![]() |
Spotkanie wilczakowe w Sulminie k.Gdańska 7-10 czerwca 2012. Zapraszamy.
Jak co roku w długi weekend bożociałowy wszystkich chętnych ZAPRASZAMY do Sulmina k.Gdańska na wilczakowe spotkanie.. Termin 7-10.06.2012.
Informacja może dość późno ale dopiero co ogarnęliśmy się po 520km Marszu wzdłuż polskiego wybrzeża . Tradycji musi stać się zadość więc Sulmińskie oczywiście jak najbardziej aktualne ! Info: [email protected], 602 69 44 89 Ola. |
My wpadniemy na pewno. Podejrzewam, że nie uda Nam się zostać na nocleg, ale na jakiś spacer i grilla reflektujemy jak najbardziej ;)
|
Was nie może zabraknąć ! Liczymy na przepyszny Aniowy smaluszek :)
A na spacerek już się szykuj, w sobotę przełaj po sulmińskich lasach i łąkach. |
No i my z Dokusią oczywiście będziemy :rock_3
No kochani zgłaszać się zgłaszać! I impreza będzie przednia - będzie dużo niespodzianek :twisted: |
My też się mocno przymierzaliśmy, ale z Łodzi trochę kilometrów jest.. Chociaż super byłoby spotkać 'rodzinkę' Lubego :)
|
Rodzinka będzie prawie w całym składzie. Was nie może zabraknąć :)
|
tak, my również wpadniemy:)
|
Dziękujemy za wspaniałe spotkanie. Z roku na rok jest coraz fajniej, aż boję się pomyśleć kto zjawi się w 2013, co będę miał okazję nowego zjeść bo chipsy z pokrzyw bardzo mi smakowały oraz jakie nowe doświadczenia zdobędę.
Cieszymy się, że mogliśmy poznać nowych niesamowitych ludzi i ich piękne psy. Mam nadzieję, że będziemy spotykać się co jakiś czas na wystawach. Pozdrawiamy wszystkich bardzo bardzo serdecznie. |
Niestety nie udało nam się wpaść więc wstawiajcie szybko zdjęcia to chociaż pooglądamy!! :)
|
Było w dechinsos, dzięki:D szczególnie nocna zlewa w lesie i poranne suszenie na ławce:p a Larsonowi dziękujemy za pobudkę;) Ola szacun za tzw. całokształt!!!:)
|
Nam też się strasznie podobało i bardzo żałujemy, że nie mogliśmy zostać dłużej i poznać resztę stada :-( Def po powrocie do Torunia nie mógł się odnaleźć w szarej rzeczywistości :-)
p.s. Do zobaczenia na wystawie w Toruniu!!! |
Ten deszcz był zaplanowany i padał w odpowiednim momencie..czyli czasie przebywania w lesie :)
|
Czas był bogaty w obecność ciekawych i wartościowych Ludzi. Warto było.
|
Gipson... co do 2013 ..obiecuje ze przygotujemy grę w szerszym zakresie czasowym ...pomysłowym..i wrażeniowym... i myślę że i pokrzyw nie zabraknie.
|
Všetky časy sú v GMT +2. Aktuálny čas je 02:19. |
.
(c) Wolfdog.org