Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Podbój byłych republik radzieckich (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=20617)

szasztin 21-07-2011 17:22

Podbój byłych republik radzieckich

Quote:

Originally Posted by Gipson (Bericht 396085)
My jestesmy jeszcze przyszły tydzień a później z Wonderkami jedziemy na podbój byłych republik radzieckich.

Mały OFF Top ik - a gdzie sie wybieracie?????

Gipson 21-07-2011 20:37

Quote:

Originally Posted by szasztin (Bericht 396191)
Mały OFF Top ik - a gdzie sie wybieracie?????

Litwa/Łotwa
Po tygodniu Wondziaki wracają do Wawy a my dalej Estonia/Finlandia z naciskiem na Finlandie.
Tam jest dużo lasów i jezior mam nadzieję, że Lars nie będzie się nudził :)

Probowaliśmy zapisać się na wystawę w Finlandii (dzięki dla Gagi za pomoc), ale minął już termin zapisów więc wyjazd typowo wakacyjny :)

anula 21-07-2011 21:56

Quote:

Originally Posted by Gipson (Bericht 396238)
Litwa/Łotwa
Po tygodniu Wondziaki wracają do Wawy a my dalej Estonia/Finlandia z naciskiem na Finlandie.

Probowaliśmy zapisać się na wystawę w Finlandii (dzięki dla Gagi za pomoc), ale minął już termin zapisów więc wyjazd typowo wakacyjny :)

zazdrość, zazdrość, ja urlop dopiero wrzesien? pażdziernik?

Gaga 21-07-2011 22:05

A kiedy dokładnie będziecie na Litwie? Bo my tam lądujemy 5-7 sierpnia:)

Gipson 21-07-2011 22:24

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 396259)
A kiedy dokładnie będziecie na Litwie? Bo my tam lądujemy 5-7 sierpnia:)

Wyjeżdzamy 30 lipca i będziemy pewnie do 6 sierpnia. W sobotę pewnie Paweł z Agą zabiorą siędo Wawy. Mamy się spotkać w przyszłym tygodniu i wszystko ustalić.
A Ty gdzie będziesz?

Gaga 21-07-2011 22:43

Quote:

Originally Posted by Gipson (Bericht 396263)
Wyjeżdzamy 30 lipca i będziemy pewnie do 6 sierpnia. W sobotę pewnie Paweł z Agą zabiorą siędo Wawy. Mamy się spotkać w przyszłym tygodniu i wszystko ustalić.
A Ty gdzie będziesz?

Jakieś obrzeża Druskiennik czyli w sumie blisko, dobra - to już byłoby zboczenie i perwersja umawiać sie między warszawiakami na spacer na Litwie ;)
Lepiej zmontujmy coś weekendowego na miejscu :)

Gaga 21-07-2011 22:44

Quote:

Originally Posted by anula (Bericht 396255)
zazdrość, zazdrość, ja urlop dopiero wrzesien? pażdziernik?

A wtedy góry wybarwiają się tak przepięknie :)

Gipson 21-07-2011 22:52

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 396269)
Jakieś obrzeża Druskiennik czyli w sumie blisko, dobra - to już byłoby zboczenie i perwersja umawiać sie między warszawiakami na spacer na Litwie ;)
Lepiej zmontujmy coś weekendowego na miejscu :)

Weekend chyba odpada, my jedziemy na dzialke a Pawel chyba dopiero w niedziele wraca do wawy :(

Gaga 21-07-2011 23:07

Zmontujemy bez Was (my będziemy tęsknić, Wy - żałować :p)

anula 21-07-2011 23:41

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 396271)
A wtedy góry wybarwiają się tak przepięknie :)

Właśnie się zastanawiałam nad bieszczadzkimi lasami bukowymi. Odpowiednie buty chyba mam :rock_3

anula 21-07-2011 23:42

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 396275)
Zmontujemy bez Was (my będziemy tęsknić, Wy - żałować :p)

zapisujemysię

Mistrali 22-07-2011 02:02

Kurczę...zazdroszczę 8) Ja wybiorę się z Baldurem na ''podbój'' Słowacji, ale dopiero w przyszłym roku ;-) No i już oficjalnie zgłosiłam Baldura na Światową Wystawę Psów-Salzburg 2012 :lol: Mamy już zarezerwowany tani hotel 10 min drogi od wystawy. Nawet sprawa transportu jest już w toku :lol: Razem z tatą i Baldim spędzimy 5 dni w Salzburgu + 1 dzień w Wiedniu w drodze powrotnej :) Oszaleliśmy jak twierdzi moja mama :lol:

szasztin 22-07-2011 07:05

My w tym roku,oprócz Słowacji mieliśmy jechać na Mołdawię i Krym. Ale w tej chwili został "tylko' Krym :) i juz sie nie mogę doczekać!!!!!!

GRABA 23-07-2011 07:29

Quote:

Originally Posted by Gipson (Bericht 396238)
Litwa/Łotwa

Szkoda, że nie wpadłam na pomysł "firmowych" koszulek lub czapeczek.... (reklama):p:p:p Ja jak zwykle będę się za Waszą podróż "strachać" - szerokiej drogi:)

Quote:

Originally Posted by Mistrali (Bericht 396299)
Kurczę...zazdroszczę 8) Ja wybiorę się z Baldurem na ''podbój'' Słowacji, ale dopiero w przyszłym roku ;-) No i już oficjalnie zgłosiłam Baldura na Światową Wystawę Psów-Salzburg 2012 :lol: Mamy już zarezerwowany tani hotel 10 min drogi od wystawy. Nawet sprawa transportu jest już w toku :lol: Razem z tatą i Baldim spędzimy 5 dni w Salzburgu + 1 dzień w Wiedniu w drodze powrotnej :) Oszaleliśmy jak twierdzi moja mama :lol:

Możliwe, że też pojedziemy tj. jak akurat nie będziemy się przeprowadzać.
Bardzo chcemy do Austrii jechać, bo tam mieszka Louan "Dar wilka", a teraz przyszedł jego ringowy czas i na wystawie tej pewnie będą...

God Of War 23-07-2011 12:14

Quote:

Originally Posted by szasztin (Bericht 396305)
My w tym roku,oprócz Słowacji mieliśmy jechać na Mołdawię i Krym. Ale w tej chwili został "tylko' Krym :) i juz sie nie mogę doczekać!!!!!!

A gdzie leży Krym? na Ciostku... ;)

szasztin 23-07-2011 12:43

Na ciostku z krymem :)

Autonomiczna Republika Krymu - to część Ukrainy :)

All times are GMT +2. The time now is 06:04.