![]() |
Agility w Czechach - Natali z Litavske kotliny
Ostatnio znajomy moich znajomych 8) byl w Czechach-takie 3dniowe zawody-(byli rowniez u nas na pokazie agility i zaraz po tym jechali na zawody) i gosciu im powiedzial, ze byly 2 CsV :D (tzn zeby nie bylo-wilczaki startowaly)
Margo, wiesz cos na ten temat? Ja postaram sie o wiecej info, a moze i fotki jesli ktos zrobil... |
Agility w Czechach
Quote:
|
Pytaj sie pytaj!
:mrgreen: |
Sprawa troche ucichala...
Margo-wiesz cos wiecej? Pytalas sie? |
Quote:
|
To akurat i ja wiem :P
ale o tym drugim piesku nic nie wiesz? co startowala razem z Natali? |
Quote:
|
To nie Irma bo:
-moja trenerka Marte by poznala-agilitowcy sie znaja ;) -Irma ma juz swoj wiek wiec raczej odpada... -Irma jest ... teraz troszke przy kosci... :lol: |
Quote:
|
Tak, ale to nie tylko od tego...
Marta wyjechala i zostawila Fenke pod opieka rodzicow... 8) i wszystko powinno byc jasne... 8) (Fenka przytyla 10 kg :o ) Margo, a moglabys mi na maila wyslac najnowsze fotki Fenki? Masz kontakt z Marta? |
Quote:
|
No, to moglaby sie odezwac.... 8) ;)
|
Prawdopodobnie udało mi się zrobić zdjęcia Natali z Litavske Kotliny, ale na 100% nie jestem pewna - mam nadzieję, że Sebastianowi uda się wrzucić tutaj jej zdjęcia. Startowała w agility podczas klubowej wystawy owczarków belgijskich i australijskich w Mlada Boleslav - zajęła 2 miejsce ! Niestety przyjechaliśmy po za zawodach i i nie wiem czy to była ona czy nie :roll:
Tak czy inaczej sunia była super nakręcona na piłkę, a po slalomie zasuwała baaaaardzo szybko - trudno było jej zrobić zdjęcia :D Właścicielka o ile dobrze się przyglądałam ma chyba tervuerena ? |
Quote:
czekamy na foty :D |
Quote:
|
|
Dzięki Sebastian !
Fajna suczka - niestety nie miałam na tyle czasu, by porozmawiać z właścicielką, ale dla mnie - rewelacja ! |
http://www.wolfdog.org/pol/gallery/d4357.html
foto jak sie patrzy... ;) Tam gdzie bylas w Czechach to wlasnie Louny? Z tego co wiem, Niuka byla? (rowniez od belgow, moze znasz...) |
Quote:
1 - Mlada Boleslav, gdzie byliśmy wielką polską psio-ludzko bandą :mrgreen: 2 - Letnany, gdzie prawdopodobnie była Niuka, bo na klubówce OB jej nie było. Niukę znam jedynie z forum belgowego i zdjęć. |
All times are GMT +2. The time now is 22:05. |