![]() |
ŁÓDŹ wiosenna :)
W długi weekend majowy odbywa sie międzynarodówka w Łodzi- tradycyjnie fajna, słoneczna wystawa :)
Nie wiem czy tylko ja mam wrażenie, że terminy gonią ? W kazdym razie organizatorzy okreslili końcowy termin zgłoszeń na 31 marca 8) Czyli już, już... Pewnie i tak przwedłuża ale....na wszelki wypadek wrzucam info. Miłą niespodzianką jest WRESZCIE!! elektroniczny formularz zgłoszenia on-line ! A sędziuje S.Steffik .. drugie podejście, moze tym razem skuteczne ;) My, licząc na tradycyjnie liczne spotkianie, zgłaszamy się bez względu na stan ofutrzenia 8) |
My juz wysłaliśmy nasze zgłoszenie i tez liczymy na liczne spotkanko.
|
Nas nie bedzie, bo w weekend majowy gramy dla duzej publicznosci :) koncert.
|
Gaga w jakiej jesteście klasie??? :D
Może wreszcie ruszymy ....się i pojedziemy na jakąś wystawę, oczywiście jeszcze nie wiem, ale wolę zawczasu spytać :)) |
Aga, jesli gdziekolwiek w tym roku będe zgłaszać Cheya to do użytków ;) Opcjonalnie championy- jeśli zajdzie taka potrzeba ;)
|
hmm... a może by się zgłosić? Muszę pomyśleć;) Ja napewno w Cz-wie będę:)
|
Oj jednak do Łodzi nie pojedziemy.
A czy ktoś wybiera sie do Dobrego Miasta? |
Zgłoszenia do łodzi są przwedłużone napewno przez jeszcze 2-tygodnie będą przyjmować :)
|
Ja oczywiście zgłoszona, w końcu bliższej wystawy to nie mam ;) Poza tym również licze na spotkanko, a każdego kto ma jakoś za długą drogę i np. chce wczesniej przyjechać czy coś to nie ma sprawy, nocleg się znajdzie ;) Nawet w tak gorącym okresie, bo w końcu takie spotkania są najmilsze, w szczególnosci ze kilka dni przed matura to trzeba bedzie się od tego jakos choc na moment oderwac, bo więcej wrzodów nie to się nie chce mieć
|
:(ja do dzisiaj nie zdążyłam...:(
|
Uff ! uff ! termin zgłoszeń jest przedłużony do 8 kwietnia - chwała Bogu, bo omal ducha nie wyzionęłam... :roll:
|
:grosscool:grosscool:grosscoolTo się jeszcze załapiemy!
|
My już w domu i zaraz dodam parę(mało powiedziane:lol:) fotek z wystawy;) Gratuluję wszystkim zwycięzcą i ogólnie wszystkim wilczakom i ich właścicielom;)
|
Tylko jakby je tu dodać...nie ma jeszcze galerii z tej wystawy...Dodam do galerii Cory, a Margo i Przemek na pewno dadzą do odpowiedniego miejsca;)
|
to moze wyniki tez podasz? :)
Kto ma BOB? :) |
dokładnych wyników nie znam, ale:
klasa młodzieży (suki) 1. Jadiel 2. Cora 3. ? 4. ? klasa młodzieży (psy) 1. Ilmarinen 2. Mentall Moja pamięć jest słaba, więc tylko tyle mogę podać, aha i jeszcze Balrog najlepszy pies;) |
a ja juz wiem, ze Juzio BOB, a Grejs CACIB :)
|
:roflmaoJaki Juzio???
|
Quote:
http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=2486 |
Hehe, no Juzio to cały czas spał(co zostało uwiecznione na fotce;])
|
All times are GMT +2. The time now is 14:26. |