![]() |
Powitanie: Hammar z Peronówki
Na inne psy nie bedziemy czekac, bo to jedyny piesek, ktory zostaje w Polsce (choc drugi bedzie czesciowo Polski 8) - bo na obczyznie).
OFICJALNIE witam na forum Hammara, ktory zamieszka u swoich nowych wlascicieli w Bydgoszczy..... :mrgreen: :bigok |
Witamy psiaka i SZCZESLIWEGO jeszcze wlasciciela :diablotin
|
Dobrze, ze chociaż jeden przedstawiciel miotu został w Polsce i fajnie, ze zamieszka w Bydgoszczy. Czasem odwiedzamy Bydgoszcz i jak dotąd nie było chętnych na wspólne spacery w Myślęcinku, więc może już wkrótce to się zmieni?
Witamy Hammarka, niech dobrze ćwiczy cierpliwość swoich nowych właścicieli! |
również witamy
|
My też serdecznie witamy!
|
My również witamy serdecznie i życzymy wszystkiego najlepszego na nowej wspólnej drodze!
|
Witamy serdecznie, zalujemy ze tak daleko ale mam nadzieje, ze te skromne kilka kilometrow nie bedzie stanowilo przeszkody w licznych spotkaniach :wink:
Coz Wam zyczyc na nowej drodze zycia? Chyba wiele radosci i duuuuzo cierpliwosci do ewentualnych wybrykow Hammara. Jako wlascicielka polbrata jestem pewna, ze radosci bedzie co niemiara, wiec.... do boju :) |
Witamy i my,
szkoda, że psiak nie będzie w Białymstoku......;) Oj coś CzW omijają Białystok;p Hej! Pozdrawiam Agnieszka i Varguś |
Bo zlikwidowali wam papierosy, alkohol i narkotyki, zrobili żeby granica byłą naprawdę i żeby niczego nie było :)
|
Quote:
|
"Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie"
Dante Alighieri :twisted: Ale z drugiej strony będzie interesująco, więc nie martwcie się. WITAMY :D |
Quote:
właściwie przyznam Ci rację... :D |
Witamy .. witamy Hammara w wielkim stadzie wilczaków :cheesy: a odważnych właścicieli w gronie wilczakofanów. A tak na marginesie to ja i mój chłopak już niedługo też dołączymy do tego grona... :P
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 03:23. |