![]() |
Urodzinki
Dzisiaj Jolly konczy ... 5 lat (jak ten czas szybko leci :o ). Solenizantka wyglada kwitnaco i trzyma sie doskonale, mimo, ze jej corka i synek postanowily ja postarzyc i bardzo szybko zrobily "babcia", przez co do grona 13 dzieci dolaczylo jeszcze 9 wnukow. 8) Jak twierdzi sama Jolka nie ma co swietowac, bo wiek mozemy jej wypominac dopiero jak skonczy 10 lat.... ;)
PS. Pisze teraz, bo na wieczor jest zaplanowana impreza, wiec nie wiem, czy bedziemy w stanie jeszcze cos pisac.... :wink: |
Najlepsze życzenia z okazji urodzin kochanej babci przesyła Cayo. Do życzeń dołącza małego gryzka w ucho. Chętnie by wciąż młodą babcię nieco pognębiła, korzystając z tej okazji, ale mieszka trochę za daleko. Szkoda, że nie załapie się na tą imprezkę wieczorem, bo brzmi obiecująco jak dla małego wilczaka - goście, wyżerka, zabawa.... Ach, tylko pomarzyć.
Gratulujemy i życzymy sto lat i tyle samo wnuków i prawnuków! (Byle nie za blisko babci, żeby mogła to jakoś godnie znieść) alakra i Cayo P.S. No i czekamy na zdjęcia z tej balangi! |
Re: Urodzinki
Quote:
Ucałuj wilczastą piękność od nas i bawcie się dobrze na imprezie, bedziemy z wami duchem i wypijemy toast za zdrowie i dalsze sukcesy solenizantki :cake :beerchug2 |
100 lat!!!100 lat!!! :beerchug2 :beer :ffod :cake
|
Moc buziakow dla najpiekniejszej z Mam od Amberka :bussi
|
Quote:
Sto lat;-) |
Cheitan caly tydzien uczyl sie wierszyka dla babci , dzis rano nawet ubral sie wyjsciowo i juz mial biec z zyczeniami...
http://cheitan.zperonowki.com/uploads/w-wianku.jpg ale swiniak zezarl wianek i zapomnial wierszyka wiec my za niego zyczymy duzo zdrowka i wiecznej iskry w oku dostojnej jubilatki :Rose |
Jak minęła impreza? Jolka leżała pod samochodem, jak kiedyś Amber pod stołem? :lol:
|
Spóźnione lekko, ale szczere : WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! :beerchug2 100 LAT! :sooo_hapy ZDRÓWKO! :drink3
|
Quote:
|
Przede wszystkim w imieniu solenizantki chcialabym serdecznie podziekowac za zyczenia. Jolka miala maly dolek, ze czas tak plynie, ale juz jej przeszlo i ponownie szaleje jak malolata.... ;)
Quote:
Gdy brzuchy przyjemnie sie zaokraglily przeszedl czas na prawdziwa impreze - Camio zamknelismy, bo nieletni nie powinni nabierac zlych nawykow...... 8) .......rano obudzil wszystkich tupot bialych mew. Niestety cenzura dziala i udalo mi sie przemycic jedynie fotke Jolki i Bola zrobiona tuz po przebudzeniu.... ;) http://www.zperonowki.com/pics/galle...5/DSCF0008.JPG |
Quote:
A czy to nie jest kryptoreklama???? |
Quote:
http://www.zperonowki.com/pics/galle...5/DSCF0011.JPG |
lol... :cheesy:
|
Kurcze, Margo, co Wy zrobiliście... Jollka jakaś sztywna lezy z tą butelką...:shock:
(o ile to jest Jolly, a nei Bolton;)). |
Z butelka od piwa! :mrgreen: Dlatego taka sztywna! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Quote:
|
Kurcze! A mowilam ze to piwo jest mocne...!Dla pieciolatek to co najwyzej jakis Reds albo Gingers a nie od razu takiego kopa :cheesy:
|
Quote:
A właściwie, po zastanowieniu - ona jest taka sztywna, bo całe sama wciągnęła. Nic sie nie podzieliła :twisted: |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 05:40. |