![]() |
KOSZULKI - nowa wersja - ankieta
W zwiazku z tym, ze wzorow zrobilo sie sporo - chcialabym przeprowadzic ankiete i dowiedziec sie co wam sie najbardziej podoba.
Wszystkie koszulki (oprocz starej wersji - nr1) sa tylko niedopracowanymi pomyslami, w razie ogolnej decyzji prace beda kontynuowane http://poczta.o2.pl/?cmd=getpart&lin...2ZVMDMoK2ZBCAA Ankieta troche potrwa, bo nie wszyscy codziennie loguja sie na wolfdog'a. Podejrzewam, ze minimum dwa tygodnie, ale o tym zadecydujemy pozniej. Pokazane sa tylko przody koszulek, reszta bedzie obgadana na forum po wybraniu wzoru :) P.S. O smyczkach bedziemy myslec jak zalatwimy problem koszulek. Oto propozycje: http://sssmok.wolfdog.org/INNE/_k1.jpg http://sssmok.wolfdog.org/INNE/_k2.jpg |
|
|
wzór nr 2:)
|
wzor 2 albo 4 to mozna dac na tyl :)
ja za 1 albo 10 |
Quote:
|
Poprosimy oczywiscie o przeniesienie ankiety ma inne wersje jezykowe albo info tam z przekierowaniem na ta ankiete :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
GDYBYŚ NIE PAMIĘTAŁA TO WZÓR 1 MA JUŻ TYŁ , |
czy koszulki pozostają czarne???
co to za pies na koszulce nr 10??? |
Quote:
Quote:
1 i 10 zostaly wytypowane. trzeba troche uwazniej czytac.... |
Ilu forumowiczów potrzeba, żeby wybrać wzór nadruku na koszulkę?
1-aby po prostu wskazał na optymalne rozwiązanie i uzsadnił wybór 14 -którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy podejmowaniu decyzji i napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić 7 -którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach wynikających z samodzielnego podejmowania decyzji i niepytania innych o zdanie 1- który przeniesie temat z działu "reklama i prasa" do działu "off topic" 2- którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu "administracja" 7- którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat wyboru koszulki 5- którzy pojadą tym co wytykali błędy 3 -którzy poprawią te błędy 6- którzy będą się kłócić czy pisze się "koszulka" czy "podkoszulka" i 6 którzy powiedzą im że są głupi 2- profesjonalnych handlowców którzy poinformują wszytskich że mówi się "t-shirt" 15- wszechwiedzących którzy twierdzą że zsiegali języka w Czechach i mówi się "bluzka" 19- którzy napiszą że to forum nie jest o koszulkach i powinno się to przenieść do forum o ciuchach lub metodach zadruku tkanin 11 -którzy obronią temat mówiąc że wszyscy noszą koszulki więc temat pasuje 36- którzy będą debatować które koszulki są lepsze,gdzie je w ogóle zamówić, w jakiej firmie i które na pewno sa kiepskie 7- którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady koszulek z nadrukiem 4 -którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe 13 -którzy zacytują kilkanaście postów pod cytatami pisząc: "Ja też"/ "Zgadzam się" 5 -którzy napiszą że odchodzą z forum bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół głupich koszulek 4 -którzy napiszą że "BYŁO!" 13- którzy napiszą żeby "szukać" zanim napisze się kolejne pytania "jaki wzór koszulki byłby najlepszy" 1 -który zrobi mały hijack i zapyta się jakie byłyby, zdaniem forumowiczów, najlepsze czapeczki 1 -nowy który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat ;) |
Pandofiony, trzeba dokladne czytac :) i wszystko bedzie ok :) p.s. NIE TRZEBA KRZYCIEC ! :)
Gaga, super! |
Quote:
ale WCALE ci nie wspolczuje... raczej moge napisac: witaj w klubie. (wyobraz sobie, ze mialam podobne pomysly, co bedzie, podczas dyskusji o ankietowaniu szczeniat}. maria i wufi |
No dobra zarty sie skonczyly - nie odchodzic od tematu tylko glosowac!
Juz juz juz :D |
Quote:
|
Zagłosowałam na nr 10 ;)
ależ mnie tu dawno nie było... 10, jest asymetryczna, a asymetria podobno teraz jest w modzie :) Łapki są słodki, nazwa stronki jest, a pół "twarzy" wilka naprowadza na trop :) No to jestem tą, co uzasadniła wybór?? :D Można zagłosować tylko na 1 nr, ale koszulka nr 1 - "stara" też byłaby ładna :) Nie byłoby mętliku, że ktoś będzie miał "starą", a ktoś "nową" wersję... ;) |
jak dla mnie-zdecydowanie 2
|
Świetne pomysły! ja głosuję na nr 3 i 10
Pozdrawiam! |
Quote:
się którykolwiek z was ruszy stąd bez mego pozwolenia, każę go rozstrzelać." :lol: (François Joseph Lefébvre) |
10 najbardziej mi sie podoba!
|
5 jest sympatyczne ...
|
Nr 10 zostal zaktulizowany :)
Jakby nic sie nie zmienilo, prosze o odswiezenie strony :D |
Jak dla mnie to wzór 8 i 10
|
Jak zauważyłam temat "ach te uszy" również znalazł odzwierciedlenie w koszulce nr 10. Głosowałam na nią chociaż to ucho tamta wersja miała trochę zbyt "obfite", za to teraz BOMBA :love
|
Jak widać demokracja nie sprzyja szybkim wyborom :)
Może w takim razie uznamy wyniki sondy z oddanymi 27 głosami i posuniemy sprawę o krok naprzód ? Gorąco się robi , czas na t shirty |
Poczekajcie jeszcze chwilę, zamieściłam info o ankiecie na angielskim forum, może jeszcze parę osób zagłosuje.
|
1 - 1
2 - 0 3 - 1 4 - 0 5 - 2 6 - 1 7 - 1 8 - 1 9 - 0 10 - 5 Voters: 12. a tu sa wyniki z litewskiego glosowania. u nas juz nic nie zmieni sie i zwycziesca juz jiest znany :) |
Quote:
-- Per Olav |
Pytanko Kiedy planujecie zakończyć głosowanie ?
Bo już jest chyba cisza przed wyborcza :) ze strony wyborców a nowa koszulka na lato by była w sam raz.;) |
Quote:
właśnie, właśnie, nowa koszulka byłaby w sam raz. Jeśli są jakieś problemy w wykonaniu to mogę się tym zająć !! |
No Ania, do tablicy ! :)
|
Quote:
Ankiete uwaza sie za zamknieta. W przyszlym tygodniu postaram sie sprawa zajac i jakby co odezwe sie w sprawie pomocy :D |
I like nr. 2, 5 en 10.
Greetings, ;) Jolanda (The Netherlands) |
"Przyszły" tydzień się kończy, czy coś wiadomo w temacie koszulek ???
|
Tak Tylko PiszĘ, Żeby Temat Nie ZostaŁ Zapomniany
ProszĘ WybaczyĆ UpierdliwoŚĆ :) |
odezwe sie za Anie
Na razie jest po prostu brak czasu. Jeszcze wiecej cierpliwosci :) |
Jestem juz po sesji,wiec teraz mam nadzieje bedzie troche lepiej - jutro postaram sie obdzwonic par firm.
Jeszcze trzeba dopracowac projekt,a to uz nie nalezy do mnie, wiec trzeba czekac. |
Witam ponownie :D
Stanelismy na wzorze 10. http://sssmok.wolfdog.org/INNE/przod.jpg Jeszcze jest do ustalenia tyl koszulki. Propozycje zamieszczam ponizej. http://sssmok.wolfdog.org/INNE/tyl.jpg Z przodu jest juz napis wolfdog, wiec z tylu powinna byc rasa. Taka jak na fotce lub sam napis. Jesli wszyscy zatwierdza to koszulka idzie sie powoli robic. Mozna jeszcze probowac zrobic ksywke z wolfdoga na rekawie, ale wtedy bedzie o tyle trudniej z zamowieniem, ze nie ma mozliwosci wymiany koszulki, jak nie trafimy z rozmiarem. W tej sprawie tez prosze o wypowiedz. Postaram sie przyspieszyc sprawe. |
dla mnie spoko może być
|
Gaga czy firma, ktora robi Tobie dodruk jest w stanie zrobic nowa wersje koszulek? I na jakich warunkach?
|
Czekam z niecierpliwością :)
Chciałam i 'nową' i 'starą', ale na 'starą' niestety się nie załapałam... ;) |
a jednak, załapałam się :
|
Quote:
1. (nie znam dokladnie techniki produkcji, ale cos takiego jest mozliwe, wiem, bo robil to znajomy) robi sie wydruk dowolnej, potrzebnej wielkosci tego, co ma byc na koszulce, kupuje sie czarna koszulke i wykonany wydruk wprasowuje sie. ania, czy mozesz sprawzic, czy cos takiego jest mozliwe i w jakich kosztach? 2. w fabrykach, gdzie pleciona jest bawelna, pewnie mozna zrobic dowolny przeplot. mozna? maria i wufi |
[quote=maria_i_wilk;97570]
1. (nie znam dokladnie techniki produkcji, ale cos takiego jest mozliwe, wiem, bo robil to znajomy) robi sie wydruk dowolnej, potrzebnej wielkosci tego, co ma byc na koszulce, kupuje sie czarna koszulke i wykonany wydruk wprasowuje sie. ania, czy mozesz sprawzic, czy cos takiego jest mozliwe i w jakich kosztach? Tzn. mozna kupic papier, zrobic wydruk i wprasowac, ale... dostepny tani papier jest bialy, a wzor na czarna koszulke tez bialy. Nie wiem jak jest z kolorowymi papierami, ale podejrzewam, ze sa drogie. |
Quote:
|
wyszło na to, że nie załapałam się, bo nie można dorobić czarnych w rozmiarze M (a że załapałam się na rezerwowe, to tylko taki był możliwy rozmiar).
Napisz do Gagi maila, czy są jeszcze rezerwowe koszulki. |
Ja jestem za tym by nr 3 byl z tylu.. I choc wzory sa swietne to jednak stary ma w sobie baaardzo duzo jeszcze ;)
|
Quote:
|
Jak nie masz jak napisać? Przecież mam internet ;)
|
masz internet :P
Przepraszam, edycja mi nie chce działać... |
internet tak.. ale nie mam maila Gagi a prywatna wiadmosc mi nie idzie :(
|
zajrzyj do tematu koszulki - dodruk ;)
|
Jak znajde,bo na wolfdogu jeszcze sie gubie,co jak i gdzie ;)
|
|
Bardzo dziękuję :D
|
Na nowe koszulki trzeba jeszcze troche poczekac.
Wysłałam wzór do wyceny. Jest niestety troche skomplikowany, wiec moze wyjsc ciut drozej. Na razie czekam na odpowiedz z firmy. Dobrze, ze beda teraz stare koszulki :) Bede probowac, zeby nowe byly na spotkaniu w Poznej. |
Hm...
Mnie się podoba 10 ale dalej nie wiemy co za pies jest na koszulce?:rock_3 A może lepiej nie wiedziec,bo gdyby miało sie okazac ze to pol glowy psa ktory nalezy do tych wlascicieli co ich nie lubimy ;-):lol::lol::rock_3i afera jak nic gotowa:lol::lol: |
Ależ to żadna tajemnica.. tam jest Elisiunio :)
|
:rock_3Akurat Elisiowi nie mozna nic zarzucic ,no chyba ze plecak na plecy:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
tak, Elisiunio, a ten wariant zrobil Deividas Miskinis z Litwy :)
|
All times are GMT +2. The time now is 09:42. |