![]() |
Przeminelo z wiatrem....
..i dzis Merry Bell stuknal 4 roczek.... W miedzyczasie poszala na wystawach, pocwiczyla na placach i obozach, odchowala miot szczeniakow, ale i tak nie zrobil sie z niej kanapowiec czy leniwa matrona - to nadal ten sam szalony szczeniak, jakiego przywiezlismy wtedy do naszego domu..... :mrgreen:
http://www.zperonowki.com/pics/galle....10.18/im2.JPG |
Belka rulezzzzz
:sooo_hapy :beerchug2 :cake :Rose :beer :daysmile |
Tylko jedna swieczka do zdmuchniecia?? Oj ktos ma chyba klopoty z matematyka :mrgreen:
Belci - niedoszlej mamusi mojego szczeniaczka....duuuuzo lat beztroskiego wylegiwania sie na miekkich poduchach :beer Gaga i potwory |
Piknie życzymy najlepszego .
|
Quote:
|
Sto lat, sto lat!!!
|
:cake :Rose Od nas wszystkikch i :wolf uuuuuuu od jedynej (na razie) coreczki!
|
A potem sucz ma poopalane wąsy, przypalony pysk i osmolone karczycho :wink:
http://www.zperonowki.com/pics/galle....10.18/im4.JPG |
Quote:
|
Wedzarnia.................. Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrauuuuuuu.
PILNOWAĆ BELKI, BARDZO PROSZE! Bo jak nie zostanie nic z tych specjalow do nastepnego spotkania w Poznej to :kill . I nie bede patrzec, ze to matka dzieciom! |
Quote:
|
Wszysytkiego najlepszego Beleczce! żeby cały czas była taka piękna, zdrowa i dochowała się miliona małych, rewelacyjnych, przyszłych championków! :cheesy:
|
Quote:
|
Jako ze o jedynaczce bedzie to pozwole sobie umiescic w urodzinowym watku mamusi :wink:
Joanna: dzis Dewi "Ciemne Zło" mineło 4 miesiace....osobiscie wysciskamy i skarmimy drobiowymi serduszkami na lekcji ale moze jakies male podsumowanko? pozdrawiam Gaga |
Quote:
Podsumowanie? Oj, dziś nie byłoby obiektywne, bo zło obudziło mnie o 3:30 rano ewidentnie stęsknione i niedopieszczone (nawet leżenie na łóżku nie było dla pannicy dość dobre!), bo na spacerze (na który poszłyśmy) zrobiła co miała tylko "pro - forma". Widocznie mała przeżywała swoje urodziny :bomb A potem - pewnie dlatego, że nie złożyłam jej życzń :twisted: ) zeżarła moją ulubioną zupkę z kubka, którą sobie wyciągnęła z mojej torby :vampv :snipersmilie Ale, niech będzie. Jej zdrowie :pepsi (bo jeszcze nieletnia) :mrgreen: |
All times are GMT +2. The time now is 15:39. |