Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Materialy szkoleniowe dla sedziow.... (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=4129)

z Peronówki 16-07-2006 21:25

Quote:

Originally Posted by Sebastian
ale generalnie stanadard czyli mogłaby być szersza klata hahhaha :lol:

:mrgreen: Oj, trzeba sedziom przed kazdym sedziowaniem wydawac ulotki:
- NIE, wilczaki NIE MAJA miec szerokiej klaty
- NIE, wilczaki NIE MAJA miec krotkich nozek
- NIE, wilczaki NIE MAJA miec ciezkich glowek
- NIE, wilczaki NIE MAJA ze strachu przysiadac na ringu
- NIE, wilczaki NIE MAJA wygladac jak owczarki... chocby dlatego, ze to WILCZAKI :cheesy:

Ale wczoraj rozmawialam ze Slowakami. Podobno ich klub maja juz przygotowane materialy na seminarium dla sedziow. Miejmy nadzieje, ze i u nas w Polsce sie ono odbedzie, bo narazie z sedziowaniem bardzo roznie bywa... 8)

wolfin 16-07-2006 22:49

Quote:

Originally Posted by Margo
Ale wczoraj rozmawialam ze Slowakami. Podobno ich klub maja juz przygotowane materialy na seminarium dla sedziow. Miejmy nadzieje, ze i u nas w Polsce sie ono odbedzie, bo narazie z sedziowaniem bardzo roznie bywa... 8)

a jak by ja moglam ten material dostac do naszego zwiazku?
(bo ja jestem odpowiedzalna zaozwoj CSV u nas na Litwie)

Gaga 16-07-2006 23:25

A ja Ci podesle foty z Warszawy... z wystawy.. bedzie doskonaly material pogladowy :twisted:

wolfin 17-07-2006 09:08

Quote:

Originally Posted by Gaga
A ja Ci podesle foty z Warszawy... z wystawy.. bedzie doskonaly material pogladowy :twisted:

ok, i to bedzie bardzo dobry pokaz :wink:

wolfin 18-07-2006 08:00

Quote:

Quote:

Originally Posted by wolfin
a jak by ja moglam ten material dostac do naszego zwiazku?

Poczekaj, poczekaj.... Najpierw sama musze sie o to pousmiechac... Chyba, ze chcesz mi pomoc na obozie w Slowacji.... :wink:
W kazdym razie jak tylko bede miala te materialy to oczywiscie dam znac.... :mrgreen:

tak, tak, i jieszcze raz tak-mozesz na mnie liczyc-bede piekne uszmiecha cie, przywioze butelke dobrej litewskej wodki i zaloze swoj najlepszy sexy stroj, (to dla facetow), i tez nie zapomnie o Lt przepysznej czekolade (to dla pani) :wink: zeby tylko wszystko dostac, czego potrzebujemi

z Peronówki 18-07-2006 16:02

Quote:

tak, tak, i jieszcze raz tak-mozesz na mnie liczyc-bede piekne uszmiecha cie, przywioze butelke dobrej litewskej wodki i zaloze swoj najlepszy sexy stroj, (to dla facetow), i tez nie zapomnie o Lt przepysznej czekolade (to dla pani) :wink: zeby tylko wszystko dostac, czego potrzebujemi

:ehmmm W takim razie oficjalne przekazanie materialow zaplanujemy na wieczor podczas spotkania w Poznej... :mrgreen:

wolfin 19-07-2006 08:11

Quote:

Quote:

:ehmmm W takim razie oficjalne przekazanie materialow zaplanujemy na wieczor podczas spotkania w Poznej... :mrgreen:

o kurde, to bedzie jescze trudnej, bo zeby od Was dostalam te dokumenty bede musziala wencej postara cie. :cheesy:
hm... to jieszcze dodami litewske piwo (kto pil to wie co to jiest) i co jieszcze? :wink:

All times are GMT +2. The time now is 10:15.