![]() |
UWAGA! NOWE KOSZULKI! - juz mozna zamawiac!!!!
Zalozylam nowy temat, bo tak chyba bedzie wygodniej.
-------------------------------------------------------- Adres do strony gdzie mozna zamowic koszulki: http://jacekrout.netzel.pl/wolfdog/index.htm Dostepne sa biale i czarne, z nickiem na ramieniu lub bez - w tej samej cenie. Pare waznych spraw: - poza zawartymi w tabeli rozmiarami koszulek damskich jest mozliwosc zamowienia (indywidualnie) wiekszych rozmiarow, dla Pan ktore odkryja, ze za nic na swiecie nie zmieszcza sie w koszulki dla dziewczat :) Jedyne co trzeba zrobic po odkryciu, ze rozmiary "sa za male" to wyslanie maila tu [email protected]- zostanie dobrana odpowiednia koszulka - nick na ramieniu - by nie bylo problemow ze zwrotami, prosze bardzo dokladnie sie obmierzyc przed zamowieniem koszulki, by byc na 100%, absolutnie pewnym, ze koszulka bedzie pasowac. Dodanie ksywki na ramieniu, eliminuje koszulki z powtornego wprowadzenia na rynek, co rzecz jasna generuje koszty, a tego nie chcemy, prawda? - prosze wszystkich o dokladne przeczytanie Warunkow Sprzedazy na gorze strony - im szybciej zamowicie, tym szybciej dotra koszulki - w tej chwili zdaza jeszcze przed spotkaniem w Poznej :D - nie zwlekajcie do ostatniej chwili - jeszcze troche info (poprzedni temat): http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=6436 |
Ja już zamówiłem ;)
|
Super :D
I jeszcze jedno - koszulki moze zamawiac kazdy, nawet osoby nie zawilczakowane :D |
zamowilam8)
|
Pierwsze dwie koszulki już w drodze. Dziś ruszyły w drogę kolejne dwie.
Proszę wszelkie pytania dotyczące koszulek kierować do mnie w wątku, lub na mail: [email protected]. Chętnie odpowiem i doradzę :) |
Quote:
A te pierwsze dwie to może moje ??? Rano wyjeżdzam więc pewnie nie dostanę przed wyjazdem :( |
Koszulki wyruszyły do: Narvana, Kasia & Cora (wczoraj), Shaluka (dziś)...
|
super, super :)
|
Quote:
To jest tył gdzie da się przeczytać napis "vlciak". Może się mylę, ale ja tak widzę i nie wiem czy to poprawnie. |
No chyba pisze 'vlciak'
|
Na ogół uzywane jest "vlcak"...ale patronem rasy jest SŁOWACJA a po słowacku mamy "vlciaka".
|
Koszulka właśnie do mnie przyszła:D:):D
|
czyli do mnie tez niedlugo powinna dojsc...
|
Mając świeżo we wspomnieniach nierozpoznawalność psów i ludzi, zwłaszcza w dużych grupach i z dużych odległości, proponuję, żeby na okazje takich spotkań jak w Późnej (i zawodów) zakładać koszulki z oznakowaniem widocznym z daleka. Z przodu z imieniem psa, z tyłu - właściciela, jak na koszulkach koszykarzy.
|
Mario, chyba musisz sie zajac tymi koszulkami :) Nie ma innego wyjscia :D
|
Do mnie tez doszly,sa bomba!
Mario to nie glupi pomysl ;) To niedlugo mozemy otworzyc specjalna garderobe wilczakową;) |
@maria_i_wilk - Na koszulkach umieszczane są na życzenie nicki użytkownika Forum, ale wcale to nie oznacza, że trzeba wpisać koniecznie nick z Forum. Może to być dowolne słowo (słowa) - więc i imię psa czy właściciela też podchodzi pod taki nadruk. A jak już chce się być widocznym z daleka - polecam kamizelki odblaskowe :) Na nich również można nanieść napisy, a koszulkę forumową można mieć zawsze pod spodem - dwa w jednym jak mówią ;)
Mamy w bazie zamówień jeszcze 3 nie zrealizowane zamówienia - przypomnę, że koszulki otrzymacie dopiero po wpłacie z góry za zamówiony towar - nie wysyłamy koszulek za pobraniem! |
ja dzis tez dostalam.
Na poczatku myslalam, ze bedzie za mala, jak ja zobaczylam, ale przymierzylam i... pasuje :) |
aha, no i chcialabym podziekowac Ani za to, ze 'zorganizowala' koszulki :)
|
Ja natomiast mam nadzieję, że koszulki będzie można zamawiać dłuuugo, bo chciałabym zamówić właśnie taką z imieniem psa i swoim, a że na psa jeszcze muszę poczekać, to i nie zamawiam koszulki na razie ;)
|
Koszulkibeda w stalej sprzedazy :)
|
no to uffff :)
|
OK, to wrzucam fotki jak koszulki wygladaja w realu (tu akurat widac wersje damska z nickiem na ramieniu):
http://www.wolfdog.org/grafiki/na_fo.../koszulka1.jpg http://www.wolfdog.org/grafiki/na_fo.../koszulka2.jpg http://www.wolfdog.org/grafiki/na_fo.../koszulka3.jpg (Shaluce dziekujemy za prezentacje 8)) |
pozostawie bez komentarza;)
|
Pierwsze porządki w zamówieniach:
- anulowano zamówienia dla Forumowiczów: Wojtek J., @Macia i @namsen Proszę pamiętać, że po złożeniu zamówienia jest tydzień (dokładnie 7 dni roboczych) na dokonanie wpłaty za zamówioną koszulkę. Jeśli takowa nie wpływa zamówienie jest anulowane. |
@Vlad - nadruki na koszulkę gotowe, czekamy na dostawę t-shirtu - jutro koszulka najprawdopodobniej ruszy w drogę :)
|
@JOTUN - koszulki już w drodze :)
Ktoś jeszcze pochwali się zdjęciami swoich koszulek? |
@BREMA - koszulka pędzi do Ciebie...
|
Wrzucam na gore, zeby nikt nie zapomnial, ze koszulki sa caly czas w sprzedazy :)
|
Są, są! Czekam na kolejne zamówienia i może jakieś fotki od tych, którzy już swoje otrzymali :) ?
|
ja może kiedyś zamówię białą.
|
Mikołajki za pasem, gwiazdka o kilka kroków... Nikt nie skusi się na koszulkę Forumową :roll: ?
|
Quote:
|
Sklepik wraca do ostrej pracy po przerwie świątecznej :) Ponieważ hurtownie odzieżowe wykorzystały święta i okres do Nowego Roku na inwentaryzację i przerwę w działalności, musieliśmy wstrzymać realizację zamówień do momentu, gdy sprzedaż w nich znowu ruszy.
@Tuva - koszulki wyruszą w drogę w tym tygodniu :) |
Uwaga! Nowy Rok zwykle oznacza podwyżki (sic!) i tym razem było podobnie - Poczta Polska wprowadziła nowy cennik swoich usług... Będzemy zmuszeni podnieść cenę pakowania i wysyłki (odpowiednie zapisy pojawią się dziś na stronie z koszulkami). Za niedogodności serdecznie przepraszamy, ale są one niezależne od nas...
Nowe ceny wysyłki koszulek: - zwykła paczka: 10 zł - paczka priorytetowa: 12 zł |
Quote:
Poczta Polska wymyśliła nowe cenniki, ale małych paczek (o wymiarach 600x500x300 mm) na szczęście nie dotkną podwyżki... (uff...) |
Tak sobie pomyślałem... A może poza forumowymi, przydały by się jakieś koszulki okolicznościowe na spotkania i zloty miłośników Wolfdoga? Nie planujecie przypadkiem czegoś niedługo :) ?
|
czy można jeszcze zamówic wilczakowe koszulki czy ich nakład juz jest wyczerpany? Chodzi o 2 sztuki XXL oraz 1 damską S
Proszę o odpowiedź pozdrawiam serdecznie |
Quote:
|
Koszulki są cały czas w sprzedaży - nie było i nie będzie wykonanej określonej ilości t-shirtów (na zapas), ponieważ nadruki nanoszone są na koszulki wówczas, gdy pojawia się zamówienie. Jak tylko ktoś będzie chętny, zawsze będzie mógł zamówić koszulkę :)
|
a u kogo zamawiac koszulki? jakies namiary?
ja 2 czarne XXL i jedna czarna damska S |
Noo w pierwszym poscie masz dane :)
|
Aaaaa dziekuje za wskazówki:)
juz zamówione |
W sklepiku nastąpiła mała zmiana - pojawiły się nowe tabele z rozmiarami. Zamówienia złożone w ostatnich dniach realizowane będą zgodnie z poprzednimi rozmiarami (to uwaga w szególności w odniesieniu do damskich t-shirtów).
Zrezygnowaliśmy z koszulek z wcięciem w serek. Koszulki męskie pozostały bez specjalnych zmian, damskie dostępne są już tylko w rozmiarach kobiecych, a nie dziewczęcych. Jeśli rozmiarowo wszystkie koszulki będą na Was za duże istnieje możliwość przesłania własnych koszulek i wykonania na nich nadruków (cena za usługę będzie rzecz jasna niższa niż zakup nowej koszulki). Wszelkie pytania i uwagi można zgłaszać na adres e-mail podany w pierwszym poście. |
Mnie osobiście cieszy ta zmiana. :D
Kto wie, może już za niedługo się skuszę. ;) |
Podnosze temat, bo zaczyna sie czas koszulek, a wiele osob pyta o te "wilczakowe".... 8)
|
Potwierdzam, koszulki są w ciągłej sprzedaży. Dostępne na stronce:
http://jacekrout.netzel.pl/wolfdog/ W ofercie jest wciąż tylko jeden wzór koszulki, ale możecie zmienić ten stan rzeczy :) Jestem otwarty na nowe propozycje koszulek. Myślę, że warto je uzgodnić tu, w wątku, a jak już dojdzie do konsensusu w tej sprawie propozycje podesłać na mój adres e-mail: [email protected] Z przyjemnością przyłożę rękę do poszerzenia oferty! |
Tu sa niewykorzystane wzory i 'nowe' pomysly:
http://wolfdog.org/forum/showthread.php?t=6014 http://wolfdog.org/forum/showthread.php?t=5541 http://wolfdog.org/forum/showthread.php?t=13814 Wspolnymi silami na pewno uda sie znowu cos wymyslic ;) |
z tego http://wolfdog.org/forum/showthread.php?t=6014
koszulka nr 8 :twisted: |
Koszulka nr.9 hmmmmmmmm Wolf Shadow oile pamietam to jest zarejestrowana w Białym stoku hodowla CSV pod tą nazwą .
|
Mi osobiście podoba się wzór nr. 5 :)
|
Ja tylko dla porządku przypomnę, że przedstawione projekty nie zostały pozbawione praw autorskich. W każdym razie, na pewno dotyczy to części z nich. Więc mam nadzieję, że ta propozycja to nie jest na zasadzie "wybierajcie i róbcie, ot tak" ? (zwłaszcza, że została rzucona bez pytania właściciela projektu) :x
|
Te wzory byly umieszczone na WD w 2007 roku za owczesna zgoda projektantow i jak dotad nie zostaly usuniete. Mozna, ktorys z nich za zgoda wykorzystac na koszulke lub nie. Po prostu przypominam, wklejajac linki, ze cos takiego nadal wisi na forum publicznym (nie na prywatnej stronie autorow). Moze bedzie dla kogos inspiracja do stworzenia czegos nowego.
|
Quote:
|
Quote:
|
Z proponowanych na wspominanej wyżej stronce wzorów, bez większych problemów mógłbym przygotować projekty nr 2, 3, 4, 5. Nieco większej obróbce należało by poddać wzory 6 i 9. Reszta niestety wymagała by podjęcia prac w technice sitodruku, a tu konieczne byłoby niestety wyprodukowanie dużej ilości koszulek (min. 100 szt.). Mając na uwadze dotychczasową sprzedaż nie byłoby specjalnie szans na zwrot kosztów produkcji, więc nawet nie podchodziłbym do tematu.
@Karina - Karino, koszulka powinna dotrzeć na dniach. Wysłana została w piątek. |
Quote:
3 i 5 nie są moje więc się nie wypowiadam. |
@Gaga - Jeśli wzory dostaną zielone światło, poproszę Cię na pewno o grafiki źródłowe :)
_______ Mam jeszcze prośbę do osób zamawiających: proszę o odrobinę cierpliwości :roll: Koszulki forumowe nie leżą u mnie na półce we wszystkich możliwych rozmiarach i kolorach, z gotowymi nadrukami. Po Waszym zamówieniu upływa zwykle kilka (2-3) dni zanim paczka z t-shirtami wyrusza w drogę. Przede wszystkim czekam na zaksięgowanie wpłaty na koncie sklepu (co może trwać nawet do 3 dni gdy wysyła się pieniądze na poczcie), następnie zamówione koszulki są kupowane i przygotowywane są nadruki - co zabiera zwykle kolejny dzień i paczka szykowana jest do wysyłki. Kolejny etap to wysyłka z wykorzystaniem Poczty Polskiej - w zalezności od wybranego rodzaju przesyłki, paczka będzie docierać do Was kilka (1-3) dni roboczych (!) - w weekendy pocztowcy mają wolne, więc jeśli w międzyczasie trafi się weekend przesyłki poleżą do poniedziałku. Jedynie paczki priorytetowe są drodze w soboty, ale jeśli Wasz listonosz ma wolne, to i tak przesyłka poczeka, aż wróci do pracy. Może się więc zdarzyć, że od momentu zamówienia, do chwili otrzymania paczki upłynie tydzień, lub dzień, lub dwa więcej... jest to sytuacja normalna i nie ma sensu się denerwować :) |
Quote:
|
Szanowni Państwo, sklepik z koszulkami Forum Wolfdog.org zostanie na dwa tygodnie zamknięty (w okresie 01-14.07.2010 r.). Po tym terminie podam nowy adres strony, gdzie będzie można nabyć forumowe t-shirty. Pracujemy nad nową witryną i czekają nas przenosiny na inny serwer.
Niniejszym podawany przeze mnie wcześniej adres www można uznać za nieaktualny. |
Czekamy na ten nowy adres sklepu z koszulkami, bo mamy kilka zamówień :)
|
nom , ja też bym zamówiła
|
haaaaaalo, co z tymi koszulkami? :)
|
Czy ktoś coś wie???? Święta za pasem, a tu zero odzewu :(
|
Jeśli temat koszulek wróci to ja jestem bardzo chętna na jedną ;-)
|
koszulki najwyraźniej umarły...
|
A my chętni na niejedną...
|
Trzeba dac powerade to powstana...
|
My też chętni na jakieś 4, a tu echo...
|
Bardzo Was przepraszam za brak odzewu w kwestii wilczakowego sklepu. Plany, by uruchomić jego nową wersję latem zeszłego roku, spaliły niestety na panewce. Po likwidacji serwera, na której była poprzednia strona nie udawało się uruchomić nowej wersji tak szybko jak bym sobie tego życzył, a koniec końców nie udało się tego zrobić w ogóle. Jak mawiają "taki lajf" :roll:
Koszulki oczywiście (będzie) można zamawiać. By ułatwić całą sprawę i wyjaśnić wszelkie wątpliwości przygotuję katalog w formacie pdf, który będzie można pobrać i po jego lekturze przesłać mi mail z zamówieniem. W tej chwili pod adresem http://www.fast-fashion.wroclaw.pl/ można już znaleźć dwa inne katalogi z wzorami koszulek (dla fanów muzyki DM i innych zespołów muzycznych). Pomijając wzory, pozostałe części katalogu będą identyczne dla koszulek forumowych. Możecie więc zapoznać się z rozmiarówką, cenami za koszulki i wysyłkę itp. Jeśli wiecie jak wygląda poprzedni wzór koszulek, to nic nie stoi na przeszkodzie, by zamówić koszulkę dla siebie już teraz. Mail do kontaktu i zamówień: [email protected] |
By zwiększyć ilość miejsc, gdzie można przekonać się jakie koszulki można u mnie jeszcze zamówić
(poza wzorem poprzednich koszulek forumowych, który można obejrzeć tu: http://www.wolfdog.org/forum/showpos...0&postcount=23 ) otworzyłem koszulkowy profil na FB: http://www.facebook.com/fast.fashion.wroclaw |
All times are GMT +2. The time now is 02:49. |