Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Różne (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Pierwsze miejsce na liście The Best zajmuje ...... (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=8398)

Konrad:) 04-06-2008 12:19

Pierwsze miejsce na liście The Best zajmuje ......

Ale co mi tam; tylko krowa nie zmienia zdania, więc i mnie wolno. Przystępuję do tej "burej" alternatywy i składam oświadczenie:

Pierwsze miejsce na liście The Best zajmuje ...... NASZ NIUNIUŚ - EURYŚ z Peronówki Kłosiewicz

To oczywista oczywistość - wiem od Danki, a ona nigdy nie kłamie; sama mi mówiła (że nie kłamie) i to nie raz !!!

Kto twierdzi inaczej - się nie zna - i jest wodą na młyn zachodnioniemieckich rewizjonistów:twisted:.

Teraz możecie sobie powalczyć o pozostałe miejsca na pudle. Powodzenia !!!:lol::twisted:

Konrad:) 04-06-2008 12:29

Sorry, rzeczy dzieją się szybko - miejsca są już tylko poza pudłem, bo dwie następne lokaty zajmuje Eurysiowe potomstwo:rock_3:p

Gaga 04-06-2008 12:39

A od kiedy to gentelmani zapominaja o swojej wybrance? :twisted:

jefta 04-06-2008 12:50

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 141104)

od zawsze :evil: ;-)

Konrad:) 04-06-2008 13:07

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 141104)

Dla małżonek:love zawsze znajdzie się miejsce tuż obok Eurysia:lol:

Przyjmujemy też oferty na Wynajem I Miejsca na czas określony - tylko na priva. Załączniki prosimy składać osobiście po godzinie 18.00

P.S. I żeby nikomu nie przyszło do głowy tworzenie alternatywnej listy - biznes to biznes - będziemy bezwzględni:twisted::diablotin

joke 04-06-2008 13:56

Quote:

Originally Posted by Konrad:) (Bericht 141098)
Sorry, miejsca są już tylko poza pudłem, bo dwie następne lokaty zajmuje Eurysiowe potomstwo:rock_3:p

:ylsuper:ylsuper:klatsch:klatsch:gent:evil_lol:rof lmao

Gaga 04-06-2008 13:59

ja co prawda nie jestem zainteresowana, ale dla porządku zapytam: numer konta to juz na priv? ;)

sssmok 04-06-2008 14:08

Quote:

Originally Posted by Konrad:) (Bericht 141098)
Sorry, rzeczy dzieją się szybko - miejsca są już tylko poza pudłem, bo dwie następne lokaty zajmuje Eurysiowe potomstwo:rock_3:p

No dobra, a jesli Eurys zwiekszy ilosc swoich potomkow, to jak im wytlumaczycie, ze miejsca sa juz zajete :P

Konrad:) 04-06-2008 20:04

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 141131)
ja co prawda nie jestem zainteresowana, ale dla porządku zapytam: numer konta to juz na priv? ;)

Gaga - mamy CBA, CBŚ, ABW, i.t.d.;-) - więc preferujemy "do garści"; tylko po 18-stej.
Ale Ty i Roman zawsze jestecie u nas mile widziani (Chey :ehmmm - lepiej go zostaw, bo mógłby naszego Niuniusia Eurysia "wygryźć":boom2) i z uwagi na sympatię masz załatwione ratalne wejście na podium.

Konrad:) 04-06-2008 20:19

Quote:

Originally Posted by sssmok (Bericht 141134)
No dobra, a jesli Eurys zwiekszy ilosc swoich potomkow, to jak im wytlumaczycie, ze miejsca sa juz zajete :P

SSSmoku - ależ desek ci u nas dostatek, młotek jest, gwoździe też - ileż to roboty odpowiednie fragmenty "pudła" powiększyć.

Jeśli na wystawach (totalna bzdura, ale cóż ....) mieszczą się na podium trzy grupy hodowlane:happy, to przyszli potomkowie Niuniusia - Eurysia się nie zmieszczą ???
Dla Jabb'a i Zmory też się znajdzie miejsce:hand. Biznes to biznes, ale aż takimi egoistami nie jesteśmy.:cunao

Joanna 04-06-2008 23:38

Ja tylko uprzejmie przypomnę, że:
- Dewi ma ponoć zaklepane miejsce OBOK Eurysia (materacyka kawałek również),
- po coś mamy - teoretycznie - bonitacje (z założenia nie subiektywne - nie chce mi przejść "obiektywne"); problem z nimi jest tylko taki, że nie ma pierwszego miejsca.

Gaga 04-06-2008 23:49

Quote:

Originally Posted by Konrad:) (Bericht 141215)
Gaga - mamy CBA, CBŚ, ABW, i.t.d.;-) - więc preferujemy "do garści"; tylko po 18-stej.
Ale Ty i Roman zawsze jestecie u nas mile widziani (Chey :ehmmm - lepiej go zostaw, bo mógłby naszego Niuniusia Eurysia "wygryźć":boom2) i z uwagi na sympatię masz załatwione ratalne wejście na podium.

Uprzejmie dziekujemy, ale jak wspomniałam, nie jestesmy zainteresowani. Póki znakomita większośc stara się "równac" do Księciunia w tym i owym 8), póty Chey patrzy sobie spokojnie z góry na to podium :shiny. Alesmy oczywiscie zaszczyceni osobistym zaproszeniem :bussi

Konrad:) 05-06-2008 09:36

Quote:

Originally Posted by Joanna (Bericht 141274)
Ja tylko uprzejmie przypomnę, że:
- Dewi ma ponoć zaklepane miejsce OBOK Eurysia (materacyka kawałek również),
- po coś mamy - teoretycznie - bonitacje (z założenia nie subiektywne - nie chce mi przejść "obiektywne"); problem z nimi jest tylko taki, że nie ma pierwszego miejsca.

Ad. 1 Siur i ofkors; jak najbardziej - jes:ylsuper. Wskakuj na pudło ! Oficjalnie mamy żelazne zasady - tylko legalne związki :saint- ale skoro wielu papieży miało dzieci, to w kwestii Pięknych Dam :tardjak najbardziej "się przesuniemy".

Ad. 2 Joasiu Droga - Nie wyczuwasz "ducha czasów". Rewolucję mamy !!! Dziesięć Dni, Które Wstrząsnęły Światem:gunsfiring. Powoływanie się wprost na Papieren potwierdzające Fakten z "minionego" okresu może Ci się czkawką odbić, nawet jeśli podpisał się pod nimi Największy z Wielkiej Czwórki. Zwróć uwagę, że my tego błędu nie popełniliśmy, chociaż też mamy taką karteczkę od niego, a sami stoimy na czele Ruchu "Najpiękniejszy Niuniuś":fingers1.
Diabli wiedzą, co przyszłość przyniesie; po Październiku 1917 r. lepiej było nie przyznawać się do hrabiowskich tytułów, a urodę ukryć:misstrauen. Trzeba grać safety. Owszem, napisać, że masz ale, że nie ma to dla Ciebie większego znaczenia - czy coś w tym stylu.:Eyecrazy

Joanna 05-06-2008 10:48

Duch czasu jest mi absolutnie obcy. Nawet na torturach przyznam się do znajomości tylko z Duchem Lasu :p
A tak poza tym to niczego nie potwierdzam, niczemu nie zaprzeczam.
A konkurencyjnego ruchu "Najpiękniejszej Pimpusi" nie zamierzam (chwilowo) zakładać. Oczywiście nie wykluczam zmiany zdania (brak mi łat / soczystej polskiej czerwieni).:rock_3

sssmok 05-06-2008 11:02

Zastanawiam sie gdzie organizatorzy wystaw pomieszcza takie dlugie podium :D I jak dlugo wytrzyma zanim rozchichotane wilczaki stwierdza, ze to gryzak :twisted:

Konrad:) 05-06-2008 11:30

Quote:

Originally Posted by sssmok (Bericht 141321)
Zastanawiam sie gdzie organizatorzy wystaw pomieszcza takie dlugie podium :D I jak dlugo wytrzyma zanim rozchichotane wilczaki stwierdza, ze to gryzak :twisted:

Obgadamy wszystko z Radą Miasta Stołecznego PCIM.:rock_3
A pudło będzie solidne MUR-BETON:banghead.

secki 05-06-2008 23:18

Noo to my, znaczy Imbus, zamawiamy ostanie miejsce....mamy nadzieje, ze jeszcze jest wolne :grins

wolfin 06-06-2008 00:02

a bedzie taka mozliwosc wynajac pudlo na fotografowanie :roll:

Konrad:) 06-06-2008 17:42

Skoro osiągneliśmy Mount Everest w kategorii “najpiękniejszy” :sooo_hapy(trzeba być po prostu młodym /!!!/:thumbs, sprytnym:evil: i wcześnie wstawać), znudzeni sukcesem:sleep, zamykamy ten temat– czyli zamykamy się “w tym temacie.”:bolt

Tylko jeszcze zaległe odpowiedzi:
Daiva – nawet zastanawiamy się czy go nie sprzedać, bo chcemy zainwestować w hodowlę … kotów.:diablotin
Secki – Imbusika Malutkiego na ostatnim miejscu umieszczać ? To jest właściciel ?! Wstydź się i właź (znaczy Imbus) na pudło:cool:.

:wink::gent

Galicja 07-06-2008 15:15

Quote:

Originally Posted by Konrad:) (Bericht 141329)
Obgadamy wszystko z Radą Miasta Stołecznego PCIM.:rock_3
A pudło będzie solidne MUR-BETON:banghead.

Rozumiem że deski zabieracie na Galicyjskie ;)

All times are GMT +2. The time now is 23:52.