![]() |
NO! Zobaczymy! :mrgreen:
|
Dalej Marzena nie wstydz sie - mozesz ujawnic ze jedziemy razem :wink: :twisted:
|
Moge? :mrgreen:
No wiec jedziemy razem |
Oszalalas! :evil:
|
No super dziewczyny! Naprawde uwazacie ze takie rozmowy sa OK na forum publicznym?? Macie tajemnice to wymieniajcie sie nimi na PW..
Jakas moda ostatnio ..ze sie gada polslowkami i zabawia kosztem innych? Dla mnie to malo zabawne...po co mam wchodzic na watek poinformowana, ze cos nowego si epojawilo? Zeby takie cos czytac?? :shock: pozdrawiam Gaga-zniesmaczona :? |
A co ja poradze? :roll:
Mala nosi i tyle.... pewnie nie ma zajecia :twisted: |
No wlasnie...
cholerka... a ide w deszcz z psem 8) ALE NUDY! :twisted: |
PS Gaga-ladny avatar... :twisted: ;)
|
A my bawilismy sie w tropienie w deszczu :cheesy:
|
Eeeee
A my skakalismy w deszczu (ale to wczesniej) przez tasme na stadionie :mrgreen: Gaga-http://cheitan.zperonowki.com/uploads/ladne-rozwnaj.jpg Ty z Cheitanem chodzisz na smyczy typu Flexi? :shock: |
tak
|
A mozesz napisac dlaczego?
|
a dlaczego nie?
|
No to napisz 8)
|
uzywam tez mydla, kremow, wody i miliona innych rzeczy, na psach uzywam smyczy , obrozy......sprecyzuj pytanie...
|
Gagu, będziesz na zjeździe w lipcu u Państwa Bednarskich? z Diabelstwem? :)
|
Poprostu sie pytam czemu Flexi (rozciagana) a nie zwykla
|
Quote:
Ale powiem tak: na pewno bede na wystawie..zrobimy maly skandal z gnojkiem...moge nawet zaczac sprzedawac bilety :mrgreen: natomiast po wystawie bede gnac do suki.... ogolnie to ja wole wiedziec co bede robila na dzien przed...za duzo juz planowalam i mi nie wychodzilo.... :? |
Quote:
|
Pytam sie poprostu i juz
|
All times are GMT +2. The time now is 12:11. |