![]() |
http://www.zperonowki.com/pics/galle....15/imm027.jpg
Francuzi maja takie okreslenie ..nie pamietam czy na stan zamroczenia alkoholowego czy na kaca :oops: , w kazdym razie jest tam cos o glowie i pienku drewnianym...no wypisz wymaluj jak na zdjeciu Amberka :) Sprawdze pozniej i dokladnie napisze.... |
Juz wiem :D
Chodzilo o "avoir la gueule de bois" czyli na prezentowanym zdjeciu Amberek ma...kaca :twisted: |
Quote:
|
zejdzcie z Amberka bo wejde na Cheitana :twisted:
|
Quote:
Na Cheitana juz weszlismy! :twisted: (poszkaj dobrze ;)) |
Co jak co, ale Amberek już tuttaj fajnie cuemniutki na zdjęciu :-) Chyab że to tylko taka fotka...:P
|
Z tego co weim to Amber jak byl maly to wlasnie byl taki ciemny
|
heh.. wygląda jakby był.. mokry:)
ale naprawdę jest oryginalny - ten kolor... jest jeszcze taki w Polsce? |
psa w Polsze podobnego nie widzialam , jest podobnie umaszczona suczka Charmen Eden Severu - polsiostra po Milo
http://www.jantarowa.wataha.wolfdog.org/JW9.JPG wiecej znajdzie sie w Czechach podobnych, zobaczcie zdjecia Charles Eden Severu - identiko jak Amber byl maly no i nasz ulubieniec Iky od Uhoste - takie same kolory (ponizej) http://www.jantarowa.wataha.wolfdog.org/TRE07.jpg |
Quote:
|
heh.. no to wpadłam :| po prostu nie widziałam innych, ale teraz..
|
A srebrnych Wilczaków jest duzo? 8) ;)
Amber ma super umaszczenie. Kiedyś myślałam, że rodzeństwo otrzymuje podobną sierść, ale jakby go porównać np. z Pinki - są zupełnie różne. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Eh, chciałabym żeby nasz został takiej barwy jak obecnie, no może żeby miał tylko bardziej zaznaczony brąz na główce, ale reszta... :love :) |
Zastanawiam sie jak to jest
czy dostajemy takiego psa ktory nam sie podoba najbardziej czy podobaja sie nam takie jak nasz? :D Ja np szaleje za brazowymi wilczakami :love (chociaz Varg jest przecudny jako piesek) i takie uwazam za ideal wilczosci a Agnieszka jest zachwycona ze Varg jest srebrny jak to dobrze ze kazdemu podoba sie to co ma :mrgreen: |
Hmm, wiesz Ori, dla mnie Varg jest... najidealszym, najdoskonnajszym, najpiękniejszym Wilczakiem pod Słońcem! :love Heh, co po winno być zrozumiałe, to w końcu mój pies ;) Z drugiej strony srebrne Wilczaki - podobają mi się również, choć te brązowe mają w sobie też coś takiego niesamowitego, że aż mi trudno powiedzień, co wole... Znaczy wiem, że najbardziej wolę mojego ;) Czyli podobnie jak u Ciebie. Ale wiecie co, na początku, jak Varg był młodszy (dużo młodszy), to troche mnie irytowała jego barwa - to właśnie, że jest taki mało brązowy. Ale teraz... za nic bym nie zamieniła jego wyglądu :mrgreen: W ogóle go samego bym nie zamieniła, nie oddała, nic po prostu :twisted:
|
A mnie się podoba i srebrny Varg, i brązowy Amber :mrgreen: chociaż bardzo podobają mi się tez jeszcze inne wilczaki-płowe, coś jak Balrog z Peronówki... Ale i tak wszystkie są piękne z koloru, natomaist z ksztaltu najpiękniejsze sa te z dlugim wilczym pyskiem (te z krotkim i masywnym mi się niezbyt podobają, są za bardzo psie)
|
Jesli o mnie chodzi to jak narazie podoba mi sie wilczasty srebrnoszary taki jak np Bolton :)
Ale mowie narazie bo zobaczymy jakiego bede miec CzW w przyszlosci :mrgreen: |
Agnieszko, dla mnie twój Varg jest prześliczny!!! Mówię szczerze, naprawdę bardzo mi się podoba, zarówno jego budowa jak i maść.
Aldek podziwia moje zdanie i już chodzą nam po głowie zbereźne myśli czy by czasem kiedyś nie skrzyżować go z Luną :mrgreen: :wink: |
All times are GMT +2. The time now is 23:57. |