Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Sport i szkolenie (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Ogólnopolskie Seminarium Behawiorystyczne - Białystok (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1684)

Margo 19-01-2005 18:52

Ogólnopolskie Seminarium Behawiorystyczne - Białystok

W dn. 22-23.01.2005r w Białymstoku odbędzie sie Ogólnopolskie Seminarium Behawiorystyczne dotyczące pozytywnych metod szkolenia psów. Seminarium odbywać się będzie na terenie Szkoły Podstawowej nr.19 ul. Mieszka I w Białymstoku, osiedle Piasta /wejście od tyłu,przy sali gimnastycznej/. Opłata 80 zł na miejscu, szczegółowy plan tematów poruszanych na seminarium znajduje sie na stronie: http://www.ovari.ipon.pl/

Prowadzenie:
A.Orłowska,
P.Zyciński.
Zainteresowanych proszę o zgłoszenie i potwierdzenie przybycia.

Kontakt:
Alina Bendiuk
[email protected]
tel. 0/503-95-73-03; (085) 7412-469.
Seminarium będzie prowadzone systemem dwuetapowym, dla początkujących i zaawansowanych. Informacja o hotelach: http://www.bialystokonline.pl/

Narvana 19-01-2005 19:36

Oooo
To cos dla Agnieszki i Adama :)
Maja blisko :)

Aga 19-01-2005 20:22

Prawdę mówiąc nie jestem przekonana do metody klikiera - pojechałabym z przyjemnością, gdyby były omawiane także inne alternatywne metody na równi z klikierem.

Gaga 19-01-2005 20:27

Re: Ogólnopolskie Seminarium Behawiorystyczne - Białystok

Quote:

Originally Posted by Margo
/A.Orłowska,
P.Zyciński.

Oooo Agnieszka..Paweł...... :)

Agnieszka 19-01-2005 21:41

Quote:

Originally Posted by Narvana
Oooo
To cos dla Agnieszki i Adama :)
Maja blisko :)

No to prawda ale hmmm... Sama nie wiem, zobaczy się.

Margo 19-01-2005 22:21

Quote:

Originally Posted by Gaga
Oooo Agnieszka..Paweł...... :)

Dokladnie, dokladnie... :cheesy:

Gaga 19-01-2005 22:40

Quote:

Originally Posted by Aga
Prawdę mówiąc nie jestem przekonana do metody klikiera - pojechałabym z przyjemnością, gdyby były omawiane także inne alternatywne metody na równi z klikierem.

A ja bym sie tak nie zapierala, Agnieszka ma naprawde duze doswiadczenie w szkoleniu psow, od jakiegos czasu prowadzi fundacje przygotowujaca psy dla osob niepelnosprawnych i mysle, ze mozna sie od niej bardzo wiele nauczyc.
Wiecej , przypuszczam niz od Turid, ktora hmm...nie do konca zna nasze krajowe realia i psy :mrgreen:
Pawla znam tylko z dyskusji na liscie, na zywo nie widzialam, ale Agnieszki chetnie bym posluchala gdybym miala taka okazje.
A kliker coz.....zdziwilabys sie Aga jak wiele mozna z niego czerpac przy wychowywaniu psa :mrgreen: Zreszya to nie kliker chodzi tylko zrozumienie mechanizmow pozwalajacych na skuteczne i przyjemne dogadywanie sie z psem.
Mysle, ze jesli mozesz to skorzystaj - na pewno dowiesz sie wielu ciekawych rzeczy.
Poza wszystkim nauka metoda klikerowa jest szalenie emocjonujaca :wink:

leśniczyna 21-01-2005 11:30

hm.. zobaczyłam to dziś dopiero a już z Białego wyjechałam jestem w Białowieży:))) szkoda z jednej strony, ale Puszcza wyjatkowo wygladała dziś w śniegu hm.. żubry jednak wszystkiego nei zjadłyu Bogu dzięki za śnieg!! :mrgreen:

Ori 22-01-2005 01:29

o Ty podla! tak nas szczuc!
a tu tylko deszcz, wiatr i zawierucha :|

leśniczyna 22-01-2005 12:18

heh byliśmy wczoraj na MIejscu Mocy, potem chodziliśmy po Puszczy, wraqcaliśmy starym nasypem wąskotorówki nawet nie wiecie, jak było hm... mamy film, ale nie tej kamery nie da się podłączyć do kompa - za słaba heh ale naprawdę świetnie! Koło tego miejsca ostatnio przemieszczają sięwilki - ludzie przychodza tam posłuchać wycia heh my widzieliśmhy tylko ślady

leśniczyna 22-01-2005 19:58

i był ktos na spotkaniu? Aga..? :D kto jeszcze jest z okolic?

Aga 24-01-2005 19:09

Mi niestety nie udało się dotrzeć do Białego.

Agnieszka 24-01-2005 20:08

Yh u nas nie było pare dni internetu, a o spotakniu zapomniałam :shock: Nie poszliśmy.

Narvana 24-01-2005 20:18

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
o spotakniu zapomniałam :shock:

Jak moglas! :evil: :wink:

Agnieszka 25-01-2005 02:09

Quote:

Quote:

o spotakniu zapomniałam :shock:

Jak moglas! :evil: :wink:

No niestety, tyłek ze mnie :oops: ;p

Narvana 25-01-2005 16:02

Quote:

No niestety, tyłek ze mnie :oops: ;p

Malo powiedzine :twisted: 8)

Agnieszka 25-01-2005 18:20

Quote:

Taaak? :twisted: :P 8)

Narvana 25-01-2005 19:18

Quote:

Quote:

Taaak? :twisted: :P 8)

:cheesy: Sie nie wypowiem! :cheesy:

Trustno1 25-02-2005 21:19

Quote:

Originally Posted by Margo
W dn. 22-23.01.2005r w Białymstoku odbędzie sie Ogólnopolskie Seminarium Behawiorystyczne dotyczące pozytywnych metod szkolenia psów. Seminarium odbywać się będzie na terenie Szkoły Podstawowej nr.19 ul. Mieszka I w Białymstoku, osiedle Piasta /wejście od tyłu,przy sali gimnastycznej/.

Boże!! Toż to moja podstawówka ukochana!! Jestem jej absolwentką! 8)AAAAAggggh! Jaki ten świat mały... 8) :mrgreen:

All times are GMT +2. The time now is 20:11.