Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Z życia wzięte.... (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Okazywanie sympatii.... (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=3265)

z Peronówki 08-02-2006 12:28

Quote:

Originally Posted by Gaga
ALe tak sobie pomyslalam, ze gdyby miec w domu takiego przytulaka, super kontaktowego miska, bardzo wesolego kompana na spacery i do rozrabiania w domu x 2, to achhh...rozmarzylam sie 8)

A ja teraz widze jaka jest roznica miedzy psami - np u nas wsrod panow...

- Bolton jak ma "chwile na mizianie" to przychodzi i wciska glowe pod reke (tak aby nie mozna bylo pisac na komputerze 8) ) Jak sie lezy to przychodzi i lapa zaprasza do zwrocenia na niego uwagi (czyt. strzela lapa po twarzy)... :wink:

- Balrog daje buziaka 8) lub sensowniej mowiac preferuje wilcze pozdrowienie, czyli oparcie sie na ramionach i lizanie po twarzy... :Rose

- Camio jest najdelikatniejszy - przychodzi "na kolanka" (oczywiscie miesci mu sie jedynie przod.... :wink: ) Nie szaleje, a jedynie siedzi i czeka aby go podrapac.... :P

Gaga 08-02-2006 12:44

Quote:

Originally Posted by Margo
A ja teraz widze jaka jest roznica miedzy psami - np u nas wsrod panow...

- Bolton jak ma "chwile na mizianie" to przychodzi i wciska glowe pod reke (tak aby nie mozna bylo pisac na komputerze 8) ) Jak sie lezy to przychodzi i lapa zaprasza do zwrocenia na niego uwagi (czyt. strzela lapa po twarzy)... :wink:

- Balrog daje buziaka 8) lub sensowniej mowiac preferuje wilcze pozdrowienie, czyli oparcie sie na ramionach i lizanie po twarzy... :Rose

- Camio jest najdelikatniejszy - przychodzi "na kolanka" (oczywiscie miesci mu sie jedynie przod.... :wink: ) Nie szaleje, a jedynie siedzi i czeka aby go podrapac.... :P

To Cheitan jest mixem wszsystkich trzech:, lubi wskakiwac lapami na kolana albo na ramiona (okropnie przy tym drapie piatym pazurem i juz wiem skad sie wzial dowcip o psie u weta, na przyciecie pazurkow :mrgreen: ), wyciaga przy tym szyje i uwielbia jak sie go drapie po gardle i klatce, jak sie lezy to daje cmoka nosem w twarz i dodatkowwo polize po twarzy. Na kolanka laduje sie zawsze i potrafi zmiescic sie w nieprawdopodonbie malej przestzreni :shock: , do lozka wchodzi, przytula sie, kladzie leb na czlowieku i robi "Ufffff" , i czasem podchodzi i sie ociera bokiem podstawiajac zad do smyrania...
Ososbiscie wole jak spi obok na lozku niz pod lozkiem, bo wtedy co pare minut sprawdza nosem czy jestem na miejscu...i mnie budzi :twisted:

pozdrawiam
Gaga i Chey-piesciungol ;)

z Peronówki 16-02-2006 18:28

Quote:

To Cheitan jest mixem wszsystkich trzech:

Bo biedak musi wykonac norme za nasze trzy psy... ;)

Quote:

Ososbiscie wole jak spi obok na lozku niz pod lozkiem, bo wtedy co pare minut sprawdza nosem czy jestem na miejscu...i mnie budzi :twisted:

:cheesy: To typowe dla tego miotu.... Tak samo reaguje Culsu - potrafi zerwac sie kolo 4-5 w nocy i odtanczyc tanie radosci, ze widzi nas wszystkich razem.... Camio tez tak mial, ale szybko zauwazyl, ze gdy sie budzi ktores z nas to jestesmy w BARDZO zlym humorze.... :twisted: :wink:

All times are GMT +2. The time now is 22:00.