Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Reklama i prasa (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=82)
-   -   CsV - duch lasu w towarzystwe czlowieka (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=3475)

wolfin 16-03-2006 20:27

CsV - duch lasu w towarzystwe czlowieka

juz po malu, po malu ale wencej wiemi co i jak z artikulem na magazine o psach "Didysis suo".
dziszaj panienka Harka miala fotosesje. byla baardzo piekna i posluszna, robyla wszystko i nawet wencej.
ale najlepsza nowinka ze fotki robil sam...Romualdas Pozerskis

http://www.logicoptimus.com/pozerskis/bio.php

jeden z najlepszych fotografow dziszeszych czasow.
(teras musze tylko dostac pozwolenie o publikowanie jego fotek na strone.)

wolfin 17-03-2006 20:07

oraz dziszaj mialam take male niedorozumienie:
grasowalam po centralnej ulice w Kowne, i przypomnialam sobie ze musze wpasc do ksiegarny i pooglada cie moze juz jest nowa enciklopedia o psach na litewskym jezyku.
poslam, znalazlam, poszukalam CsV, tez znalazlam, trzy sekundy spokojne pooddychalam i zaczelam czytac:
"...ta rasa wedlug francuskego naukowca-przyszlosc kinologii...jest bez leku, wytrzymaly, ochroniarz swojego pana, bez potrzeby nie napada, jest ostrozny, ale uwielbia kontakt, mozna jego uzywac we wszystkich widach sporta i pracy..."
jednym slowem okamenialam-taky opis-jak by to naprawde byl opisany super pies.
i dodana fotka suki, ktora jest piekna, ma prawydlowa maske, katowanie i... czarna smyc...taka, jaka miala Harka.
:shock:
o kurde, tam jest naprawde wydrukowana moja Harka.

to juz jesteszmi dodane do takej historii kinologii, ze bez slow...
:cheesy:

Narvana 17-03-2006 20:40

No to fajna ta encyklopedia :D
taaaki super opis! :o :bigok

Gaga 17-03-2006 22:50

No dobra daiva, powedz od razu , ze wydalas encyklopedie, zeby w koncu byl tam przyzwoity opis i fota wilczaka :mrgreen:

Gaga 17-03-2006 22:51

I bardzo przepraszam ze z rozpedu z malej literki imie Ci napisalam...a edytowac nie moge :((
Przepraszam...

Acha a foty to moze mialem?? te Harkowe? Prooooszeeeee....

wolfin 17-03-2006 22:58

:mrgreen:
o to chodzi ze nie ja to pisalam, ja oddalam wzorzec przed 3 lata temu Panu, ktory pisal ta enciklopedie i tam byl tylko wzorzec i fotka malej t.z. mlodziezowej Harki dodane, ale teras opis charakteru i fotka no juz nie dzielo moich rak.
teras ja sama chcialam wedzec, kto robil opis CsV, i jesli tylko bede miala okazje-zadam jemu to pytanie.
p.s. tlumaczenie opisu i calu strone jak to wyglada posle poznej, kedy sama bede miala.

p.s.posli p.s.
a o Saarloosach znowu wszystko nie tak pomieszali-i znowu on jest lepszy niz CsV, choc przed kilka stronek CsV jest opisany calkem inaczej-o to chodzi, ze o Saarloosach znowu robili tlumaczenie z jakes "super" enciklopedii, a o CsV pisal ktosz, kto ich (albo min.Harke ) zna.
ale teras jak na kriminalu.KTO TO JEST?
:roll:

wolfin 17-03-2006 23:00

to znaczy ze fotka ktora jest teras dodana, nie jest moja-ja teras caly wiecor proboje spomnic gdze mogli ja zrobic... :|

Gaga 17-03-2006 23:02

Ja wiem!! Opis robili ci, z ktorymi rozmawialas na forum niedawno, dali sie przekonac ale nie chcieli sie przyznac na forum wiec dali tekst do encyklopedii :ylsuper
A swoja droga to swietny moment- pierwszy miot czw na Litwie i z taka ladna reklama rasy :klatsch

Gaga 17-03-2006 23:03

Ale ja prosilam o fotki zrobione podczas sesji;) Masz je?

wolfin 17-03-2006 23:30

a te fotki.
mam tylko...dopoki nie dostalam pozwolenie na publikowanie-bedze cie muszieli poczekac, bo to jest juz autorizowane fotki i musze poproszyc samego fotografa o pozwolenie na publikowanie na stronie, oraz jak ich musialam podpisac, zeby bylo wiadomo ze to jest jego.
to bedzemi muszieli kilka dny potrzekac :wink:

Lupusek 18-03-2006 00:37

Gratulujemy Daiva! I dobrego opisu w encyklopedii i sesji do artykułu! Oby tak dalej, powodzenia!

z Peronówki 20-03-2006 19:06

Quote:

Originally Posted by wolfin
to znaczy ze fotka ktora jest teras dodana, nie jest moja

To ja prosze o jedna z tych rzeczy:
1- moglabys kupic ksiazke i zeskanowac?
2- moglabys sie udac do ksiegarni z ukrytym aparatem i cyknac fotke tego artykulu o CzW w encyklopedii? :twisted: 8)

wolfin 21-03-2006 12:57

Quote:

Originally Posted by Margo
Quote:

to znaczy ze fotka ktora jest teras dodana, nie jest moja

To ja prosze o jedna z tych rzeczy:
1- moglabys kupic ksiazke i zeskanowac?
2- moglabys sie udac do ksiegarni z ukrytym aparatem i cyknac fotke tego artykulu o CzW w encyklopedii? :twisted: 8)

ja zrobie lepej-pojde do biblioteky, pozycze i zeskanuje:))
bo to jest nie tylko enciklopedia, no i ksiega do ucziene sie dla studentow akademii weterynarnej oraz...policii :lol:

wolfin 22-03-2006 19:07

wyjasznylam glowne zadanie:
o CSV tak pieknie napisal sam autor!!!

dziszaj spotkalam jego w pracie i zapytalam o tym, okazalo sie ze bardzo staral sie i dlugo siedzial w internece, czytal artikuly zeby jak najlepej opisac CsV. :cheesy:

a Saarloosy tez tlumaczyl z netu, ale jak wiemi, ze tak dokladnie nigdzie o nich i niema normalnego opisu, to nie bedzemi zly na Pana autora za to :mrgreen:

z Peronówki 01-06-2006 15:52

CsV - duch lasu w towarzystwe czlowieka

Quote:

dziszaj panienka Harka miala fotosesje. byla baardzo piekna i posluszna, robyla wszystko i nawet wencej.

Balrog tez mial to szczescie by reprezentowac rase przed obiektywem Waldemara Dąbrowskiego. :P I oto efekt:
http://www.foto-front.com/psy.html

Narvana 01-06-2006 17:34

jesli chodzi o to zdjecie
http://republika.pl/fotofront/images/06dogswilczak3.jpg
inaczej bym skadrowala...
portrety dobre :)

Kiedy byla sesja?

z Peronówki 01-06-2006 17:51

Quote:

Originally Posted by Narvana
portrety dobre :)

Fakt. Zreszta:
ladny pies + dobry aparat + doswiadczony fotograf = zawsze piekne zdjecia :wink:

Przemek uznal, ze brakuje mu teraz tego drugiego i wlasnie sie rozglada. Trzeba przyznac, ze jak sobie zaslonie cene wybralych przez niego lustrzanek to tez zgadzam sie z jego selekcja.... :twisted: ;)

Quote:

Originally Posted by Narvana
Kiedy byla sesja?

W Inowroclawiu... :P

Narvana 01-06-2006 17:54

Quote:

ladny pies + dobry aparat + doswiadczony fotograf = zawsze piekne zdjecia :wink:

Przemek uznal, ze brakuje mu teraz tego drugiego

Wlasnie! :evil:
Moge sobie podac reke z Przemkiem... choc on i tak ma lepsza sytuacje...
macie lepszy aparat od mojego tak czy siak ;)

Agnieszka 01-06-2006 19:17

Quote:

Przemek uznal, ze brakuje mu teraz tego drugiego i wlasnie sie rozglada.

Mojemu Tacie też brakowało, ale wreszcie ma i zdjęcia wychodzą pyyyszne ;-)).

Gaga 01-06-2006 19:17

Z calym szacunkiem dla autora ale Przemek porobil wiele o niebo lepszych :P

All times are GMT +2. The time now is 06:16.