![]() |
Crying Wolf Karlik a Kiss Eden Severu
Ve středu 14.11.2007 se zaběhli pes Crying Wolf Karlik a fena Kiss Eden severu.
Zaběhli se u Plané u Mariánských Lázní, ale můžou být kdekoli. Poslední zpráva je, že byli viděni u Dolního Žandova a stále spolu. Mohou být i v Německu... Prosíme všechny přátele o pomoc!!! Obvolejte, prosím, všechny své známé myslivce, ať nestřílejí, případně i útulky ve vašem okolí. Už jsme obvolali tisíce institucí a lidí, najezdili stovky kilometrů, ale slehla se po nich zem. Oba jsou čipovaní - pes Karlik je přátelský, ale nerozumí moc česky(povely zná v holandštině). Jakoukoli zprávu o nich, prosím, volejte majitelce Veronice Šefčíkové +420 775 933 903 (stačí i prozvonit) nebo chovatelce Lucii Novoveské +420 775 085 071 MOC DĚKUJEME!!! POMOZTE NÁM |
Verčo, myslím na vás a držím ti moc palce. K nám je to dost daleko, takže si myslím, že tady nebudou. A pokud ano, tak mě tu s vlčáky všichni znají, dali by vědět. Myslím si, že se najdou, budou mít hlad. Musí se někde objevit. Jen je to u vás blbý, že tam máte spousty těch ohrad bez dozoru plných krav. Aby něco nevyvedli......:cry::cry:
|
Škoda že jste tak daleko ,hledala bych celé dny s Amíčkem i s Usanem. Věřím že se najdou,vím jaké to je ,stačilo mi, když nám utekl Usan ,ale ten se naštěstí našel druhý den v útulku.Držím palce.
|
Zprava pro nejen Veroniku od Mijke Heyningen, puvodni majitelky Karlika, kterou zde prekladam:
Quote:
|
Držíme palečky - dala jsem to na stránky, ale víc bohužel udělat nemůžu. Nevzdávejte te to např. Cita (tuším) Chlumecké podzámčí, která se zaběhla na Slovensku když s ní byli majitelé na krytí se po měsícíi našla - Majitelé odjeli zpět do čech a čekali a nakonec vše dobře dopadlo..Mocc moc přejeme aby se Karlik a Kiss našli !!!
Monika a Gira |
Všem vám velice děkujeme, nikomu bych nepřála zažít to, co my zažíváme v těchto chvílích... Jste všichni moc hodní, opravdu děkujeme:cry:
|
Mam nadzieje, ze szybko sie znajda... Mocno trzymam kciuki (držím palče)
Rona |
Z niepokojem, ale i nadzieją czekamy na dobre wiadomości. Veroniko, trzymajcie się !
|
Verca, a ja z tebou. drze palce pro dobre
|
Držím palce, aby byli oba brzy v pořádku doma.
|
Budem Vám držať palce...
|
Ahojte,
ked sme mali tento preoblem u nas na Slovensku -myslim s Cirou?? - tiez sme obvolavali utulky,veterinarne stanice..dediny...nakoniec sa sucka nasla-nastastie..pisala som do Rakuska, ci nemaju chovatelia znamych na hraniciach so Slovenskom, lebo suka mohla tiez zabehnut aj za hranice..ochota bola-fakt super...s polovnikmi moze byt problem a ked su dvaja-uz je to svorka...skuste sa obratit na polovnicky zväz- maju kontakty aj na psickarov...treba tiez v okoli navstivit priamo polovnikov - mozno zmäknu, ked je to osobne a mozno aj krcmy...tam sa vie vsetko...pozrite si na webe blizkych chovatelov v Nemecku, ci by nevedeli pomoct... skuste dat vyhlasovat rozhlasom po dedinach...ludia si to zafixuju, hlavne stare babky a tie klebetia jedna radost...urcite sa musia niekde este objavit..budu hladni... drzim fakt palce...hlavne sa nevzdavajte... pa livia |
Ozaj! a skuste este lepit letaky v dedinach s popisom a s fotkou, porip. dat inzerciu do novin-dennikov...
viem, ze ste uz asi vsetko vyskusali..ale predsa... liv |
Já bych to samé udělala i v Německu ...
|
Zagladamy tu codziennie i ciagle mamy nadzieje, ze zobaczymy happy end. bardzo czekamy na moment gdy oba psiaki sie odnajda znowu w domu.
|
This post of Anja about tracks was on the German forum:
Quote:
|
Já už jsem informovala příhraniční němce- vlčáčkáře, Kerstin se bude dívat "virtuálně" po útulcích a taky někam napíše. Je to z té strany od Chebu, tak tam to už snad bude taky "zajištěné". zatím nic? To je divný, je to už docela dlouho na to, že je zima.:cry:
|
Ahoj opravdu je to šílené - úplně se po nich slehla zem.
Všechno co píšete je udělané!! Dokonce i v německu. Jejich zaběhnutí hlásí místní rádia, jsou letáky , obvolávává se kamarád po kamarádovi - čévéčkář po čévéčkáři. Verča s Péťou objezdili velkou oblast. Jsou informovaní zemědělci , myslivci , útulky..... Tady na fóru jsme taky prosili každého kdo může ,aby ve svém okolí obvolal tyto instituce - je to nejrychleší řešení,jak informovat co největší oblast, protože fakt už můžou být kdekoli. Všem kdo tak učinili a nebo učiní strašně moc děkujeme za pomoc!!!! Už aby byli doma !!!!!:cry: Lucka |
Rozhlásili jsme to tady (Teplá-Úterý-Toužim). Obecní Úřady, myslivci...
Držíme palce Soňa a Arwen Mijaver |
Trzymam kciuki za szczęśliwy koniec,(držím palče).
|
Drzim paste aj ja a dufam ze sa cim skor najdu... Nestracajte nadej a dajte vediet !
|
Hi,
it's very-very sad. I don't speak czech, but if i understand well, these both TW's were disappeared. I hope You find them soon. Our Ira von Königs Terry was also lost last Wednesday, but we found her two days later. If there's a possibility, let a message in the local or regional radio that two wolf-like dogs were lost. We made it too and a lady called me on she saw our dog in the surrounding... and we got her. Thanks to God. I hope You 'll find these beautiful animals soon. P.S: call on the local forester's office that there are two dogs on the way. Regards: Gabriel (and Ira) Hungary / Mad'arsko |
Zdravim,
Drzim moc palce a verim, ze co nejdrive najdou. Kdyz se zabehli mi pesani, tak jsem udelal takovy plakat s jejich spolecnou fotografii, dal tam telefonni kontakt a vyvesil to v kazde vesnici v okrese. Hned na druhy den mi volal nejaky chlap, ze obsadili jeho kralikarnu... Jenom dva usaci to zaplatili zivotem. Vim presne jake to je, ten pocit cekani a proto jeste jednou drzim palce!!! |
Lidičky nesmíme polevit !
Prosím obvolejte znovu ty útulky !! Je to už šíleně dlouho - oni musí být někde zavřený - jinak to není možný!:cry: Kéž by se dali informovat útulky nějak centrálně... Už mě napadá snad jenom televize , ale tam se asi nějaký čsv do zpráv nedostanou:( Moc děkuji!! Lucie a spol. |
dopiero teraz zobaczylam temat...
czekam na dobre wiadomosci i trzymam kciuki! Veroniko, trzymaj sie! |
Určitě je někdo má u sebe a třeba ani neví komu patří? Nebo je má nějaký ten útulek ,ale podle čipu by to měli poznat,i když ne všechny útulky mají čtečky.Když se nám ztratil Usan tak neměli v útulku ani přístup k národnímu registru ,kdybychom tam nezavolali tak neví čí je .Taky můžou běhat někde ve slavkovskym lese či doupovských horách ? Je to divné...
|
Čsv by se do televize mohli dostat přes Chcete mě .Ale lepší by byli zprávy ,tam nevym zda by to šlo?
|
Lucko-ještě rádio Plzeň. To je slyšet až do Chomutova a dolů nevím kam až za Plzeň. A zkoušeli jste ta místní rádia? Dragon je ve Varech a dál nevím...
|
Rádio není špatný nápad. FM Plus, KISS nebo Rádio Impuls, případně Rádio Šumava. Obvolat je všechny a zeptat se. FM Plus mělo svého času něco jako krátkou relaci ztráty a nálezy, kde zrovna takovéhle případy hlásili...
|
Veronika to určitě do nějakého radia dávala - ale nevím do kterého, nějakého tam u nich.
Lucka |
Máte už někdo nějaké zprávy o těch dvou? Já jsem zvědavá kde a kdy se najdou.
|
Určite by sa to dalo dostať aj do televízie. aj priamo do televíznych novín. Keď im to vysvetlíte, tak to pochopia a bude to pre nich ,,akože" dobrý skutok. treba to skúsiť.
|
Určitě by to šlo,včera jsem tam takto viděla jezevčíka ,také se ztratil.
|
Aj ja si myslím. Treba im zavolať (určite budú mať odkazovú službu) a vysetliť im, že sa stratili 2 čsv, že sú s PP, aj to že sa bojíte, že ich zastrelia poľovníci, keďže vyzerajú ako vlci.
|
uf uz je to mesiac.. nenasli sa?
|
Dnes jsem dostala tuto zprávu :
právě jsem se dostala na Vaše stránky, znepokojila mě zpráva o ztrátě hafíků - nečetla jsem všechno, ale jestli jsem správně pochopila, jedná se o československé vlčáky? Máte už nějaké zprávy, jestli jsou ještě naživu? Ráda bych pomohla, jestli už není pozdě. Je možné zkusit i psychotronické vyhledávání apod. zkoušeli jste? Mimochodem někdy v červenci letošního roku 2008 byli viděn údajně vlk v Sedmihoří, což je lesní oblast taková mezi Horšovským Týnem a Borem, dále jsem se doslechla, že myslivci o tom již dávno vědí, že se tam vyskytuje někde vlk....tak jestli si to třeba nespletli, znáte myslivce....no chtěla jsem Vám pomoci, ale nevím, jestli je to ještě aktuální....toho vlka tam viděl můj táta osobně a tvrdil, že to nebyl německý ovčák....pak přišla ta zpráva přes desáté koleno, že jo, že myslivci už ho taky viděli....tak buď se k nám vrátili vlci nebo zaběhli a nebo by to mohl být nějaký československý vlčák....mě napadlo....ale nechtěla bych Vás zbytečně plašit...jenom jsem chtěla pomoci najít. můj mail je [email protected] a mail na tátu je [email protected] a muj tel. je 739096023 pro všechny případy...zdravím a držte se, Brid |
Wow...
Neříkejte, že se ještě nenašli...po pročtení tohoto fóra jsem alarmovala všechny své známé, kteří by mohli pomoci a každému to na potkání vykládám,nedokážu si představit,že by Balt takhle zmizel... :cry: Držím pěsti a pokusím se co nejvíce pomoci...Snad se brzy objeví.
|
Ano, Karlika a Kiss stále nemáme. Kolik už jsme absolvovali planých poplachů - výjezdů a nakonec se z vlčáka vyklubal německý ovčák nebo naposledy husky. Dva kotce zůstávají stále prázdné, co kdyby...Brzy tomu bude rok a stále o nich žádná zpráva... Několik našich známých nám pomáhá stále hledat i v Německu, ale jako by se po nich slehla zem. :cry:
|
...
To je mi vážně líto...zkusíme se po nich s přáteli podívat,uspořádáme pár výjezdů...snad to pomůže...zkusíme se po nich mrknout kde to jen půjde...
|
a co keby ste prazdne kotce zaplnili.. napr. Melisa z Litavske kotliny caka ;-)
|
Tak jsme se rozhodli zaplnit alespoň pro zatím jeden kotec. Melisa z Litavské kotliny už bydlí u nás...
|
Quote:
|
Ahoj,
dnes se nám v severní části CHKO Kokořínska - v oblasti tzv. "Husy" objevili cedulky, že se v této oblasti vyskytuje smečka "vlků obecných", tak aby lidé dbali osobní bezpečnosti a případně kontaktovali policii a správu CHKO Kokořínsko. Tak mne napadlo, zda to nemohou být ti dva, co tak dlouho postrádáte..?!:shock:. Nevíme, kdo tam ty cedulky dal, v každém případě SCHKO se od této informace distancuje..žádné vlky tu rozhodně nemáme:lol: |
Postrádáme je od listopadu 2007. Klidně by to mohli být oni, za tu dobu mohou být kdekoliv...:(
|
já vím, právě proto jsem to sem napsala. Jistě, je asi velká pravděpodobnost, že to oni nebudou, ale také je tu pořád šance, že to právě oni budou. Tak hlavu vzhůru!. Jestli máte možnost, jela bych se tam podívat a zjistila od místních co se dá. Samozřejmě, pokud bych se dozvěděla něco nového, dala bych vědět..
|
[quote=yzengrin;163180]Ahoj,
dnes se nám v severní části CHKO Kokořínska - v oblasti tzv. "Husy" tak já bydlím na Kokořínsku 20let a tuhle oblast vůbec neznám. Kde to je? |
tak já bydlím na Kokořínsku 20let a tuhle oblast vůbec neznám. Kde to je?[/quote]
Je to podle kolegy "v těch největších hvozdech co tu máme". "Husa" je PP (přírodní památka), v severní části CHKO a na mapě to najdeš přesně mezi Vlhoštěm (kopec - sever), Skalkou (obec, západ) a Heřmánkama (obec, východ). Snad je to dostatečná lokace:-) |
Quote:
"Husa" je PP (přírodní památka), v severní části CHKO a na mapě to najdeš přesně mezi Vlhoštěm (kopec - sever), Skalkou (obec, západ) a Heřmánkama (obec, východ). Snad je to dostatečná lokace:-)[/quote] Jejej to je jako Blíževedly-Tuhaň - Doksy? No doufám, že cedulky nevarují před mými psy:shock:. Ale ti na volno nechodí. Tuháň mám asi 5km od baráku...:lol: Já je tam ale neviděla. |
Quote:
Ne ne, to by bylo napříč skoro celým CHKO..Nejblíž ze zmiňovaného jsou Blíževedly, ale ty už jsou moc na západ. Ta Husa je na jih od Vlhoště..Hned nad Husou je Heřmánecký důl..když koukneš do mapy, určitě to najdeš.. A jestli tam bydlíš tak dlouho, tak už tě místní snad i znají..aby věděli, že nejde o vlky..a jestli se nepletu, máš jednoho nebo dva ne? (Valkýru..? Fotila jsem si ji v Roudnici..jestli si na mě vzpomínáš:-) a jestli se nepletu) |
A jestli tam bydlíš tak dlouho, tak už tě místní snad i znají..aby věděli, že nejde o vlky..a jestli se nepletu, máš jednoho nebo dva ne? (Valkýru..? Fotila jsem si ji v Roudnici..jestli si na mě vzpomínáš:-) a jestli se nepletu)[/quote]
Na Kokoříně 20 a v Zakšíně 3roky, ale znají nás. Mám ještě Qerona. Taky si myslím , že by mi myslivci volali, číslo na mě mají. Přesto se můžu u Blíževedel zeptat revírníka. Byla by to náhoda, kdyby tam běhala Kiss s Karlíkem. |
Jo, tak to si tě pamatuju:-) Sem byla v Roudnici na kukandu..Daniela tam škubala pesanům ty chlupy kvůli genetice:-).
My o tom na Správě taky nic nevíme..hned sem se ptala kolegů, jestli vědí kdo to tam dal. Ale taky je upozorním, aby mi případně řekli. A jestli bydlíš - bydlíte (sem se nedovolila tykání:shock:) na Kokoříně, tak bych se s Vámi ráda sešla..někdy. Jestli nevadí.. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 18:31. |