![]() |
Pierwsze miejsce na liście The Best zajmuje ......
Ale co mi tam; tylko krowa nie zmienia zdania, więc i mnie wolno. Przystępuję do tej "burej" alternatywy i składam oświadczenie:
Pierwsze miejsce na liście The Best zajmuje ...... NASZ NIUNIUŚ - EURYŚ z Peronówki Kłosiewicz To oczywista oczywistość - wiem od Danki, a ona nigdy nie kłamie; sama mi mówiła (że nie kłamie) i to nie raz !!! Kto twierdzi inaczej - się nie zna - i jest wodą na młyn zachodnioniemieckich rewizjonistów:twisted:. Teraz możecie sobie powalczyć o pozostałe miejsca na pudle. Powodzenia !!!:lol::twisted: |
Sorry, rzeczy dzieją się szybko - miejsca są już tylko poza pudłem, bo dwie następne lokaty zajmuje Eurysiowe potomstwo:rock_3:p
|
A od kiedy to gentelmani zapominaja o swojej wybrance? :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
Przyjmujemy też oferty na Wynajem I Miejsca na czas określony - tylko na priva. Załączniki prosimy składać osobiście po godzinie 18.00 P.S. I żeby nikomu nie przyszło do głowy tworzenie alternatywnej listy - biznes to biznes - będziemy bezwzględni:twisted::diablotin |
Quote:
|
ja co prawda nie jestem zainteresowana, ale dla porządku zapytam: numer konta to juz na priv? ;)
|
Quote:
|
Quote:
Ale Ty i Roman zawsze jestecie u nas mile widziani (Chey :ehmmm - lepiej go zostaw, bo mógłby naszego Niuniusia Eurysia "wygryźć":boom2) i z uwagi na sympatię masz załatwione ratalne wejście na podium. |
Quote:
Jeśli na wystawach (totalna bzdura, ale cóż ....) mieszczą się na podium trzy grupy hodowlane:happy, to przyszli potomkowie Niuniusia - Eurysia się nie zmieszczą ??? Dla Jabb'a i Zmory też się znajdzie miejsce:hand. Biznes to biznes, ale aż takimi egoistami nie jesteśmy.:cunao |
Ja tylko uprzejmie przypomnę, że:
- Dewi ma ponoć zaklepane miejsce OBOK Eurysia (materacyka kawałek również), - po coś mamy - teoretycznie - bonitacje (z założenia nie subiektywne - nie chce mi przejść "obiektywne"); problem z nimi jest tylko taki, że nie ma pierwszego miejsca. |
Quote:
|
Quote:
Ad. 2 Joasiu Droga - Nie wyczuwasz "ducha czasów". Rewolucję mamy !!! Dziesięć Dni, Które Wstrząsnęły Światem:gunsfiring. Powoływanie się wprost na Papieren potwierdzające Fakten z "minionego" okresu może Ci się czkawką odbić, nawet jeśli podpisał się pod nimi Największy z Wielkiej Czwórki. Zwróć uwagę, że my tego błędu nie popełniliśmy, chociaż też mamy taką karteczkę od niego, a sami stoimy na czele Ruchu "Najpiękniejszy Niuniuś":fingers1. Diabli wiedzą, co przyszłość przyniesie; po Październiku 1917 r. lepiej było nie przyznawać się do hrabiowskich tytułów, a urodę ukryć:misstrauen. Trzeba grać safety. Owszem, napisać, że masz ale, że nie ma to dla Ciebie większego znaczenia - czy coś w tym stylu.:Eyecrazy |
Duch czasu jest mi absolutnie obcy. Nawet na torturach przyznam się do znajomości tylko z Duchem Lasu :p
A tak poza tym to niczego nie potwierdzam, niczemu nie zaprzeczam. A konkurencyjnego ruchu "Najpiękniejszej Pimpusi" nie zamierzam (chwilowo) zakładać. Oczywiście nie wykluczam zmiany zdania (brak mi łat / soczystej polskiej czerwieni).:rock_3 |
Zastanawiam sie gdzie organizatorzy wystaw pomieszcza takie dlugie podium :D I jak dlugo wytrzyma zanim rozchichotane wilczaki stwierdza, ze to gryzak :twisted:
|
Quote:
A pudło będzie solidne MUR-BETON:banghead. |
Noo to my, znaczy Imbus, zamawiamy ostanie miejsce....mamy nadzieje, ze jeszcze jest wolne :grins
|
a bedzie taka mozliwosc wynajac pudlo na fotografowanie :roll:
|
Skoro osiągneliśmy Mount Everest w kategorii “najpiękniejszy” :sooo_hapy(trzeba być po prostu młodym /!!!/:thumbs, sprytnym:evil: i wcześnie wstawać), znudzeni sukcesem:sleep, zamykamy ten temat– czyli zamykamy się “w tym temacie.”:bolt
Tylko jeszcze zaległe odpowiedzi: Daiva – nawet zastanawiamy się czy go nie sprzedać, bo chcemy zainwestować w hodowlę … kotów.:diablotin Secki – Imbusika Malutkiego na ostatnim miejscu umieszczać ? To jest właściciel ?! Wstydź się i właź (znaczy Imbus) na pudło:cool:. :wink::gent |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 23:52. |