![]() |
WAZNE: Slowacki oboz - Hrabušice
Jest zmiana terminu - oboz odbedzie sie o tydzien wczesniej niz planowano!
30.07. - 07.08.2011 Letný výcvikový tábor - Hrabušice, Podlesok |
OOOOO Troche pomieszało plany - ale jeszcze wszystko da sie zrobić :)
|
Quote:
|
Quote:
A my obozu nie odpuscimy - to nasz 5 obóz - bedziemy świętować:) |
Ja mam tylko nadzieje, ze w tym roku zadna czeweczka nie polakomi sie na moje udo ;-) Byle do lipca!
|
Quote:
|
ja? ja mam BARDZO pozytywne nastawienie ;-) zwlaszcza, ze tym razem mam zamiar troche wiecej po gorach polazic i potrenowac (mam nadzieje, ze wypali) przed czerwonym szlakiem ;-)
|
Seba, nie bój żaby, wezmę zestaw do szycia :)
|
mam cichą nadzieję, że nie trzeba będzie go używac :)
|
A mozna znalezc gdzies wiecej info o obozie?
Ja w tym roku bym sie chetnie wybrala z Lichami :lol: |
Przyłączam się do pytania powyżej. Gdzie można znaleźć informacje dla tzw. dziewic obozowych?
|
Na razie znamy tylko termin i miejsce obozu.
Jak tylko cos wiecej dowiemy sie o obozie to od razu w tym temacie o wszystkim poinformujemy. Myślę ze tak w maju będzei wiecej info na słowackiej stronie wolfdoga. Trzeba poczekac :) |
Ja o ile zebrałabym fundusze chętnie bym pojechała z Baldurem ale niestety ogranicza mnie brak czterech kółek :evil: Nie bardzo bym miała jak dojechać na Słowację :roll:
|
Pewnie znajdziesz kogoś, kto Cię zabierze po drodze :)
Ale to chyba bliżej obozu się takie rzeczy ustala... My jedziemy dużym autem- pewnie będziemy mogli kogoś zabrać, a myślę, że takich osób będzie dużo więcej :) |
Ja też wstępnie planuję ten obóz z moimi sukami. Czekam na dalsze info na temat obozu.
|
Quote:
|
eee... czy ja o czyms nie wiem? ]:-> :twisted::twisted::twisted: Nie wiem Asiu skad te pomowienia :twisted:
|
Właśnie pojawiło się info o noclegach.
Ktoś wie czy 5,5 Euro to cena za każdy domek czy tylko ten mały? Kto robi rezerwacje? Z tego co zrozumiałam to nie można namiotu ani kempingu. Jeżeli ktoś będzie składał rezerwację to proszę niech da znać. |
Cena 5,50 euro to cena za osobę za 1 dzień. Jak piszesz rezerwacje to piszesz gdzie chcesz mieszkać. Tu masz stronkę: http://www.stredisko-kosariska.eu/ubytovanie.html. My już zrobiliśmy rezerwację u Zuzy i wzięliśmy chatki Camp.
A rozkładanie namiotów jest zakazane :(. |
Rybka, jesli Wy jedziecie i my - domek razem jak gadalismy?
|
All times are GMT +2. The time now is 21:18. |