![]() |
Stare-nowe koszulki
5 lat temu zrobiliśmy pierwsze wilczakowe koszulki. Moje właśnie dotarły do kresu swych dni (aż dziw, że tyle wytrzymały!) i z sentymentu zamierzam je sobie zrobić ponownie.
Dla przypomnienia - TU projekty z czasów przed decyzją. Ale zanim zamówię-zapytam, czy ktoś miałby ochotę na ten wzór? http://cheitan.zperonowki.com/blog/u...WizWolfDog.jpg Po głowie chodzą mi jeszcze czapki (baseballówki lub patrolówki). Nie namawiam specjalnie, ale jak mam zamawiać 2 sztuki, to mogę więcej przy okazji:) |
ja tylko za :) dla mnie to jest the best z wszyskich
|
Moja koszulka z tym wzorem jeszcze "żyje", choć dość często ją noszę :-) Mam do niej spory sentyment, bo to były pierwsze wilczakowe t-shirty.
na razie nie zamawiam, bo "stara" jest ok. ;-) |
Ja byłabym chętna nawet na kilka sztuk:) Wzór jest genialny:cool::cool::cool:
|
Też jestem chętna :)
|
My tez chetni, na pewno z 3, czapeczka tez by sie przydala :D A ostatnio w Poznej sie nasluchalam jakie to genialne koszulki i ze juz niedostepne, a teraz moze doczekam sie swojej :P
|
W takim razie OK, zostawiam jeszcze chwilę ten temat, bo może uzbiera nam się więcej. A nad czapeczkami to muszę najpierw popracować z grafikiem:)
|
Świetny wzór, też bym była chętna, a czapeczka genialny pomysł :)
|
A macie jakieś pomysły na czapeczkę? Ma być jak koszulka czy całkiem coś innego? Osobiście skłaniałabym się ku czemuś drobnemu, żeby grafika nie była zbyt bijąca po oczach...
Póki nic nie ma-wszelkie pomysły mile widziane (bo potem zrobię i będę nienegocjowalna) :twisted: |
ja również chętny na koszulkę :)!!! a co do czapki, to może ten wilczak tylko mniejszy na boku?? :) ??
|
Ja też bym chciała. Dwie sztuki - :) -na zmianę: na dzień i na noc /->rozmiar duży... do spania/.
Citação:
I jestem za patrolówką. |
Do spania to chyba z dekoltem i koronkami jakimiś?8) Ew. na ramiączkach...(koniecznie z kokardkami)?
Citação:
|
Tak, tylko jaki kolor tego wilczaka, jeśli czapka miała by byc czarna? Popielaty jak na koszulce? Ewentualnie nadruk Wolfdog z przodu czapki, co o tym myślicie?
|
Citação:
|
A ja zadam nieśmiertelne pytanie (bo się na ten pierwszy "rzut" jeszcze nie załapałam, więc nie wiem ;) ); czy są damskie kroje, czy tylko męskie? Chętnie bym się skusiła, ale w męskim kroju wyglądam trochę jak w... worku. :D
|
W drugim rzucie się udało z damskimi, więc spodziewam się, że i teraz się uda:) Kilka lat minęło i dostępność damskich krojów jest większa.
|
ja lubię minimalizm, więc wolałbym bez nadruku wolfdog, jeśli już to może CsV?
|
Mówisz o czapeczkach czy koszulkach? Bo może to dotyczyć obu...
|
Citação:
|
Citação:
|
Citação:
|
Super wzór, bardzo mi się podoba :)
My z Maćkiem byśmy się pisali na koszulki. Maciek bezwarunkowo a ja z zastrzeżeniem, ze wg damskiej rozmiarówki. A i na patrolówkę się skuszę :) |
E nooo, ten tego... Czy ktoś byłby tak dobry i zamieścił jakieś fotki czy cokolwiek, ukazujące czym się różni bejsbolówka od patrolówki? :D Bo w necie pod hasłem "bejsbolówka" wyświetlają się bluzy. :D
Patrolówka to chyba wiem. :oops: |
Mnie sie wydaje ze na czapkach super by wygladal taki sam wzor jak na koszulkach no oczywiscie mniejszy a wolfdog.org gdzies z tylu.
Ja mialabym jeszcze pytanie czy da sie zalatwic by jedna koszulka byla wiekszego rozmiaru? |
wystarczy wpisac bejsbolowka czapka i jest do wyboru do koloru :D
|
Citação:
Najwyraźniej dopadła mnie poranna dezaktywacja mózgu. :D Dzięki. :D To w takim razie ja bym reflektowała na: 2 koszulki damskie rozmiar M 1 koszulkę męską rozmiar M i jedną czapeczkę - patrolówkę Co do wzorów są super. Na czapki podpisuję się pod tym, co avgrunn napisała. :) |
Citação:
Ja preferuję worki do spania /zwyklaste męskie, najchętniej rozmiar "wór na 50kg kartofli"/ -od kokardek /i pewnych kolorów, podobno "trendi"/ mam mdłości...:? I patrolówa! :) /poszpanujemy jeszcze tej jesieni...:rock_3 ...chociaż wiaje nam tu już ostro i jesiennie, to zdało by się coś zasłaniającego uszka i zatoczki, ale trudno.... dokupi się aspYrynkę/ Podasz ceny i rozmiary koszulek? /bo na czapki to jeszcze pewnie, jak mówiłaś, trzeba poczekać?/ |
ja w sumie też bym była zainteresowana 2 (męska i damska M ) tylko jaki byłby przypuszczalny koszt??
|
Skoro bez kokardek i innych duperszwanców to OK, zostajemy przy standardzie:)
Koszty podam niebawem, już wysłałam pytanie. Koszulek, jak widze, nie będzie więcej niż ok 20 więc nie spodziewam się specjalnie niskiej ceny, ale zobaczymy (narzutu nie robię:p). Czapeczki nie muszą być dużo później, skoro nie będziemy szaleć z motywami i wykorzystamy obecne logo. W sumie mogę spytać i o czapki cieplejsze..ruska papacha(a;e wtedy koniecznie logo wyszywane kryształkami Swarovskiego)?:D |
Citação:
|
Citação:
|
Citação:
|
Szczęściem jeno-to bezpieczna namiętność :)
|
Ponieważ u nas zostały same ogromniaste również chętnie przyłączę się do zamówienia. Fason męski a rozmiar podam wieczorem jak porównam z tym, co leży w szafie. 2 szt. Za czapeczki dziękuję. I ewentualnie, jeśli jest możliwość, rozmiar dziecięcy - 104 (3-4 lata).
|
O żesz kurkać pająki!!! :twisted::lol::twisted:
"Papacha -uszatka" z wilczakiem na czółku! Zamknijcie oczy i wyobraźcie to sobie..... Ale cudnie badziewiasty bajer! 8) Gdybym założyła coś takiego, to familia by stwierdziła, że "do imentu" mnie pogięło.... :lol: ... Jeśli będziesz myślała o takich "czapczorach", to koniecznie troczki do wiązania pod szyjką zakończone dyndaskami futerkowymi. :rock_3 ... |
Citação:
|
Citação:
PS. Usiadlam wreszcie nad wzorem warszawskim, moze jutro na psacerze odbeda sie focusy ;) |
Citação:
|
Citação:
|
ja też jestem chętna na 2 szt.koszulek damska S + czapka:)
|
Citação:
|
Ponieważ zbierze nam się circa 20 sztuk, to wysłałam pytanie o wycenę, czekam....o małe rozmiary też zapytałam.
|
Ja sie piszę na koszulkę i czapkę, a jak będą ruskie uszanki to nie pogardzę :rock_3
|
Citação:
|
Ekhmm...dziewczyny, to był żart:) Natomiast być może uda się zrobić naszywki, wtedy to już igła, nitka i...dowolna zimowa czapa:)
Naszywki chciałabym takie: http://cheitan.zperonowki.com/blog/u...running-sm.jpg ale na razie negocjuję z autorką zza oceanu:) http://cheitan.zperonowki.com/blog/u...owka-01-11.jpg |
Zawsze nadzieja ze z zartow zmieni sie na rzeczywistosc:rock_3 ale takimi naszywkami na pewno nie pogardze :p
|
Citação:
Raczej "ruskiej" papachy nie założę..... źle mi się kojarzy.... pewną zimę 31 lat temu dobrze pamiętam....:?... i na to nie pomoże nawet Svarovski.... Citação:
Dla mnie wystarczyłby nawet sam zarys wilczaka -jak na koszulce. Czy negocjacje z "zza oceanem" nie odbiją się na cenie? Z jakiego materiału czapka? To "zwykły" materiał czy coś skóropodobnego? |
Nie, nie czapka to tylko przykład (kształtu). Jakie konkretnie są, pokażę jako 'projekt'.
|
To ja też się pisze na 2 sztuki koszulek XL lub XXL :twisted:
|
Rozmiar już znam więc czekam tylko na info o możliwościach ubrania najmłodszych.
|
Dobra wiadomość jest taka, że powinniśmy utrzymać poprzednią cenę za sztukę czyli 27 zł - ale rezygnujemy z opcji nadruku "wolfdog.org" na piersi.
Edit: zapomniałam, że to cena netto..czyli brutto ok. 30 zł z groszami. Gorsza wiadomość dotyczy małych koszulek (dla dzieci) - ponieważ nadruk psa się na nich nie zmieści, trzeba robić osobną matrycę, a to podwyższa koszt do 55 zł/szt :/ Opcja jest jeszcze taka i pytanie do Joanny: masz jeszcze tą starą, granatową koszulkę? Możesz dokładnie zmierzyć, czy ten duży nadruk wejdzie w całości na koszulkę dziecinną? Bo jeśli jest szansa, to byłoby to jakieś rozwiązanie, ale to trzeba przyłożyć i zobaczyć czy nadruk jeszcze będzie wyglądał. Jutro dostanę potwierdzenie ceny na czapeczki, bo mam wrażenie, że coś za tanio mi przysłali.... p.s. jakby kogoś interesowała faktura kosztowa dla firmy (za te koszulki), to proszę o kontakt na PW, ja faktury nie potrzebuję:) |
Koszulkę mam - przymierzę, ale nie sądzę, by się zmieścił. Wydaje mi się, że powinien być pomniejszony. Napiszę wieczorem co i jak. Najwyżej młodzieniec będzie musiał nieco dorosnąć.
|
Opcja w cenie standard to pozostawienie tylko nadruku na rękawku, ale nie wiem czy to nie zabije całości...
|
Podaję rozmiary wg których możecie już decydować czy i jakie t-shirty chcecie zamówić:
http://cheitan.zperonowki.com/blog/uploads/rozmiary.jpg Z czapkami trochę gorzej, jedyny model to taki: http://cheitan.zperonowki.com/blog/uploads/czapka.jpg kolor raczej do wyboru (czyli np. czarny), cena niewielka, ok 15 zł, ale szczerze mówiąc nie jestem jakoś do tego modelu przekonana... Negocjacje dotyczące innej grafiki szlag trafił, nie chcę przeciągać terminu więc jak uda mi się coś wyrzeźbić z naszywkami albo czapkami gdzieś indziej, to wrócę do tematu. |
Citação:
|
Citação:
|
Citação:
|
1 Arquivo(s) Anexado(s)
a teraz widac jak w zalaczniku jest ?
|
Jak widzę, wysypała się domena 'zperonowki.com' i wszystko poooleciało:( ale pewnie tylko czasowo....avgrunn dzięki :)
|
My 2 x męskie L. Dziękuję i proszę o dane do wpłaty.
|
A ja bym wziela po jednej z S,M,L ,3XL wszystkie meskie no i czapeczke.
Rowniez dziekuje i prosze o dane do przelewu :D |
A dla mnie: 2 x męska M, 1 x damska M, 1 x damska S:)
|
To ja poproszę damską M i czapke :)
|
Na razie spisuję, po weekendzie, w tygodniu podam finalną kwotę i konto do wpłat.
|
Ja poproszę o 2 x damskie M i 1 x męskie M.
Co do czapeczki; bardzo proszę, żeby ktoś wstawił zdjęcie, jak ona wygląda, bo dalej nie mogę jej zobaczyć w poscie Gagi, a na 2 różnych kompach oglądam. :( |
Citação:
|
Wkleję, jak powróci do życia domena, a wraz z nią dostępność stronki:) Ale spokojnie, nic nie ucieknie:)
|
Jeśli można jeszcze zamawiać to ja poproszę 1 damską XL
|
Gaga, dla mnie i dla Marti po jednej. Chyba eLka będzie ok :)
|
L-ki w wersji damskiej?:)
Ok, mam finalne ceny, czapki i ustalenia. Jedno i drugie będzie robione w jednej firmie. Niestety przy tej ilości koszulki muszą kosztować 35 zł i więcej się nie udało ściąć:( Za to widziałam i macałam i jakość jest naprawdę OK. Jeśli ktoś zechce po tej zmianie zrezygnować z zamówienia-proszę o info. Poza ceną w koszulkach niewiele się zmieniło. Czapki-baseballówki będą miały wyhaftowane logo z przodu a wyglądają tak: http://cheitan.zperonowki.com/blog/uploads/DSC03370.JPG http://cheitan.zperonowki.com/blog/uploads/DSC03371.JPG http://cheitan.zperonowki.com/blog/uploads/DSC03372.JPG kolor-piaskowo-beżowy, ale zainteresowanych czapkami proszę o preferencje kolorystyczne, będę odpowiadała, czy się da (a powinno się raczej dać):) W piątek powinnam już klepnąć wszystko na produkcji, czyli ogłaszamy deadline do piątku rano, godz. 9.00 :) Firma w wolnej chwili i z nowymi wzorami prawdopodobnie uruchomi takie wolfdogowe wzory na większej ilości ciuchów i wrzuci do sklepu, więc może w przyszłości będą po prostu do kupienia w sklepie internetowym i nie trzeba będzie się martwic o zbiorowe zamówienia:) Dla zdecydowanych konto do wpłat: AGNIESZKA EWA BARTOSZEWSKA Inteligo:50 1020 5558 1111 1173 9900 0053 |
A te 15 zl za czapke to aktualne? I czy czapka moze byc czarna lub grafitowa?
|
A! Nie napisałam ceny czapki? Przepraszam..czapki są po 35, tamte były ino pomarańczowe i bardzo wysokie z przodu.
A czarne z tego co wiem jak najbardziej, nie wiem czy nie widziałam grafitowych również-sprawdzę, dopytam. |
Ok, jak przejde na zwyklego kompa to przeleje pieniadze za koszulki i czapke :)
|
Mnie się taka piaskowa podoba.
Zatem potwierdzam zamówienie; 2 damskie M; 1 męska M i 1 piaskowa czapeczka. Kasę wyślę dzisiaj. Pozdrawiam Aha A co z kosztami za przesyłkę? |
Citação:
|
Heh, dzięki! bisnezłoman ze mnie jak ...no odpuszczę sobie :twisted:
Myślę że 4 zeta spokojnie wystarczy i na kopertę i na opłatę pocztową (wg cennika). Acha! Kolory czapek: beżowa, oliwkowa, granatowa, czarna...a haft zawsze szary:) |
Nie mam potwierdzenia czy na pewno zamawiają:
fraxinia MagdaW Miru Bura szodasi jacekjg NerOne robimy ? Zapłacić można w przyszłym tygodniu, ale na już muszę wiedzieć jaka jest Wasza decyzja,taka na 100 % :) |
Ja potwierdzam 2 damskie S + czapka w kolorze czarnym.Pieniądze już przelałam .
W tytule przelewu podałam nick jacekjg żebyś wiedziała od kogo .Tylko adres do wysyłki podam na priva ok? |
Jeśli jeszcze można, to my też się piszemy:
1 x damska M 1 x męska XL |
Potwierdzam 1 męska, 1 żeńska - obie M
|
Ok, dzięki :)
|
Tak, damskie. Przelew poszedł :)
|
Potwierdzam, przelew wczoraj poszedł.
|
No to zostały nam: fraxinia i Miru....
|
Jeśli się nie spóźniłam to potwierdzam 1x damska M i czapeczka oliwkowa :)
|
Sorry za poślizg.....
Potwierdzam /jeśli nie jest za późno/: 2szt -męskie: 1szt-XL i 1szt-XXL /w workach mi wygodniej :p / Za czapkę dzięki -poczekam na patrolówki ;-) |
OK, dzięki:) i tak poleciał nam dzisiejszy termin w produkcji, więc przesunęłam na środę:)
|
Mój przelew poszedł dziś w południe, przepraszam za opóźnienie.
|
Zagapiłam się trochę. Czy można jeszcze zamówić? Jeśli nie jest za późno to ja poproszę: 1 męską XL i 1 damską S
|
Ode mnie przelew też już poszedł. Adres wysyłki podałam w tytule przelewu wraz z moim nickiem i przypomnieniem co zamawiałam :)
|
fraxinia-na pewno? Bo ja mam Twój przelew od ubiegłego tygodnia:)
Agni - dokładam do zamówienia:) Produkcja została przesunięta na środę, więc to, co będzie zamówione do środy rano-to pójdzie:) |
Fajnie :) dzięki
Cena 35 zł za sztukę + 4 zł za przesyłkę? |
Citação:
|
No raczej, chyba:) grunt, że się zgadza:)
|
Ode mnie przelew poszedl, mam nadzieje ze wszystko dobrze obliczylam
|
|
A nie za kusa aby? :)
|
Ja też już mam koszulki!
Ja też już mam koszulki! Dzięki! :) |
Ale kicha... te koszulki to nieśmiertelniki :( A jak temat się zaczął, rozwinął i skończył, to ja byłam odcięta od świata bez internetu :(
A tak bym chciała, nasze już dziurawe... |
Doszły i do nas:)
|
Horários baseados na GMT +2. Agora são 3:10. |
.
(c) Wolfdog.org