![]() |
Baaardzo oficjalne powitanie - Cheitan z Peronówki
Poniewaz zawsze "lepiej pozno niz wcale" wiec chcialabym cieplo i oficjalnie powitac nowych wlascicieli Cheitanka, ktory zamieszkal w centrum Polski i zarazem w stolicy naszego kraju - w Warszawie.
Witamy i gratulujemy! :bigok |
Och!! My tak niesmialo.dziekujemy za powitanie :oops: :wink: Postaramy sie od czasu do czasu pisac...witamy wszystkich serdecznie i grzecznie prosimy o przyjecie do Waszego zacnego grona :)
Gaga&Roman&Giga- Puszek-okruszek vel sunia pana & Cheitan - zaszczaniec i szkodnik pani :mrgreen: |
Cheitan w sieci-nowa odslona
Co prawda ciut za wczesnie bo w temacie zawartosci to nadal "under contruction" ale dotychczasowy blog Cheitana nieco specznial i mamy stronke, podzielona na blaog i galerie. Galeria jest w powijakach ale niedlugo bo zdjec mam mase i bede tylko wrzucac.A jako ze Joanna odpalila na falstart to zapraszam juz niebawem pod czynny juz adres:Czarna strona Cheitana
pozdrawiam Gaga wrzucajaca p.s. "niewidzialnej czarnej dloni" serdeczne podziekowania |
Gratulacje, odwiedziłam, adres już dodany do "ulubione" :cheesy:
|
No teraz to rewelacja i mamjuz tez ponownie w ulubionych
|
dzieki :) Bede ie starala zapelnic dana mi przestrzen wirtualna :wink: Moze w koncu moj twardy dysk lekko odetchnie....
|
Fajna zmiana, piękne zdjęcia. To jak Cheitan i Gigusia biegną w sniegu mogłabyś śmiało wysłać na wystawę fotogtaficzną i zgarnąc I nagrodę! :klatsch
|
Quote:
pozdrawiam Gaga zalamana |
Quote:
Nagroda? Nie wiem, to chyba zależy od konkursu? |
Nooo z taka podkladka teoretyczna to ja chyba jednak pomysle o tym konkursie :mrgreen:
A w ogole to to zdjecie znalazlam przez przypadek, nawet nie wiedzialam, ze je mam, przy zapisywaniu polecialo poza folder i sobie grezcznie siedzialo w kacie...szukajac zupelnie czegos innego ze zdziwieniem odkrylam to wlasnie:) I kto wie co jeszcze znajde ? pozdrawiam Gaga odkrywca |
Quote:
|
Quote:
Margo, na kanale National Geographic szedł jakis czas temu cykliczny program o psach "Dogs with jobs". Parę dni temu ogladalam fragmenty kilku odcinków nagranych przez moją koleżankę, tę którą poznaliście na wystawie. Najbardziej pdobał mi się pies, który był psim psychoterapeutą i leczyl inne psy z agresji. Zdesperowany właściciel psa-agresora przywozil go na kilka, kilkanascie sesji i stado pod kierunkiem owego zmyslnego, silnego ONa (cos jak Bolo :) ) ustawiało agresora w szeregu i uczyło zachowań społecznych! Właściel psów kosil niewiarygodna kasę za 'terapię'. Od razu pomyślałam o Was... :cheesy: :cheesy: |
Quote:
Kategorie tematyczne: ˇ Piękno ˇ Przygoda ˇ Radość ˇ Żywioł ˇ Kultura ˇ Redd's go. :mrgreen: |
Quote:
|
NIee Joanno!
w ŻYWIOŁ :mrgreen: |
Ja bym dała do kategorii "radość" :roflmao
|
A widizcie? Nie tak latwo....:) Zanim sie zdecyduje to minie termin nadsyl;ania zagloszen...
Ale serio: skoro Margo przyznala sie , ze wie o konkursie, skoro puscila info na wolfdoga to moze zrobmy im pospolite ruszenie? Jak dostana od kilku osob fotki z wilczakami to zrobia nowa kategorie? :wink: :D pozdrawiam Gaga niezdecydowana |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 22:08. |