![]() |
Urodzinowy- Narvanowy- spacer i ognisko!
Z okazji urodzin Marzeny - ZAPRASZAMY na spacer i ognisko:
- 24.03.3012 ( sobota) Spotkanie planujemy na około 16:00 przy przystanku SKM w Sopocie Kamiennym Potoku. Następnie spacer po sopockich lasach a na koniec ognisko z kiełbaskami i ciachem. Zabieramy ze soba: - psy :) - linki dla psów, - karimaty lub cos pod pupe - do siedzenia przy ognisku, - latarki lub czołówki. Reszta informacji wkrótce! ZAPRASZAMY TAKŻE- " NIE WILCZAKOWCÓW" !!! |
Menadżerka sie odezwala, super :)
Potwierdzam i zapraszam wszystkich :) Licze, ze bedzie pogoda ogniskowa, jesli nie, jest plan B :) |
Narvana, a pomysł na prezent już masz? 8)
Ja pomysł miałam /imieninowy, co prawda -i przez przypadek walentynkowy- ale za to kompletnie, totalnie bajecznie „od czapki”! :twisted:/ i nie wiedzieć jak to się stało, ale się zmaterializował.......:lol: Teraz Twoja kolej!!! :rock_3 A co tam! Zaszalej marzeniami! ;) |
Pare marzeniowych pomyslow by sie znalazlo... ;)
Dorota, wpadasz? :) |
Quote:
Przecież to powinna być elegancka i kulturalna impreza... :lol: A o tej porze roku jeszcze mnie / nie daj Boże!/ podwieje przy tym ognisku i wilk gotowy! Nie wiem, czy ryzykować moje i tak już sfatygowane zdrowie.... :lol: ... Aczkolwiek... od Nowego Roku czaję się na przyjazd do Przyjaciół w Gdyni, wiec.... kto wie.... ;-) ...niezbadane są puchatkowe ścieżki 8) |
Noooo... To oby te sciezki sie przeciely z moimi :D
|
Super urodziny Marzeny w lesie,typowo wilczakowe,my oczywiście jesteśmy na TAK,jeżeli zdrowie i praca nam w tym nie przeszkodzi (mam nadzieje że nic nie stanie na przeszkodzie) :)
|
Super super :)
|
Quote:
Przyjemność po mojej... ... Oj, będziecie mieć piękne rozpoczęcie sezonu.... :) ...wilczaki, las, %-y, morze, ognicho...ech....:roll: |
No tak wlasnie mysle, ze tego dnia rozpoczniemy sezon na plenerek :).
Ognicho, kielbaski... |
Czy jako "nie wilczakowiec" a "beagle'owiec i kundlowiec" mogę skorzystać z zaproszenia;>??
|
Alez oczywiscie! Wpadaj!
Garuda miala kiedys kumpele beagla :) Bierz psa/y i cho na spacer :) |
Generalnie siedzę na studiach w Olsztynie, ale na ten weekend mam zamiar wpaść do domu :)
Jeżeli jakoś strasznie się plany nie poplączą, to wezmę Lady Cymę (dość "pokaźnych" rozmiarów beagle'ica rodziców ;) ) i Nelę ( Angielski Dowodny Cocker Doggy, zwana również Niuchaczem Przyziemnym Szybkobieżnym ;) ) i wpadne na spacerek zobaczyć tę watahę wilków w Trójmiejskim lesie :D:D:D |
Byli my dzis na miejscowie. Jest WYPAS! Garuda, Imbus i Bow wyszalaly sie jak nie wiem. Jest wywalone drzewo zaraz przy ognisku, wiec mozna wziac koce i siedziec na tym, zamiast na karimatach na ziemi (tzn karimaty na wszelki wypadek tez brac).
Gdyby ktos bardzo chcial przyjechac autem, jest miejsce gdzie wozek zostawic, wiec jakby co pisac. |
ja jestem na zajeciach,ale bym wpadla po, bede dzwonic,zeby Was zlokalizowac :)
|
Quote:
|
no tak :-) !! tylko jeszcze Uruka zgarniemy ;)
|
SPOKO!!!! Pogadam dzis ze Sławkiem :)
|
Super, ze bedziecie :) Powiedz lepiej, co ze spodniami ;).
Zimy juz nie ma... |
Dalej obowiązuje termin: sobota 16:00 SKM Kamienny Potok ;>??
|
All times are GMT +2. The time now is 03:08. |