![]() |
XXVII Krajowa Wystawa Psów Rasowych w Inowrocławiu
Wahamy się z wyjazdem co wybrać Zabrze czy Inowrocław, ktoś się wybiera?:rock_3
|
Quote:
|
My też jesteśmy już zapisani :rock_3
|
A ja też będę i będę robić fotki !!! Więc im więcej wilczaków tym lepiej!!!
|
Łeeeee, Kasia, a może do Zabrza?? ;)
Ja bym chętnie dała Ci dzieciaki do obfotografowania ;) |
Quote:
|
Quote:
|
my chyba jednak wybierzemy Zabrze, ale mam nadzieję, że uda się wszystkich poznać przy następnej okazji:)
|
Też się wybieramy do Inowrocławia.
|
wedlug wystawy.net do Inowroclawia zgloszono 7 wilczakow (4 psy i 3 suki).
|
a to da sie juz sprawdzic?
|
Sam się zdziwiłem. :) Po zalogowaniu na konto w wystawy.net wystarczy wejść do działu zgłoszeń i tam znajduje się informacja o liczbie psów zgłoszonych w rasie, w naszej płci i klasie.
|
No nie moge w to uwierzyc:shock:, na kazdej wystawie Urciowaty ma konkurencje, a nasz jamnik juz kolejne wystawy i wciaz sam w klasie. Az ciezko uwierzyc ze wilczaki to mniej spotykana rasa niz jamniki, niedlugo nie bedzie sensu z tym naszym Karolem jezdzic bo co to za frajda byc samemu na ringu:|.
|
Jak wszystko dobrze spisalam to w Inowroclawiu bedzie tak:
PSY Klasa Młodzieży (3) EVERETT Wilk z Polskiego Dworu ULVAR Lupusek UROBACH z Peronówki Klasa pośrednia (1) CELEB Jantarowa Wataha SUKI: Klasa Baby (1) GINKA II od Uhoste Klasa Młodzieży (1) XIPE z Peronówki Klasa pośrednia (1) CADETTE Jantarowa Wataha |
Te same psy będą w Grudziądzu :( a nawte więcej. Zatem podjade do Grudziądza!!!
|
W Grudziadzu moze bedzie tyci inaczej, np w mlodziezy bedzie wymiana, ale jeszcze nie wiem bo nie moge znalezc spisu
|
Quote:
Konkurencja Karolka po prostu sra w gacie, że gdyby jakimś cudem udało im się coś ugrać Karolek i jego guardianie (czyt. wszyscy wilczakowi kumple) spuścili by im łomot :D Ewentualnie nie mają odwagi się przy Karolku pokazywać bo to przecież taki przystojniak! :rock_3 |
Tak czy inaczej moge tylko w 1 miejsce jechać - chciałam do Inowrocławia - ale życie sie tak ułozyło że w Grudziądzu jest wiecej wilczaków!
|
Quote:
Do tego Lolek ma juz takie blagalne spojrzenie ze jak jakis sedzia nie da mu wysokiej noty to znaczy ze bez serca i wyprany z uczuc :twisted: Quote:
|
Chciałam na dwie - ale nie dam rady :((((
|
All times are GMT +2. The time now is 00:43. |