Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   _Administracja (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=57)
-   -   W jaki sposób mogę dodać zdjęcia (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=11329)

atah 13-06-2009 21:10

W jaki sposób mogę dodać zdjęcia

A ja właśnie miałam zapytać w jaki sposób mogę dodać zdjęcia do "spotkań" do katalogu "Katowice 12.04.09". Bo tak sie złożyło, że byłam wtedy na Muchowcu i też zrobiłam parę zdjęć wilczakom... Ale w tej sytuacji skoro to taka drażliwa sprawa to sie zamknę w sobie i nie zapytam :)

Grin 13-06-2009 22:23

Quote:

Originally Posted by atah (Bericht 218348)
A ja właśnie miałam zapytać w jaki sposób mogę dodać zdjęcia do "spotkań" do katalogu "Katowice 12.04.09". Bo tak sie złożyło, że byłam wtedy na Muchowcu i też zrobiłam parę zdjęć wilczakom... Ale w tej sytuacji skoro to taka drażliwa sprawa to sie zamknę w sobie i nie zapytam :)

Ojej, nie bądź taka tajemnicza i się ujawnij, ;-) zwłaszcza, że jak bywasz na Muchowcu, to musieliśmy się już spotkać nie raz. :p
Dodawaj, dodawaj do woli. Z tego co zrozumiałam z całej tej "afery", chodziło tu raczej o dodanie zrobionych przez kogoś zdjęć pod swoim "szyldem", że się tak wyrażę, bez zaznaczenia, kto jest ich autorem, a nie dodawania zdjęć w ogóle.

Dodaje się w ten sposób, że logujesz się na WD, wchodzisz do galerii dział spotkania, wybierasz spotkanie Katowice 12.04.09, klikasz, gdzie trza i... dodajesz. :)

atah 13-06-2009 23:24

Zdjęcia wstawiłam;]
Muchowiec odkryłam dla psa całkiem niedawno. A wilczaki udało mi sie spotkać raz , wtedy właśnie. Miałam wówczas organoleptyczny kontakt z - chyba - Łowcą i K-lee:)) Mam nadzieje sie natknąć znowu na wilczaki, żeby mój wilk sie zapoznawał z kuzynami swojego przyszłego sublokatora:)))

Grin 14-06-2009 08:53

Quote:

Originally Posted by atah (Bericht 218357)
Zdjęcia wstawiłam;]
Mam nadzieje sie natknąć znowu na wilczaki, żeby mój wilk sie zapoznawał z kuzynami swojego przyszłego sublokatora:)))

No z Łowcą to na pewno trudne to nie będzie, bo on tam jest praktycznie codziennie i póki co bardzo chętnie zapoznaje się ze wszystkimi - zarówno psami jak i ludźmi. :)

Gia 14-06-2009 23:32

Quote:

Originally Posted by atah (Bericht 218357)
Zdjęcia wstawiłam;]
Muchowiec odkryłam dla psa całkiem niedawno. A wilczaki udało mi sie spotkać raz , wtedy właśnie. Miałam wówczas organoleptyczny kontakt z - chyba - Łowcą i K-lee:)) Mam nadzieje sie natknąć znowu na wilczaki, żeby mój wilk sie zapoznawał z kuzynami swojego przyszłego sublokatora:)))

Oooo zapamiętałaś imię Kalinki ;) Super!!! i w takim razie musiało to być chyba 11 kwietnia, bo ja z Kalinką tylko wtedy byłam na Muchowcu ;) Ale mam nadzieję, że jeszcze nie raz będę znowu :) Lecę zobaczyć zdjęcia :)

atah 15-06-2009 21:33

Quote:

Originally Posted by Gia (Bericht 218447)
Oooo zapamiętałaś imię Kalinki ;) Super!!!

Nie zapamietałam:) Identyfikowałam po "twarzach" na innych zdjęciach:lol:.

Gia 16-06-2009 09:39

Ale to też trochę roboty ;) Ostatnio jednak obowiązuje nowe imię - Halinka ;)

All times are GMT +2. The time now is 15:08.