Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Różne (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Baaardzo oficjalne powitanie - Cheitan z Peronówki (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=2579)

Margo 14-03-2005 23:49

Baaardzo oficjalne powitanie - Cheitan z Peronówki

Poniewaz zawsze "lepiej pozno niz wcale" wiec chcialabym cieplo i oficjalnie powitac nowych wlascicieli Cheitanka, ktory zamieszkal w centrum Polski i zarazem w stolicy naszego kraju - w Warszawie.
Witamy i gratulujemy!
:bigok

Gaga 15-03-2005 10:19

Och!! My tak niesmialo.dziekujemy za powitanie :oops: :wink: Postaramy sie od czasu do czasu pisac...witamy wszystkich serdecznie i grzecznie prosimy o przyjecie do Waszego zacnego grona :)
Gaga&Roman&Giga- Puszek-okruszek vel sunia pana & Cheitan - zaszczaniec i szkodnik pani :mrgreen:

Gaga 22-08-2005 20:28

Cheitan w sieci-nowa odslona

Co prawda ciut za wczesnie bo w temacie zawartosci to nadal "under contruction" ale dotychczasowy blog Cheitana nieco specznial i mamy stronke, podzielona na blaog i galerie. Galeria jest w powijakach ale niedlugo bo zdjec mam mase i bede tylko wrzucac.A jako ze Joanna odpalila na falstart to zapraszam juz niebawem pod czynny juz adres:Czarna strona Cheitana

pozdrawiam
Gaga wrzucajaca
p.s. "niewidzialnej czarnej dloni" serdeczne podziekowania

ewamirekbednarscy 22-08-2005 21:25

Gratulacje, odwiedziłam, adres już dodany do "ulubione" :cheesy:

Sebastian 22-08-2005 21:45

No teraz to rewelacja i mamjuz tez ponownie w ulubionych

Gaga 22-08-2005 23:00

dzieki :) Bede ie starala zapelnic dana mi przestrzen wirtualna :wink: Moze w koncu moj twardy dysk lekko odetchnie....

Rona 23-08-2005 11:41

Fajna zmiana, piękne zdjęcia. To jak Cheitan i Gigusia biegną w sniegu mogłabyś śmiało wysłać na wystawę fotogtaficzną i zgarnąc I nagrodę! :klatsch

Gaga 23-08-2005 11:45

Quote:

Originally Posted by Rona
To jak Cheitan i Gigusia biegną w sniegu mogłabyś śmiało wysłać na wystawę fotogtaficzną i zgarnąc I nagrodę! :klatsch

Nie moglabym bo ono nieostre jest buuu......( a jaka byla nagroda dfo wziecia? :lol:
pozdrawiam
Gaga zalamana

Rona 23-08-2005 11:50

Quote:

Originally Posted by Gaga
Nie moglabym bo ono nieostre jest buuu......( a jaka byla nagroda dfo wziecia? :lol:

Co tam nieostre, zawsze mozna powiedziec, ze to taki artystyczny naturalny RUCH :mrgreen: Ale serio, ten ich identyczny zamach łapką - jak w rewii i pełen wyrazu wzrok Cheitanka - sliczne zdjęcie.
Nagroda? Nie wiem, to chyba zależy od konkursu?

Gaga 23-08-2005 12:04

Nooo z taka podkladka teoretyczna to ja chyba jednak pomysle o tym konkursie :mrgreen:

A w ogole to to zdjecie znalazlam przez przypadek, nawet nie wiedzialam, ze je mam, przy zapisywaniu polecialo poza folder i sobie grezcznie siedzialo w kacie...szukajac zupelnie czegos innego ze zdziwieniem odkrylam to wlasnie:) I kto wie co jeszcze znajde ?
pozdrawiam
Gaga odkrywca

z Peronówki 23-08-2005 12:29

Quote:

Nagroda? Nie wiem, to chyba zależy od konkursu?

Do konca sierpnia mozna zglaszac prace na konkurs National Geographic... :mrgreen:

Rona 23-08-2005 12:45

Quote:

Originally Posted by Margo
Do konca sierpnia mozna zgłaszac prace na konkurs National Geographic... :mrgreen:

Gaga, do roboty, wysyłaj!
Margo, na kanale National Geographic szedł jakis czas temu cykliczny program o psach "Dogs with jobs". Parę dni temu ogladalam fragmenty kilku odcinków nagranych przez moją koleżankę, tę którą poznaliście na wystawie. Najbardziej pdobał mi się pies, który był psim psychoterapeutą i leczyl inne psy z agresji. Zdesperowany właściciel psa-agresora przywozil go na kilka, kilkanascie sesji i stado pod kierunkiem owego zmyslnego, silnego ONa (cos jak Bolo :) ) ustawiało agresora w szeregu i uczyło zachowań społecznych! Właściel psów kosil niewiarygodna kasę za 'terapię'. Od razu pomyślałam o Was... :cheesy: :cheesy:

Gaga 23-08-2005 13:27

Quote:

Do konca sierpnia mozna zglaszac prace na konkurs National Geographic... :mrgreen:

Tak wiem...juz dawno jestem po lektutzr regulaminu...i wiesz co? Za cholere mi tam kategorie nie pasują :
Kategorie tematyczne:
ˇ Piękno
ˇ Przygoda
ˇ Radość
ˇ Żywioł
ˇ Kultura
ˇ Redd's go.

:mrgreen:

Joanna 23-08-2005 14:25

Quote:

Quote:

Tak wiem...juz dawno jestem po lektutzr regulaminu...i wiesz co? Za cholere mi tam kategorie nie pasują :
Kategorie tematyczne:
ˇ Piękno
ˇ Przygoda
ˇ Radość
ˇ Żywioł
ˇ Kultura
ˇ Redd's go.

:mrgreen:

Ja puszczałabym w kulturze.... Bo w koncu oba wychowane, nie?

leśniczyna 23-08-2005 14:29

NIee Joanno!
w
ŻYWIOŁ :mrgreen:

Rona 23-08-2005 14:33

Ja bym dała do kategorii "radość" :roflmao

Gaga 23-08-2005 15:20

A widizcie? Nie tak latwo....:) Zanim sie zdecyduje to minie termin nadsyl;ania zagloszen...
Ale serio: skoro Margo przyznala sie , ze wie o konkursie, skoro puscila info na wolfdoga to moze zrobmy im pospolite ruszenie? Jak dostana od kilku osob fotki z wilczakami to zrobia nowa kategorie? :wink: :D
pozdrawiam
Gaga niezdecydowana

z Peronówki 23-08-2005 16:05

Quote:

Ale serio: skoro Margo przyznala sie , ze wie o konkursie, skoro puscila info na wolfdoga to moze zrobmy im pospolite ruszenie?

Tak - na kategorie Zywiol..... :mrgreen:

z Peronówki 23-08-2005 16:06

Quote:

Właściel psów kosil niewiarygodna kasę za 'terapię'. Od razu pomyślałam o Was... :cheesy: :cheesy:

Hmmmm... dobry pomysl - moze rzeczywiscie ten nasz darmozjad zaczalby na siebie zarabiac. Bo sekcja PR jest spoko, ale milo by bylo widziec jakies wymierne korzysci....

Rona 23-08-2005 21:22

Quote:

Bo sekcja PR jest spoko, ale milo by bylo widziec jakies wymierne korzysci....

W tej wersji PR to Public Relations czy 'porządkowa'? :D

All times are GMT +2. The time now is 22:08.