![]() |
Pozytki z wilczaka
Lista szkod poczynionych przez wilczaki jest calkiem pokazna :) Czas wiec na sporzadzenie listy pozytkow z wilczaka, z duma stwierdzam ze po 8 miesiacach wspolnego zycia mam! Naprawde znalazlam punkt 1 :
1. wilczak niezle zastepuje poduszke :mrgreen: http://cheitan.zperonowki.com/blog/u...ladanie-tv.jpg ...i na razie nic innego nie przychodzi mi do glowy :twisted: pozdrawiam Gaga optymistyczna |
2. Przypomina o koniecznosci zazywania glukozaminy.
|
3. "sprząta" śmieci i okruszki.. :twisted:
P.S. Cheitan na zdjeciu trzyma mordkę na poduszce czy ją podgryza..? :wink: |
Podgryza?? Ten aniolek?? :saint
Lesniczyna jak mozesz?? :wink: |
Quote:
|
Tylko po co ..jak za chwile bedzie to samo :diablotin
|
Jola zrobila male podsumowanie zalet Iowy i oto co wyszlo :cheesy:
Pracowity dzień (jak co dzień) Iowy |
hehe pozycja ogona w 'zajęce siędzieckiem' jest tak mi znana, gdy pies zaczepia... :wink:
|
IOwa: REWELACJA!!!!! :klatsch :klatsch :klatsch
|
Quote:
|
Quote:
Bolton jako psia niania |
Quote:
|
Quote:
my pranie wieszamy profilaktycznie w garażu pod kluczem :mrgreen: dalsze nasze przystosowanie (czt. nauka): talerze stawiamy wysoko na lodówce, ogródek oddzielony siatką i płotem, jak chcę pospać rano zamykam się w pokoju na klucz! :shock: :gunsfiring no, a ponadto kanapa w pokoju głównym już dawno należy do psów :frown: Pozdrawiam, Jolka |
Jolu oczywiscie!:-) tylko akurat ten ogon tak mi sie spodobal, bo jest charakterystyczny dla psa, który kombinuje :mrgreen: a drzwi na klucz, gdy chce pospac? nie przejdzie, bo pies spi w tym samym pokoju, a raniutko trzeba na spacer, bo inaczej niespodzianka.. :|
|
All times are GMT +2. The time now is 12:47. |