![]() |
Agatka - gratulacje dla Moniki.... :)
Monika, gdzies nie doczytalam?
masz male dziecie? |
Na wilczakach sie nie chwalilam - wredna jestem, ale mam nadzieje ze mi wybaczycie ;) Mam juz dodana Agatke w avatarku :p Takze zmiany ... zmiany ... zmiany ...
Zreszta niewiele brakowalo, a do domu zawitalby w wakacje jeszcze szczeniak, ale z bolem zrezygnowalam ... Na razie staram sie skupic na opanowaniu obu panienek na raz. Na razie jest ok, ale juz niedlugo skonczy sie okres ochronny dla Yagi, gdyz mala zacznie ja wszedzie dopadac :lol: |
WOW ! Monika gratulacje z powodu nowej roli mamy ! Calej Rzodzince zyczymy duuuzo radości :sooo_hapy
|
No prosze!
Gratuluje! :D |
Dzieki dziewczyny - za rok ludze sie ze bedzie latwiej wyjechac :lol: Moze babcie i dziadka zaangazujemy ;)
|
HEJ, Gratulacje, :)
cos podobnego czulam, ale jakos nie udalo sie wencej wyjasznyc co i jak, super serdecznie pozdrawiami i baaaaardzo czekami na spotkanie :) |
Gratulacja dla Mamusi i całej rodziny :)
|
Monika, serdeczne gratulacje! Życzymy Wam duuuuużo szczęścia!
|
Mama rowniez gratuluje :)
i pozdrawia :) |
Jeszcze raz dzieki za gratulacje (Narvana pozdrow od nas serdecznie mame !). Zupelnie inaczej wyglada teraz nasze zycie - fajnie jest. Najwieksza radosc aktualnie sprawia mi obserwowanie obu panienek - Yaga bardzo szybko zrozumiala, ze oplaca sie czekac na resztki obiadkow, bo Agatka raczej nie jest z typu lakomczuchow i zawsze zalapie sie na wylizywanie resztek :lol:
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 19:38. |