![]() |
Ł-kom stuknął roczek
Quote:
Jak już pisałam - Łowca nie miał lekko w urodziny, ale przynajmniej wybiegał się z Astarte na Muchowcu po powrocie z Kielc. :) |
WSZYSTKIEGO czego tylko zapragną te Wasze buraski i szczęścia oraz wieeelu lat razem wszystkim Ł-obuzom;)
|
Domiłego Kielce zdobyte pozdro pozdro. Suprer grat ..............
|
Dziękujemy bardzo. :)
PS Quote:
Ale myślę, że co się odwlecze to nie uciecze i jeszcze będą okazje zapoznać ze sobą Ł-ki i F-ki :) |
Wszystkiego Najlepszego dla Łowcy. Prezent sobie zrobił dziś wspaniały.
Życzymy dalszych sukcesów i wszystkich lat w zdrowiu. |
Quote:
Dla niego myślę, najlepszym prezentem był moment, gdy WRESZCIE mógł dorwać Astarte i nikt mu w tym nie przeszkadzał. :twisted: :D |
NO no to piękny prezent dzisiaj był :) sto lat :cake
|
Łowcy już składałam życzenie, to pozostaje głośne "sto lat" dla pozostałych Ł-ek :cake
|
Wielkie gratulacje dla wszystkich Ł-ek ;) szczególnie zaś dla Łowcy, którego znamy osobiście ;)
|
Sto Lat dla rodzeństwa mojej Łady ;) Mam nadzieję, że kolejne lata bedą łatwiejsze niż ten pierwszy roczek ;-)
|
Quote:
Teraz będzie tylko łatwiej. Wszystkiego najlepszego! :) |
Wszystkiego najlepszego :cake:tard
|
Wszystkiego najlepszego również od nas!
|
Wszystkiego Najlepszego dla siostrzeńców i siostrzenic :cake:cake:cake:cake:cake:cake
|
ciepła i miłości właścieli, dłuuugich spacerów, smakołyków, wszystkiego naj!:) sto lat!
p.s - gratulacje dla 'prosiaczka';-) |
Quote:
A jak u Was? |
:cake:beerchug2
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Trochę się niepokoję, gdyż wcześniej proces zarastania był szybszy...(i nie chodzi mi o długosć włosa, a zagęszczenie pojawiania). Coż, może zapytam i zasugeruję maść o której pisałaś, plus oczywiście stałe suplementy. :) |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 00:43. |