Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Hodowla (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=30)
-   -   Planowane mioty - Brit Radov dvor & Jolly (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1390)

Narvana 26-07-2004 15:35

Planowane mioty - Brit Radov dvor & Jolly

Brit Radov dvor i Jolly z Molu Es
Czy Brit jest jakos uzdolniony sportowo?

Huan 29-07-2004 14:23

Re: planowany miot

Quote:

Originally Posted by Narvana
Czy Brit jest jakos uzdolniony sportowo?

Egzaminow zadnych nie ma i biorac pod uwage sytuacje w Holandii zadnych miec nie bedzie. Ale jego wlascicielem jest byly policjant, wiec nie dziwi, ze psiak jest swietny w pracy na rekawie.... :)

Narvana 29-07-2004 15:44

a nie wiesz czy chetnie aportuje

z Peronówki 15-08-2004 22:56

Quote:

Originally Posted by Narvana
a nie wiesz czy chetnie aportuje

Niestety nie mam pojecia... :|
:D

DanielZ 18-08-2004 19:08

Cha to by bylo dopiero aportujacy wilczak :D

Huan 18-08-2004 19:28

rzeczywiscie... nie sadze, aby ktorykolwiek z wilczakow byl urodzonym aporterem... wszystkie wilczaki, ktore aportuja to wylacznie zasluga wlascicieli, ktorzy wiedza w jaki sposob ich tego nauczyc... nie jest to az takie trudne, jesli zacznie sie od szczeniaka, ale przy doroslym psie moze to wymagac juz pewnej "gimnastyki" :)

Gaga 20-08-2004 12:52

A moze drodzy Panstwo przestaliby sie zajmowac dyskusjami na forum a zjeli realizacja planowanego miotu ?? :wolfie :twisted:
Bo to juz jesien Panie za oknem, lista planowanych miotow pecznieje z dnia na dzien a Peronowka w lesie :shock:
Prosze zagonic Jolly do roboty, zapowiedziec jej koniec wakacji bo ona sobie gwizdze a my tu czekamy ..transparenty wymalowane, proporczyki zamowione, wodka sie chlodzi........i ...no wlasnie :mrgreen:
pozdrawiam
Gaga

DanielZ 20-08-2004 16:43

Nie tylko Jolloy ma wakacje bo Pinki tez ... :D

Huan 23-08-2004 15:47

Quote:

Originally Posted by Gaga
A moze drodzy Panstwo przestaliby sie zajmowac dyskusjami na forum a zjeli realizacja planowanego miotu ??

Glaskalismy, sciskalismy i .... chyba cos z tego bedzie ;)

Gaga 23-08-2004 18:53

No wiesz??? Kto jak kto ale TAKI facet i hodowca w jednej osobie zeby mial nadzieje na "cos" w wyniku tylko glaskania i ugniatania to dla mnie szok :shock:
I jeszcze probuje innym wmowic te kwiatki .......czuje sie z lekka oszolomiona :o
Gaga ( chyba nieuswiadomiona)

z Peronówki 23-08-2004 20:39

Quote:

Originally Posted by Gaga
No wiesz??? Kto jak kto ale TAKI facet i hodowca w jednej osobie zeby mial nadzieje na "cos" w wyniku tylko glaskania i ugniatania to dla mnie szok :shock:

No z ugniatania to nic nie bedzie, ale Jolly postanowila zakonczyc wakacje i pod koniec wrzesnia zrobimy sobie wypad do Holandii... :)

Gaga 23-08-2004 20:47

A jednak! Czyli niezbedna byla interwencja i nacisk osoby, ktora juz dawno w pracy i nie w glowie jej wakazje :D
Ze tez ja musze wszystkiego sama dopilnowac ...inaczej sie nie da, co za mlodziez!!
:P
Gaga
p.s. dajcie mi tego ftp'a b musze sobie dysk poczyscic

All times are GMT +2. The time now is 05:33.