![]() |
HAPPY BIRTHDAY....czyli Wszystkiego NAJ... :)
A lista jest dluuuga... ;)
Wszystkiego NAJ... dla Camio, Cheitan, Culsu, Callisto, Rahovart, Ramiel Raya, Tunrida, Teeraal, Tyra, Tannin, Tabris, Uvall, Urobach, Urmahlullu, Utukku, Uphir, Úlaire, Uhaml Geronimo, Udug, Verrine & Vapula!!!! Oczywiscie pamietajac tez o Cerberze ['] https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...69369380_n.jpg |
Wszystkiego co najlepsze wszystkim, a szczególnie tutaj dla Banerka, czyli Tannina - jakby nie było ojca dzieciom :)!!!! :cake:cake:cake:cake:cake
p.s. Margo, a Ty innych dni w roku nie lubisz, czy co :twisted: ;-)???? |
łomatko... Baner, wszystkiego najlepszego, pociechy z dzieci i zadnych juz wiecej przygód z kośćmi, pamiętaj!
|
Bannerkowi oraz wszystkim pozostałym imprezowym jubilatom !)) lat psiej szczęśliwości! :drinka:cake:cake:cake
Ale by była wspólna imprezka :daysmile |
No, jakby się tak wszyscy zjechali... myślę, że impreza u Bilba Baginsa mogłaby się schować :twisted:
|
Wszystkim solenizantom przesyłamy najlepsze życzenia! :cake:cake:cake
Ale najgorętsze i najczulsze całusy wysyłamy mamusi, Cayo, najpiękniejszej wilczakowej lasce na świecie :tard:tard:tard |
Quote:
|
Wszystkiego najlePsiejskiego sto lat :cake
|
Wszystkiego najlepszego zyczymy wszystkim solenizantom :p
|
Zperonówkowe suczyska bardzo widać lubią Sylwestra. :D
Życzenie trzeba składać hurtem. :D Wszystkiego naj! |
Wszystkiego najlepszego, aż dziwne, że poznałam w realu tylko jednego C i jednego T..........., ale co się odwlecze....:cake
|
Najlepsze życzenia dla solenizantów :cake
Pozdrawiam ;) |
Quote:
|
Wszystkiego naj naj! :cake
|
Vapula i ja dziękujemy i również życzymy pozostałym wszystkiego najlepszego :)
|
Najlepsiejsze życzenia składamy dla wszystkich solenizantów :cake
|
Dla wszystkich najlepszego!!!! Jest Was za dużo, żeby każdemu z osobna.. ale Urcio, Vapuli... szczególne buziaczki - dla Urcia szczególnie od dziewzcyn, a Vapi ode mnie :)
|
Dziękujemy, a Vapi na pewno Ci podziękuje buziaczkami przy kolejnym spotkaniu :)
|
All times are GMT +2. The time now is 06:27. |