![]() |
Irris & Barlog - braterstwo "F"
Dnia 01.11.2008 urodziły się sczeniaczki po Irris i Bralog`u
Fotki niebawem. |
No to masz teraz niezły złobek . Gratulacje Daniel i coz... ja najwiecej przespanych nocy :)
Ile maluszkow sie urodzilo? ;) |
O prosze, kolejny miot? :))
A jak Pinkówa i Irris się dogadują między sobą, gdy obie mają teraz małe? Ale musisz mieć wesoło! Gratulacje dla Irriska :)) |
7-wspaniałych suczek :) :)
i 1-piesek :) |
ósemka???:shock: WOW, to się Irrisiak postarała :) No i Juzio... nieźle się chłopak sprawił 8)
Powinienes wystapić do Unii o jakies fundusze na niańke...wychować taką jedenastkę to mega-wyzwanie :) Niech rosną zdrowo ! |
Ogromne gratulacje!!!
Naprawdę wilczakowy żłobek sie zrobił. Proponuje tytuł "Super Niani" dla Daniela :p A dla Irris honorową odznakę "Matki Polki" ;-) Niech młode rosną i gonią starsze rodzeństwo od Pinkówy OGROMNE GRATULACJE raz jeszcze |
Gratulacje Daniel to teraz masz wesoło :lol::lol::lol::lol::lol:
|
GRATULACJE!!!!!! To sie postarali.......osemka....:)
Zdrówka dla maluchów i cudownych domów :klatsch:tard:chaos |
Wielkie gratulacje! Biedny ten piesek... 7 sióstr to trochę dużo:lol:
|
Gratulacje. Liczne :twisted: Niech rosną zdrowo!
|
gratulujemy i milej zabawy zycze :)
|
Gratulujemy :) :klatsch
|
I od nas gratulacje :)
|
Gratulujemy, ale jak wszystkie maluchy maja takie ADHD jak Enfys to zarazem współczujemy:twisted:
|
Gratulacje!!! :)
I życzę, żeby wszystkie były takie wesołe, fajne i śliczne jak Enfys - jej radość nawet przy ringu mnie rozwala :twisted: |
:klatsch :sooo_hapy Gratuluję!!!
|
Łooo matko !!! Tyle szcześcia na raz !!! :lol::lol::lol: no i ten jeden jedyny męski rodzynek :rock_3 ale będzie miał powodzenie !!! :lol::lol::lol: dożo radości dla Was i życzymy maluszkom aby rosły zdrowiuśkie i piękniuśkie jak ich rodzice :sooo_hapy:thumbs
|
Niestety niewiem jak zamieścić okno z filmem więc podaje linka
http://www.braterstwo-wilczakow.eu/home.htm Miot A Vs. Miot F :) |
No co ja mogę powiedzieć....
Wesoło macie teraz w domku, oj wesoło :twisted: Rozkoszniaki same. |
I jaki wynik pojedynku?
Ktora strona wygrała? Jeśli uważasz że miot A wyślij 1 na numer... Jeśli zaś uważasz że miot F okazał się lepszy wyślij F na ten sam numer:p a tak serio to niezly widok i niezapomniane wrazenia:p Oby tak dalej!!! |
No to dla odmiany zmieniam temat i chcialabym powitac na forum rowniez nowych wlascicieli dzieci Balroga.... :bigok
A Daniel pewnie zaraz zrobi powitanie ze strony mamy... :rock_3). |
FENELA Braterstwo Wilczaków
1 Attachment(s)
Serdeczne pozdrowienia dla Mamy i Taty przesyła z Warszawy Fenela
|
Witam witam świetne foto . Lada momet lada chwila pewnie będa się pojawiac nastepne powitania na forum tylko niekoniecznie w języku polskim :) 8)
|
No to Fenela bedzie miala niedaleko do domu:) Za to rodzenstwo hen hen w swiat. Ale kuzynostwo obiecuje odwiedziny:)
|
Napewno raz w roku jakiś zjazd uda się zorganizować:p
|
Quote:
Witamy Wszystich serdecznie na wolfdogu, i przesyłamy z Fenrir :twisted:(Garo) wszystkiego najlepszego w Nowym Roku pozdrowienia dla Tatusia Balroga i Mamusi Irris:p oraz dla przesympatycznego DANIELA |
Quote:
Wspaniałe maleństwo:rock_3 |
Poprosimy o foto Garo siostra do albumu bardzo by chciała pozdrawiamy:)
|
Quote:
|
o, Jacek, widze, ze jestes z Jeleniej... blisko do nas...
Mam nadzieje na szybkie spotkanie :) |
Quote:
|
Zaraz, zaraz.. Jelenia? A my jestesmy tez z Dziwiszowa, 4km od Jeleniej ;D Ten swiat jest naprawde maly..
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
No widzę że jak dwie krople wody podobny do siostry jak nie wiem co . Super fotki
|
Na sankach to kto jeździ :)
|
Spod krzyza w zeszlym roku ogladalismy pokaz sztucznych ogni. ;)
To moze do zobaczenia pod koniec stycznia. Pozdrawiamy |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
:evil::o8):diablotinok |
Bardzo ciekawy diabełek na końcu hihi tylko czy ok to tego nie wiem ????????
|
Na ostatnim zdjeciu z czerwona smycza psiak ma genialną mine, jakby sie pytał "No i co? Co mnie tak zostawiliście?", a jak mu uszka już stoją.
Ja dziś rozpracowywuje (wkońcu) jak sie wysyła przelewy internetowe z polbanku(nikomu nie polecam), wiec nadrabiam zaleglosci i dlatego dluzej odpisuje i dopiero teraz zauwazylam zdjecia. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Danielu dziękujemy
To co powinniśmy zrobić na samym początku !
DZIĘKUJEMY . !!!!! Za fachowe podejście ( takie cechy powinien posiadać każdy hodowca ) Za fachowe porady ( tego można pozazdrościć oraz wielkie dzięki ) Za poświencenie swojego czasu ( zaleta ) Pozdrowienia dla Mamy Czyli Braterstwo ponad Wszystko |
1 Attachment(s)
Quote:
jeszcze jedno zdjecie |
4 Attachment(s)
Quote:
przepraszam ze,dopiero teraz ;-)pragne potwierdzic to wszsko jk.w i podziekowac za godzin przegadane telefonicznie miljon pytan do....dlaczego tak.... a mozzzee ...i zdrowe podejscie czowiek i zwierze:evil:czlowiek i to co pragniemy i kochamy,najlepszego dla Mamy ,jestescie OK,i prosze pamietac pytania dopiero przed nami:p i mam nadzeje spotkania:lol: |
8) bez przesady
|
Quote:
za to cie lubie skromnosc pnad wszysto:) |
i na nas przyszła pora:)
My również bardzo, bardzo, bardzo dziękujemy za naszą Milę (FREYA). Jest cudownym, kochanym, ba! najkochańszym maluchem, który już po pierwszym dniu wspólnego wylegiwania się na kanapie, wyje jak ja albo Piotr staramy się wyrwać z jego uścisku:) Widać, że pieski miały dużo miłości, poświęconej im uwagi, jak i troski - i za to przede wszystkim chcieliśmy powiedzieć "dziękuję".
Buziaki i pozdrowienia dla Ciebie i Twoich rodziców. Karolina i Piotr. |
Hallo gdzie się podziała reszta z miotu F ??/?
|
Quote:
|
Mala Fiya toze juz jest w domu :) narazie socializacja z domem i liudzmi,
ona stala sie 3 wilczakiem na Estonii, i bedziemi z na miec kontakt i dalej :) http://static1.album.ee/files/739/64...91099_V0Qf.jpg |
Prawie komplet .
|
Fia czuje się dobrze niebawem (jak Administrator zatwierdzi :) ) będą fotki :)
|
Mineły dwa tygodnie . W galeri nowe foty więc prosimy miot F do aktywnego wstawiania aktualnych zdjęć . pozdrowienia.
P.S. Jacku dziękujemy za zaproszenie datę ustalimy i będzie się działo |
Quote:
oto kika fotek |
fotki i spotkanka.
witam,
wrzucam kilka nowych zdjęć z pierwszego dłuższego spaceru (na razie las, bo odwilż, zarazki i pse kupy na trawnikach:) ) i kilka "po domowemu". Czekam na datę spotkania, jak również proponuję (z tego co wiem, 3 suńki są w Wwie) weekendowe spacery np. Choszczówka, Palmiry, czy cuś. Pozdrawiam i czekam na odzew:) |
Witamy,
Zapraszamy do odwiedzin galerii Furii. Doszło kilka nowych zdjęć. Kolejne już po weekendowym wypadzie do Kielc:) Pozdrawiamy, Agata i Marcin. |
Quote:
maly:twisted::evil: garo |
Warszawka proszę o kontakt na prv musimy się jakoś umówić . 3 dziewczyki w wawce polatamy
|
Jacek gdzie foty ? sprawdzałem ?
|
Quote:
|
Quote:
sory ale chyba FENRIR |
Quote:
|
aha, chyba cos sie myli, bo u mnie pojawiły się zdjecia Furii;)
|
Przeglądałem właśnie fotki wszystkich panienek i rodzynka ale szybko rosną dzieki za podsyłanie fotek :)
|
[quote=DanielZ;186082]Przeglądałem właśnie fotki wszystkich panienek i rodzynka ale szybko rosną dzieki za podsyłanie fotek :)[/quote
garo:p:evil::evil::evil::evil::twisted::twisted::t wisted: |
nie wiem jak wstawic fotki w czasie wczytywania pojawja sie blad:evil:
|
Quote:
Jak i to nie pojdzie to zawsze mozna wyslac zdjecia bezposrednio na [email protected] a tez zostana dodane... :) |
Bardzo fajne .Pozdrawiam
|
Właśnie sobie policzyłem że F od maja może ruszyć na wystawy :) ...
|
łódzka, majowa jedna z fajniejszych wystaw (zaraz po łódzkiej wrześniowej) to chyba najlepsze miejsce na taki rodzinny debiut :) Vide Silverki :)
|
Drogie Fy mam takie pytanie . Czy ktoś z naszej rodzinki posiada na ogonku wzorek ? To znaczy takiego wężyka ? Jestem ciekawy . Jutro dodam foto . Bardzo ciekawe
|
Mila może na ogonku nie ma, ale na karczku pojawia sie bynajmniej wcale nie prosta czarna pręga:) piękne są, co?:)
p.s - czy wiecie już, czy jedziecie na majową wystawę? |
Mila do maja napewno się spotkamy . Ja jestem na tak .
|
Mamy wężyka na ogonku jutro pół siostra zaprezentuje swojego :)
|
My mamy boa
|
DANIEL co ty zrobisz jak wszyscy wpadniemy do Łodzi
|
Mam spore pole namiotowe :) :rock_3
|
To wiemy ok . Dobrze że nie musiałem wpadać na testy
|
Quote:
|
daj namiary .mogę też przez Daniela twoja wola
|
juz wysylam:)
|
.
jakby co, to ja też wrzuciłam nowe fotki. szybko rośnie, mały zakapior...:)
|
|
Лидия приветствовать.
Хорошо, что вы здесь. Есть добавлены фотографии Fia http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gal...ubcat/1/10531/ |
|
Ostatni filmik F w domu ,prawie w komplecie :)
http://pl.youtube.com/watch?v=qrQ_PYG8OUU |
:)Ale fajny filmik! (mimo, że kamerzysta ma ten sam problem "trzęsawki" co ja - hehe)
Ten maluch co "wilcze doły" kopie jest fajowy, najpierw równowagi ciaputek nie mógł złapać, ale się nie poddał i dalej..... i się nauczył. Co tam BOS-ek miga? |
Quote:
bos chyba opuscil rodzenstwo:(rozrabia gdzie indziej:evil: |
|
http://static1.album.ee/files/750/87...71877_S7R1.jpg
jeto Fia kusaetsa:lol: |
|
|
|
|
|
jacekjg, ale ten Wasz maluch ma grube łapcie!;-)
|
Quote:
|
Quote:
nie wklejam zdjęcia Uni, bo to nie jej temat, ale tu jest link do pewnego "kiedyś tam" grubaska http://www.wolfdog.org/drupal/pl/gallery/pic/68394/ http://www.smileycentral.com/sig.jsp...p=ZRxdm427YYPL |
Sliczna
czy jak była mała to tez miała ADHD |
All times are GMT +2. The time now is 15:11. |