![]() |
Pierwszy debiut Inukami i Imija w TV
dziecziaki ida sladami rodzicow :)
pierwszy debiut Inukami i Imija w TV http://www.tv.lt/mconsole.asp?category_id=332 (program z takim napisem :) - Zooabėcėlė ATV 2008-03-03. Panevėžio apylinkės teismo pirmininko šuo Boras – augintinis, apie kurį galima tik pasvajoti.) |
No prosze prosze. Wywiad w TV z rozwiana grzywa/grzywami :D - Gratulacje!!!!
P.S. Film mi sie troche przycina i nie wiem czy do konca poszedl... |
wiem wiem ze z malymi klopotami idzie, ale tam okolo cos 5 minut tylko :)
|
Proszę proszę nasze gratulacje tylko :lol:o sobie czemu nie wspomniałaś ?:rock_3 WOLFIN w tv :lol: żebym jeszcze zrozumiała co mówiłaś :cry: dotarło tylko domnie ze coś o partnerskim szkoleniu ale ze mną tak jest ja tylko jedno języczna:(no chyba żeby zaliczyć niemiecki mieszany z czeskim słowackim i polskim czyli wielka klęska:p
|
Quote:
Pierwsza to krytyczne ograniczenie dopływu krwi do mózgu. Drugie to wytwarzanie się łańcucha nieprzyjemnych skojarzeń z zabawą z innym psem. Trzecie to nieumyślne zaciśnięcie dławika na szyi jednego psa przez zapętloną łapę drugiego psa. Do zabawy młodych psów na obrożach i smyczach (nawet trzymanych z dużym luzem, uwagą i wyczuciem) można dopuszczać tylko w przypadku obroży niezaciskowych, dostatecznie szerokich lub szelek; zaciski i kolczatki od dawna trafić powinny do archiwum prehistorii narzędzi szkolenia psa, a już z pewnością nie jest to sprzęt do stosowania codziennego. Tym bardziej przed kamerą. maria i wufi |
Quote:
|
za komentarz dzekujiemi, a co do reszty :) no comments
|
a co do reszty :) no comments
?? |
All times are GMT +2. The time now is 22:25. |