![]() |
Czekamy na foteczki!... :mrgreen:
Milej zabawy z sunia :twisted: |
Quote:
|
Quote:
Nie mam cyfrówki. Musze w pioniedziałek dać film do wywołania i zeskanowania. I od razu wstawię całą kolekcję. Przepraszam ze tak długo. Tylko w sobote i niedziele jestem z nią gdy swiatło na foty jest w miare dobre. Arcydzieł nie porobie, ale chociaz technicznie będa ok. Musze kupić jakis cyfrak, bo tak sie dalej nie daje :-) Hej. |
ekhm... Ynki.. jakby Ci tu..
a może byś po prostu ruszyłswój 'boski tyłeczek' :P i wstał w nocy, cio?;) |
widzisz Ynki! a dziwiles sie ze ja glupawka pstrykam a nie klasykiem :|
cyfrowka to oprocz domku z kawalkiem lasu to marzenie kazdego wilczakowca, no bo jak te foty dodawac???? widzieliscie Amberka jaki z niego skoczny kroliczek? :wink: http://dl.wolfdog.org/pics/gallery/m...k/PC125234.JPG |
jejj!!:))
|
Quote:
Patrz... a myśmy tyle czasu mysleli że to wilczak. Ela, Jezu, co myśmy pili? :mrgreen: A tak juz na powaznie to Amber ślicznie skacze, wogóle fajna fotka. Masz sie czym pochwalić. Skubany skacze jak w wojsku. Musisz być wspaniałą Alfą jesli tak Ci to wychodzi. Gratulacje. |
Quote:
|
Quote:
Tylko nie jakies tak skundlone tylko takie rasowe :cheesy: |
Quote:
I co ? Stara konserwa nagle zmienila zdanie? :cheesy: |
Quote:
Czy wszystkie baby musza byc takie krwawe i bezwzględne? Toż mój Szprot /morświń/ jest bardziej wyrozumiały, a on nigdy nawet kontaktu z mózgiem nie miał :cheesy: |
Oj tam...ja tak zartobliwie 8)
Co prawda analog nie przeszkadza robic zdjec szczeniaka w ilosci wiekszej niz calej rodzinie przez cale zycie ale cyfrowka do psow nadaje sie doskonale ...sie ciesze po prostu, zes ulegl "nowym trendom" tak szybko i pod wplywem :wink: |
Quote:
tak juz na poważnie to cyfrówka chodzi za mna od dawna, ale nie moge się przełamać i kupić takiej "bylejakiej", a takie co mi odpowiadają, to nie mogą sie dogadać jakoś z moją kieszenią. Robiłem dziś foty DeMoli i w zasadzie tylko dwa problemy miałem. Jeden to to że przy moim wzroku i refleksie nie byłem w stanie ustawiać ostrości, bo Demola nie parkuje na dłużej niż 1/10 sekundy, a drugi to to że muszę czekać do jutra by wywołać film i zeskanować. To nie jest duzy problem, ale jednak dokuczliwy. ale cyfrówki o godziwej rozdzielczości i zadowalających mnie funkcjach zaczynaja się bujać juz w okolicy 3,5 tys. a to powoli zaczyna wyglądac realnie. Może w przyszłym roku... może na urodziny... hmm... zobaczymy :roll: |
Quote:
A teraz pozostaje nauka psow,. aby poruszaly sie troche wolniej.... :wink: |
Quote:
CO do takich zdjęć, gdzie Wilczaka złapać nie można - mam takie jedno, gdzie Varg miał pare tygodni, tak śmiesznie skakał... No, po prostu niezłe zdjęcie. Nie ma go w bazie i hmm... może dziś zeskanuje, bo starsznie fajnie jest ujęte. A wcześniej jakoś go nie wzielam tu :roll: |
czyli wszyscy przechodzimy ten sam problem, jak to cudo zlapac i uwiecznic :mrgreen:
ja zachorowalam na cyfrowke zaraz po wzieciu Amberka, no i mam :cheesy: niestety nie jest z gornej polki ale ma pewna ogromna zalete.... byla za darmo :mrgreen: Amber choruje teraz na "cyfrowkowstret" :( za duzo pstrykalam jak widzi aparat to odruch bezwarunkowy - glowa w druga strone :frown: musze kiedys sprobowac w dwie osoby z dwoma aparatami, ciekawe co zrobi :twisted: |
Quote:
Pozdrowionka - Maciej |
Wiem, że to nie miejsce na to, ale właśnie zobaczyłąm Twoją nową fotę pod nickiem Ori i muszę powiedzieć, że jest genialna!!!! :mrgreen: Amber w czapeczce Mikołaja :cheesy:
|
E dziewczyno to montaz :oops:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 22:50. |