Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Wilczakowa Noc Świętojańska, czyli CACIB Kraków (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=25407)

Bajka 18-05-2014 17:16

Wilczakowa Noc Świętojańska, czyli CACIB Kraków

Tak jak w tamtym roku, tak i teraz w Krakowie będziemy mieć w czerwcu (14-15.06) dwie wystawy: Krajówkę I grupy w sobotę i CACIB w niedzielę.

Fajnie się będzie przy tej okazji spotkać:) Zgodnie z nową świecką tradycją zapraszamy na przenocowanie do nas pomiędzy wystawami :) Zapraszamy i tych, którzy będą się prezentować na ringu i tych którzy nie będą, a po prostu chcą się spotkać przy ognisku i winie, bez względu na to, czy mają do nas daleko czy blisko. :) Zrobimy sobie Wilczakową Noc Świętojańską, trzeci już raz. :) A co tam, że tydzień wcześniej :) . Okazja jest! Będzie ognisko a na nim kociołek z gulaszem, będzie wino z kwiatków takie jak ostatnio (już sobie bulgocze, żeby sobie tylko zdążyło dobulgotać na czas ;) ). Pogodę zamówiłam taką jak w latach poprzednich, czyli mega upał, więc się szykujcie ;)

Zapraszamy bardzo serdecznie!!! :)

makota 18-05-2014 17:58

My to się jeszcze do jutra pobijemy z myślami, czy się wystawiać czy nie, ale niezależnie od decyzji będziemy i na wystawie i u Was... i już nie możemy się doczekać spotkania :)
Jeśli któreś z naszych win zdąży "dobulgotać" na czas to weźmiemy! :)
Aaa... i piwo Bartkowe też weźmiemy, a co :D

Padre 19-05-2014 14:26

My już zgłoszeni na obie wystawy :) Zobaczymy czy pannie Belit się to spodoba. Weźmiemy ze sobą nasze miejscowe specjały :) Oby tylko zamówiona pogoda się sprawdziła! No i oczekujemy licznego towarzystwa :D

makota 19-05-2014 19:41

Co do tej pogody to ja bym może poprosiła, żeby nie było upału :D Ciepło, ale nie upał, prooszę :lol: Co roku umieram przez te upały, a potem jestem wodzem "Czerwona Twarz" 8)

Gia 19-05-2014 21:21

Ja też poproszę słonecznie z temperaturą umiarkowaną ;) Postaram się dotrzeć z jakąś suką ;)

Gregor 22-05-2014 21:44

Ma ktoś jakieś auto do tuningu? Jeśli tak to się polecamy ;)

Rybka 23-05-2014 00:08

Szejupek i Błyskotka kazali napisać, że się wybierają. I nawet mnie ze sobą zabiorą jako kierowcę. No i Błyskotka potrzebuje mnie do trzymania ringówki bo samej jej się nie chce nosić :) A ze specjałów regionalnych przywiozą paprykarz szczeciński i piwo marki Bosman. Jak po drodze nie zjedzą i nie wypiją.

jagoda_n 23-05-2014 20:05

Dariusz też zapisany i w sobotę i w niedzielę, więc Aga- rezerwuję szklarenkę ;-)

Bajka 26-05-2014 09:14

Hej! Dopiero teraz się ogarnęłam :) Zapraszamy zapraszamy serdecznie!Kasia, Ewka, Ania czekamy na Was! :) Jagoda, szklarnia zarezerwowana :) Makota, zgłosiliście się z Czesiem? Grzesiek, z autem, to mnie nawet nie wkurzaj - raz "poprawione" przez Zacka mi wystarczy mi na długo.
A w ogóle to widziałam właśnie na stronie, że zgłoszenia przedłużone do jura! :)
Do zobaczenia!!!

All times are GMT +2. The time now is 21:13.