![]() |
Mikołajki nie tylko ludzkie
Dziś Varg obudził się rano, przeciągnął i wyjrzał za okno. Zobaczył, że nie ma już śniegu, co go nieco zasmuciło. Rozejrzał się też po salonie i stwietrdził, że jest sam... więc postanowił "poobierać" swoją olbrzymią poduchę, na której śpi. Bo to taka genialna zabawa - wyrywa się wnętrzności poduszki i potem patrzy, jak wszyscy pochylają nad nim głowy i mamroczą coś po ludzku, z czego Varg wychwytuje tylko słowa "kretyn", "podłoga", "zimno" i "sprzątać". Tak więc już dwrócił główkę, by zacząc dewastować poduszkę, gdy zauważył, że coś tu nie gra... Pod poduszką znajdował się prezent! Duże, ładne, miekkie i ciepłe legowisko! Szczęśliwy, wyrwał na schody, by obudzić pańcię i podzielić się z nią nowiną, że mu Mikołaj coś przyniósł :twisted:
A jak Wasze Wilczaki? Dostały coś? :twisted: ;) Pozdrawiamy |
Moj burek nic nie dostal Zapomnialam o niej :shock: :oops:
Pod choinke cos dostanie :wink: |
Re: Mikołajki nie tylko ludzkie
Quote:
|
To tak jak u mnie :mrgreen: :twisted:
|
Quote:
|
Nasza w ramach Mikołaja, o czym jeszcze nie do końca wie dostała narzedzie do torturowania jej pradem.....jest duze, ciezkie i ja juz sie boje go uzywac...ale ma podobno pomoc....no a my, tradycyjnie na Mikolaja (odkad mamy suke) jestesmy lzejsi o pare stowek .... :evil: z czego niekoniecznie sie radujemy....
|
Quote:
A co do brania z łapy: kiedyś dziadek mówi do Varga: "Daj łapę". Varguś posłusznie dał, na co dziadek mówi: "Ciekawe, czy dasz drugą. Daj drugą łapę." A Varg.... dał drugą :mrgreen: Na to dziadek zaczął mówić, że jaki mądry ten Barszcz, jaki posłuszny... Bo, nie wiem czemu, dla dziadka Varg zawsze był Barszczem :shock: Niestety, jakoś później dawanie na przemian obu łapek już rzadko Varegowi się zdarzało ;-) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Mój Muchozolit ( czyt: Marusha) dostała wielką kość (którą zdążyła już rozpracować) pyszną galaretkę z kurczaczka i długi spacejek...teraz sobie smacznie śpi na moich nogach po dniu pełnym wrazeń...a ja się muszę kurka uczyć ... :(
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ale ustrojstwo jest przetwornikem pradu z elektrodami do jonoforezy (najkrocej to podawanie lekarstwa poprzez te elektrody przez ktore plynie przetworzony prad staly) ..jakby cos nie tak - Marusha mnie poprawi :wink: Wiec w taki wlasnie sposob mamy podawac suce steryd na kregoslup.. Ech..czego to ludzie nie wymysla!!! I ja mam to obslugiwac ?? Milion przyciskow, galeczek, trzy ekraniki ....i ten prad!!!!! O matko!! Jak do poniedzialku nic nie napisze znaczy - pokopalo mnie skutecznie :evil: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Widzieliście kiedyś Wilczaka z bombkami na tyłku? :mrgreen: Fajnie, Święta nadchodzą "krok po kroku, krok po kroku..." i nawet na wolfdogu to widać :-)) Ech, tylko żeby jeszcze nieco śniegu napadało na zabawę z psami... :mrgreen:
|
Tak swieta nadchodza, super :D
http://dl.wolfdog.org/pics/gallery/k.../PC250010a.jpg http://dl.wolfdog.org/pics/gallery/k.../PC250008a.jpg |
All times are GMT +2. The time now is 10:26. |