![]() |
Zawody w dogtrekkingu - Pawełki 10.04.2010
Niestety inauguracja tegorocznego sezonu dogtrekkingowego w Pawełkach 10.04.10 stoi pod WIELKIM znakiem zapytania. Żeby się nie powtarzać, wkleję odpowiedni fragment ze strony dogtrekking.com
Quote:
Szkoda :( bo Jacek już się cieszył, że będzie miał pretekst, aby trochę powagarować. |
Nie, nie, nie ! Ja się nie zgadzam! Nie po to Jacek zmusza mnie do biegania żeby mi teraz odwołali!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ooo.. to jednak nie Koszęcin (?) :D |
Quote:
http://www.dogtrekking.com.pl/index....&id=4&Itemid=1 :D |
I przy okazji Gaiu, przepraszamy, ale nie będziemy startować w Twojej drużynie- zobligowaliśmy się w starcie drużyny naszej psiej szkoły. Mam nadzieję, że nam wybaczysz....:oops:
|
Quote:
|
Drużyna nam się niestety rozpadła, z powodu komplikacji zdrowotnych Przemka :(
Ale właśnie zaczęłam się zastanawiać, czy ja się nie pokuszę na wystartowanie, ale potraktuję to jako spacer po górach. Czy ktoś byłby w stanie mi towarzyszyć, żebym się tam nie zgubiła?? Niekoniecznie już teraz w Pawełkach, ale jak jakiś inny termin nam spasuje logistycznie, to spróbuję wystartować ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Ale czy mogę liczyć, że będziecie cierpliwie na mnie czekać? Jak się zgubić to chociaż razem raźniej ;)
|
Spoko, nie bój żaby- damy radę :D Najwyżej sucyska przytargają nasze zwłoki do mety:D ;)
|
Ekhem, mam przekazać, że Ci którzy chcą iść/biec (?) z Jackiem, mają się obowiązkowo stawić na rozgrzewkę godzinę przed startem. :D :D
|
Hmmm... godzina przed startem = godzinę wcześniej trzeba wstać... A może Jacek wolałby żeby każdy rozgrzał się indywidualnie w łóżku przewracając się z boku na bok? 8)
|
Nas w Pawełkach nie będzie, mam inny "egzamin" z Kalutkiem ;) Więc też za nas trzymajcie kciuki, jak my za Was :twisted:
Może następnym razem wystartuję z Wami :) |
Quote:
To trzymamy i Wy się trzymajcie. :) |
Dzięki, dzięki ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 17:00. |