![]() |
Duzy, wielki, najwiekszy...
Kasia jeszcze taka mała? Wydawało mi się, że ona jest podobna wiekiem Tymciowi...
Alakra rośnie mi zbój, nawet nie wiem kiedy... Już ma ponad 85cm :) Bedzię wielki,a le to juz po nie malych stopach wiadomo. Jak u psiaka po łapkach ;D Szczescie, ze jak mama ciaaaagnie do psow jak diabli. Jak nie chce spacerować, to psiaka na smycz, Tymciowi do reki i mały już w lepszym nastroju:) |
Quote:
W zyciu to sie nie sprawdza :twisted: |
Quote:
Ba nawet ostatnio na kontroli lekarz był w szoku, że Tym taki wysoki. No, a my mamy problemy z ubrankami, bo zamiast na 1-2lat kupowac musimy na 2-3.:twisted: No ale ja to ogólnie mam szczescie do wysokich facetow 8) Gis i Bali tez mali nie sa:lol: |
Nie mowie u nas - ogolnie ;)
Ja tam nie mam kompleksow :D |
Quote:
Ja zaś po prostu się ciesze8) Jestem szczęściarą:) |
Zawsze mozna tak sprawdzic:
http://www.fit.pl/kalkulatory/oblicz...7,0,0,0,0.html :roflmao:roflmao:roflmao:roflmao Gai wyszlo 184,5 :P |
To u rodzicow tez sa takie wyscigi.... :twisted::lol:
Ja tam im zycze, aby byly MADRE... a czy bedzie 170, 180 czy 190... Who cares... :lol: |
Quote:
Nastepne beda pewnie samochody, domy, hmmm... i inne :twisted: P.S. Patrz temat wilczak zimowy (BUHAHAAHAHAHA) |
Duzy, wielki, najwiekszy...
Quote:
|
Quote:
Niestety w moim przypadku "bus to mus" ;) Bo do innego mi sie stado nie miesci... a gdybys widziala pelne wyrzutow spojrzenie psow, ktore musza zostac w domu to sama bys mnie namawiala na TIRa... 8) :rock_3 |
Jeszcze kwestia prawo jazdy kat. C zostaje, bo inaczej mogą być problemy ;-)
|
Quote:
(zaraz smok mnie zjedzie za to WIEKSZE prawo jazdy... :twisted:8):lol:) |
Quote:
Bez tego z takim stadem ani rusz. Ciezarowki na razie nie kupie, dopoki w busie sie zmiescimy, a do prawo jazdy C mi sie nie spieszy :p Swoja droga najpierw bylo "kto jest pierwszy", teraz "kto ma wieksze", nastepne bedzie "kto ma wiecej". Bedzie ciezko Was przebic, ale na pewno i tacy sie znajda :twisted: |
Quote:
:twisted: |
bossskie :rofl3
|
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:16. |