![]() |
Ztratila se Ajša
Včera se v odpoledních hodinách ztratila Ajša Srdcerváč. Teritorium jejího pravděpodobného pohybu je Čáslav a okolí. Pokud jí někdo uvidíte, kontaktujte prosím majitele - tel:724 589 308.
|
|
Drzim paste...
|
Quote:
|
Jedniné co můžem je sdílet odkaz na FB, snad se brzo najde.......
http://amee.rychly.cz/pomozte-pri-hledani/ |
Quote:
|
Ahoj,
nejde mi založit jiné téma (nebo to spíš neumím) tak píšu sem. V Cítově Mezi Mělníkem a Roudnicí se už čtvrtý den pohybuje čévéčko. Je k vidění vždy večer jak čuchá u místních popelnic. Víc informací nemám tak předávám alespoň tohle. |
Nevím, jestli byto mohla být ona, ale z hlediska vzdálenosti by to určitě zvládla:
Přejato z FB: V Cítově (mezi Mělníkem a Roudnicí) se objevuje už čtvrtý den vždycky večer "vlk" jak šmejdí u kontejneru u místní bytovky. |
Quote:
Dám vědět majiteli Ajši. Chtěla bych, aby to byla ona, ale je to přece jen trochu daleko. Díky. |
Quote:
[email protected] |
Nešlo by ještě upřesnit, kde se přesně ztratila? Tzn. jestli skutečně okolí města Čáslav nebo např. někde na cestě mezi Čáslaví a Kutnou Horou atd.
|
Quote:
Díky za kontakt Terko. Píšu. |
Ahoj,
dneska večer tam zajedu. Víc o tom nevím, volala mi to mamka že to zaslechla v práci. Taky jestli tam ještě bude. |
To je zajímavé co ti naši psi všechno nevymyslí, Amee nám taky utekla přímo z kotce, protáhla se asi 30cm dírou mezi kotcem a střechou, splašil ji létající balón, který nad náma přistával, strašně syčel. Za hodinu nám volali z veteriny, že jí někdo našel a podle vzteklinové známky ji vyhledali v databázi, ušla 10km, našli ji chataři, když se před jejich chatkou koupala a hrála si s jejich psem, nechala se připnout na vodítko a šla s nima do nejbližší vesnice, kde se ptali lidí jestli ji neznají.
Opravdu hodní lidé - pejskaři... Stálo nás to 2hodiny nervů a flašku Metaxy, ale našla se ...... |
Quote:
Jani |
Quote:
|
Quote:
...resp. pokud tam pojedeš, asi bude nejsnazší, když Ti dám na kamaráda tel. a dohodnete se spolu..? Jani |
Quote:
|
Quote:
J. |
Elsia a Ben: přeposlala jsem Ti info od kamaráda. Nevím, jak se tu vkládají obrázky:-/
|
All times are GMT +2. The time now is 07:16. |