Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Setkání a cestování (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=112)
-   -   Chomutov - S vlčáky za vlky 2009.03.21 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=22201)

Marianka.W 06-01-2009 16:59

Chomutov - S vlčáky za vlky 2009.03.21

Třetího ledna se nás sešel úctyhodný počet. Tak úctyhodný, že se mi nepodařilo spočítat ani psy a lidi už vůbec ne. Rozhodně nás ale bylo hodně. Je vidět, že vlčí návštěvy se těší velké popularitě. Proto s dostatečným předstihem (doufám) vyhlašuji další výlet s vlčáky za vlky, tentokrát do Chomutova, aby se mohli zúčastnit i ti, pro které je to do Prahy z ruky. To ale neznamená, že by se pražáci a středočeši (a kdokoliv další) neměli přidat.
Takže: sraz 21. března v 10 hodin na nádraží v Chomutově.
Vstupy: dospělí 65 Kč, děti 3 - 15 let 40 Kč, psi na vodítku a s košíkem zdarma
Vlaky: * 7:02 z Prahy - Masaryčky (R1284), přestup v Lužné u Rak. (Sp1672) - trasa přes Kladno a Žatec
* 7:29 z Prahy - hlaváku (R606) - trasa přes Ústí n.L. a Most
stránky zooparku: http://www.zoopark.cz/
:wolf

yzengrin 06-01-2009 17:48

už jsme si to zapsali do deníčku, tak snad nám do toho nic nevleze:)
Jani a Sofi

Romana Hajasova 06-01-2009 19:26

Tak to se přidáme taky ,aspoň se vrátím na chvíli do rodného kraje :-).

Undertaker 06-01-2009 21:54

Chomutov

Zkusíme si udělat čas a dorazit s Akkonem taky:)

Hanka 07-01-2009 08:17

Já jsem si to poznamenala, ale je to hodně dopředu, takže neslibujeme :o))

Irisdane 12-01-2009 11:28

Hurá!
K tomu výletu do Chomutova se s Baltem určitě připojíme.Jezdíme tam dost často a tamní vlci jsou přes plot přátelští (přes sklo se trochu ježí a vrčí,to to moje tele ale taky ;-))
Konečně něco blíže Varům :-)

BTW pro mimozápadočeské by se mělo vystupovat na zastávce Chomutov - město, z této zastávky je to max. 10 min cesty do lesoparku, nemusíte se trmácet přes Chomutov (pokud to ovšem není účel vystupování o zastávku dřív ;-) )

mellorn 12-01-2009 11:41

Ten Chomutov mě zaujal,akorát je škoda,že musí mít psi košík /velkých plemen teda/.Arwen nosí koš jen do cestovních prostředků a za chůze se ho stále snaží zbavit,tak nevím,co by dělala v ZOO.Aby si to taky užila tu zvěř:rock_3

Marianka.W 12-01-2009 11:51

Já myslím, že to nebude tak horký. Vem ho s sebou pro jistotu. Když bude hodná, tak ji nikdo nutit nebude. V Chomutovským zooparku jsou tolerantní. Všechno je o lidech a o zodpovědnosti.

Romana Hajasova 12-01-2009 12:02

A může mít jen haltinu? On je bez ní nezvladatelný a hlavně čekám mimčo ,tak s ním nemůžu škubat.Je v pubertě.

Irisdane 12-01-2009 12:03

Jezdíme tam dost často a košík jsme měli vždy jen s sebou,nikdy ho Balthasar na tlamě mít nemusel, fakt to s tím tak horký není,důležité je vodítko. :-)

Marianka.W 12-01-2009 12:09

Já si myslím, že hlavní je ukázat, že respektujeme pravidla a že se nechceme s nikým dostat do konfliktu. Jdeme tam za zábavou a ne za problémem. Haltina je podle mě plnohodnotnou variantou. Vodítko je samozřejmost. Vemte si košíky do batohu, ať je máte, kdybychom narazili na blbce a nedělejte si starosti.

mellorn 12-01-2009 12:09

Tak to je fajn,to přijedeme.To bude arwence rok a dva měsíce,začíná být už te´d lehce přidrzlá,tak doufám,že se bude chovat mravně abych ji nemusela umravňovat já :lol: I když je pravda,že zvířata v ZOO v Praze ji nijak zvlášť nezajímaly,tvářila se všelijak,jen ne zaujatě....:shock:

Marianka.W 12-01-2009 12:24

Ber to tak, že ty se jedeš podívat na vlky (a ostatní zvířata) a ona se jede počochnit s ostatníma vlčákama. A co se umravňování týče, tak to nebudeš jediná. Aspoň se pobavíme.

Irisdane 12-01-2009 12:30

To určitě nebudeš, Baltovi není ani rok a je to pěkně přidrzlé a splašené vlče ;-) Ale dá se zvládnout,hlavně,když je kolem plno nových vjemů a pachů,to má vždy uši oči i nos na sťopkách a nemůže si vynachválit nové dojmy. V Chomutově to má moc rád.I naše šeltie to tam zbožňuje, jen má tendence Balta usměrňovat,občas je to docela sranda. :p

Romana Hajasova 12-01-2009 12:36

No ten náš je jako ryba na udici ,když vidí cizí psi.Chce je hned servat a stále štěká na vodítku ,přinejhorším to s ním otočim kdyby dělal problém.Když ho usměrňuji jde i do mě a to nikdy nedělal:shock:

Irisdane 12-01-2009 12:39

Uff, to si Balt naštěstí nedovolí,u něj je jediný problém,že pokud ho okřiknu on jde ke mě,ale pořád po ostatních psech čumí a nespouští je z očí. Pořád si je "hlídá". Jde u nohy,to všechno ano, ale očima je úplně jinde... :-(

Undertaker 12-01-2009 12:48

#61 To je škoda... Bětka nás k vám chtěla na Silvestra dotáhnout ;-)

Romana Hajasova 20-01-2009 12:38

K tomu Chomutovu u jaké brány bude sraz ? u té kde je blíž vlakáč ,nebo u té na druhé straně u jízdárny ?

Undertaker 20-01-2009 12:48

sraz

Já bych asi uvítal sraz na nádraží nebo ještě lépe i cestou, protože Chomutov vůbec neznám.

Marianka.W 21-01-2009 16:09

Sraz je na nádraží v Chomutově...
V deset.

Tisethor 21-01-2009 21:45

Zdravím všechny, hlavně Akkonka a Sofinku (mám jejich nejmladšího brášku Aríska).
Chci se zeptat, jestli se nebude zase konat nějaký srazík v Pze nebo poblíž MB. Když se naposledy konal, tak jsme ani nevěděli, že si nějakého prcka budeme pořizovat.
Předem díky.

Marianka.W 21-01-2009 21:53

Rozhodně dáme včas vědět. Když někdo něco pořádá, většinou je tohle fórum první, kam to dává.

yzengrin 21-01-2009 23:06

Quote:

Originally Posted by Tisethor (Bericht 185268)
Zdravím všechny, hlavně Akkonka a Sofinku (mám jejich nejmladšího brášku Aríska).
Chci se zeptat, jestli se nebude zase konat nějaký srazík v Pze nebo poblíž MB. Když se naposledy konal, tak jsme ani nevěděli, že si nějakého prcka budeme pořizovat.
Předem díky.

Zdravíme brášku!!!:rock_3. No, zrovna zvažuji, jestli jet v sobotu kouknout na štěnda, případně jet v neděli k Desenskému..nebo zůstat v Praze a jít někam ven..jen tak, nebo třeba do Zoo. Čím dál víc se kloním k tomu, zůstat v Praze, tak bychom se mohli setkat..????
Dejte vědět, budem rádi:) (klidně napište mail:[email protected])

Jani a Sofi

Tisethor 22-01-2009 19:49

Děkujeme a určitě budeme bedlivě vše sledovat.

Marianka.W 09-03-2009 10:13

Už za 13 dní - uvítejme jaro ve společnosti vlků.
Připomínám: sraz 21. března v 10 hodin na nádraží v Chomutově.
Vstupy: dospělí 65 Kč, děti 3 - 15 let 40 Kč, psi na vodítku a s košíkem zdarma
Vlaky: * 7:02 z Prahy - Masaryčky (R1284), přestup v Lužné u Rak. (Sp1672) - trasa přes Kladno a Žatec
* 7:29 z Prahy - hlaváku (R606) - trasa přes Ústí n.L. a Most

Irisdane 09-03-2009 16:10

Mám ještě otravný doplňující dotaz :) Sraz je na nádraží Chomutov,nebo Chomutov - město?Protože z Chomutov - město je to blíž do lesoparku...

Lucan 09-03-2009 17:10

Přijedeme autem asi až k bráně. Jen nevím, kolik je tam vchodů, aby jsme se zbytečně neminuli.

Lucan 09-03-2009 17:12

Přijedeme autem asi až k bráně. Jen nevím, kolik je tam vchodů, aby jsme se zbytečně neminuli. Tady je i odkaz: http://www.zoopark.cz/

:D Ta technika. Nějak se mi to tu plaší :D

Hanka 09-03-2009 18:12

Vchody jsou dva. Jeden je hlavní, od Mostu (město :rock_3 ) a druhý-vedlejší je u vlků, ten je od vlakového nádraží.
Jen nevím, jestli se nakonec dostavím, mám nemocného pejska.

Marianka.W 09-03-2009 18:13

Sraz je na "hlaváku", protože tam se vystupuje z hlavních vlaků. Potom můžem kdyžtak hromadně popojet, ale i procházka k zooparku stojí za to.

Tisethor 10-03-2009 07:59

Ahojky,
technický dotaz - košík je opravdu nutný? Protože jestli ano, pak máme pouze týden na to, abychom se ho naučili nosit :|. To budou zase boje :cry:.

yzengrin 10-03-2009 09:02

Quote:

Originally Posted by Tisethor (Bericht 197136)
Ahojky,
technický dotaz - košík je opravdu nutný? Protože jestli ano, pak máme pouze týden na to, abychom se ho naučili nosit :|. To budou zase boje :cry:.

Berte to jako možnost přípravy...Sofi taky nenosí košík uplně v pohodě..v dopravním prostředku jo, ale jak vyjdem ven, tak ho chce sundat..tak to tam můžete trénovat..a na Sofi třeba v případě eskalátorů zabralo, že šla s bandou dalších vlků-a ani si nevšimla, že na něco nastoupila..tak třeba to bude podobné u vašeho náhubku;-)
P.S.: myslím, že už tu někdo psal, že s náhubkem tam ještě neměli problém, ale je dobré jej mít sebou, "kdyby náhodou"

Jats 10-03-2009 09:31

Košík nemusí být boj, naučte se to tak, že dáš košík a budeš přes košík dávát pamlsky, a to i při nandavání aby tam tu hlavinku strkal dobrovolně. Brzy si spojí že košík neznamená utrpení ale dobrotu, nehledě na to že dopraváci rádi psi bez koše vyhazují v autobusů a tramvají a dokonce i z vlaků. Záleží na koho narazíš, Já jednou při cestě z Pardubic do Brna musela v půlce vystoupit protože můj malý srnčí pinč neměl košík a nemohla jsem průvodčí vysvětlit že za prvně je pes zavřenej v batohu a nikoho si nevšímá a za druhé že takové košíčky se nevyrábějí:) nakonec jsme na čumáčku nosili drátěný košík ze šputu od šampusu omotaný provázkem a přivázaný za uši... :)

yzengrin 10-03-2009 10:27

Quote:

Originally Posted by Jats (Bericht 197153)
Košík nemusí být boj, naučte se to tak, že dáš košík a budeš přes košík dávát pamlsky, a to i při nandavání aby tam tu hlavinku strkal dobrovolně. Brzy si spojí že košík neznamená utrpení ale dobrotu, nehledě na to že dopraváci rádi psi bez koše vyhazují v autobusů a tramvají a dokonce i z vlaků. Záleží na koho narazíš, Já jednou při cestě z Pardubic do Brna musela v půlce vystoupit protože můj malý srnčí pinč neměl košík a nemohla jsem průvodčí vysvětlit že za prvně je pes zavřenej v batohu a nikoho si nevšímá a za druhé že takové košíčky se nevyrábějí:) nakonec jsme na čumáčku nosili drátěný košík ze šputu od šampusu omotaný provázkem a přivázaný za uši... :)

...jednou jsem jí taky chtěla dát dobrotu přes košík, ale mě se tam nevešly pořádně prsty a ona to nemohla pořádně chytit a požvýkat..tak nevim.
Myslim, že aj na tak malé psi jako je srnčí pinč se náhubky dělají, ne? Aspoň já je viděla...vždycky je to o lidech..

Wolf.Angel 10-03-2009 11:10

Me prave taky nejde davat pamlsky pres kosik...a vzdycky ho ma,kdyz je navolno....takze akorat kdyz venku cvicime,tak mu ho sundam.U nej to mam dobry ze i obrovska pochvala mu staci.A i ty pamlsky mu nekdy Stejne nejedou.

Jo a k tem vlkum.Co kdybysme zase vymysleli vejlet do ZOO v Brne za vlckama?

Marianka.W 10-03-2009 13:35

Quote:

Originally Posted by Tisethor (Bericht 197136)
Ahojky,

Už jsme to tu řešili. Košík si vem s sebou a na místě uvidíme jaká bude situace. Lidi tady mají dobrou zkušenost, že košík na čumáčku být nemusel. Ale pro jistotu ho měj s sebou.

Irisdane 10-03-2009 21:03

My do Chomutova jezdíme pravidelně,a ještě se nás na košík ani neptai. Byli jsme tam s šeltií,bullteriérem i ČV a nikdy ho po nás nechtěli. S ČV ho teda mám vždy s sebou (už jen proto,že tam jezdíme vlakem) ale fakt ho po nás nechtěli.Jen vodítko...Možná se leknou,když uvidí tolik vlků pohromadě :twisted:

Undertaker 11-03-2009 02:46

Štěňata de Molay a problémy s košíkem? Samostatné téma? :lol:
Akkon u má druhej, ale nadšenej z něj zrovna není Když ho kdekoliv dostane, tak buď hned usne nebo ho zkusí sundat a když to nejde, usne potom. Když s ním má jít, má věčně hlavu u země a přemýšlí, jak ho dostat dolů. Ikdyž jedna varianta jsou pamlsky, další je to, že ho dostane do dopravního prostředku nebo když chci bejt s ním a s kamarády, ale neřešit ho pořád. Když nemá košík, pomocí zubů si rád vynutí ikdyby negativní, tak pozornost. Že by se ale bránil nasazování, to už nedělá, protože to nikdy nemělo výsledek.

yzengrin 11-03-2009 08:30

Nasazování už je taky v pohodě, přímo cesta dopravním prostředkem taky...ale třeba jen přestup mezi vlaky...už se snaží to sundat. Ale není to žádná katastrofa. Spíš mě štve, že místo hrabání košíkem do země, začla hrabat mě do nohou..často dost nevybíravě..

Marianka.W 11-03-2009 14:21

Tak o to se snaží Darlin dodnes - sundat si košík o něčí (ne nutně moje, což je dost průšvih) nohy. Překvapivě malá Mašké se s košíkem relativně smířila a trochu protestuje akorát když ho vybalim. Když už je na čumáku, netváří se sicě šťastně, ale nesnaží se ho sundat.

Jats 11-03-2009 21:49

To znám :) Affi se taky snaží vypadat co nejhůř :) a když se nedívám už by ho sundavala:) jednou ke mě přišel řidič v MHD -seděli jsme vepředu a povídá, proboha netrapte toho psa podívejte jak se tváří...:) musela jsem se smát , affi měla uši dozabu rozvěšené, feťácký pohled a jazyk na stranu a vypadala děsně a když jsem jí košík sundala tak byla rázem zase krásná a spokojená :) ty naše vlčiska si beztak najdou pokaždé nějaký způsob jak na nás :)

Jats 11-03-2009 21:54

Jinak souhlasím s bráškou garmem taky bych zajela do Brna do zoo :)

Jerzy 11-03-2009 23:03

Quote:

Originally Posted by Undertaker (Bericht 197437)
Štěňata de Molay a problémy s košíkem? Samostatné téma? :lol:
Akkon u má druhej, ale nadšenej z něj zrovna není Když ho kdekoliv dostane, tak buď hned usne nebo ho zkusí sundat a když to nejde, usne potom. Když s ním má jít, má věčně hlavu u země a přemýšlí, jak ho dostat dolů. Ikdyž jedna varianta jsou pamlsky, další je to, že ho dostane do dopravního prostředku nebo když chci bejt s ním a s kamarády, ale neřešit ho pořád. Když nemá košík, pomocí zubů si rád vynutí ikdyby negativní, tak pozornost. Že by se ale bránil nasazování, to už nedělá, protože to nikdy nemělo výsledek.

teď koukám - štěňata de Molay :)

v Budějovicích jsme jednou potkali taky jedno, na přechodu :) Azraela, slečna nám sdělila, že je ve stejném městě i Aslan :) s Azim chodíme vcelku pravidelně, ale ve 3 vlčatech jsme byli jen jednou. Zítra nás ale čeká školka, tak se na to těším, 2 malý čsv tam dělali řádnou rotiku, 3 už si představuju radši jen okrajově ;-)

Undertaker 12-03-2009 00:00

njn pokud sou ostatní sourozenci oražený a přitom k ostatním psům takový jako Akkon, tak to musí bejt sranda. Jen sem zvědavej, jak dlouho mu (jim) to zůstane.

Jerzy 12-03-2009 00:11

Quote:

Originally Posted by Undertaker (Bericht 197675)
njn pokud sou ostatní sourozenci oražený a přitom k ostatním psům takový jako Akkon, tak to musí bejt sranda. Jen sem zvědavej, jak dlouho mu (jim) to zůstane.

nevim jak Aslan, ale Azi chytá lotroviny spíš od tý mojí princezny :) mrkni na fotky, jsou jak u Azraela, tak u Dizzy ;-)

Undertaker 12-03-2009 07:59

Pěkný fotky;-)

witwi 16-03-2009 15:39

Chomutov - S vlčáky za vlky 2009.03.21

K tomu ZooParku v chomutově a srazu 21.3.09 psal jsem na vedení zoo parku jestli je potřeba pro štěnátko košík dnes jsme se dočkal odpovědi :

Dobrý den,

budeme rádi, když navštívíte náš zoopark společně s Vaším štěnětem, kterému
rozhodně nemusíte dávat košík.

Přeji hezký den

Marianka.W 16-03-2009 19:32

No vida, super. Tak doufám, že se sejdem v hojném počtu. ;-)

witwi 16-03-2009 20:15

Jj taky doufám :) ... kolik vás bylo na předešlém srazu cca ?

Marianka.W 16-03-2009 22:44

Jak na kterým. Na některým šest, na jiným dvacet.. Uvidíme.

Irisdane 17-03-2009 00:38

Doufám,že se nás sejde hodně :) Pojede se mnou moje mamina,aby zjistila,jestli jsou všechny ČV tak prdlý,jako to naše :p

witwi 17-03-2009 07:03

No tak ať jde maminka rovnou knám :) to zjistí hned :)

Undertaker 17-03-2009 09:02

Super Akkon a chůze s košíkem je kapitola sama o sobě Takový batolení s čumákem neustále mezi předníma nohama. Když zjistí, že ho nesundá, tak lehne a že dál nejde. Takhle o problém míň. Pokud uvidí tvoje maminka nás, tak bude ráda, že máte doma to, co máte :lol:

Marianka.W 17-03-2009 17:34

Maminka zjistí, že jsou prdlí všichni...:lol:

witwi 17-03-2009 18:36

Pšššt !!! :) to by nebylo překvapení :) a malá otázka když tam jedeme autem tak můžeme počkat na tom parkovišti u vchodu že ? :)

Marianka.W 17-03-2009 18:58

Myslím, že s tím by neměl být problém.. ;-)

witwi 17-03-2009 19:50

ok ok :) tak tam budem čekat na tu (doufám že) velkou smečku :)

Irisdane 17-03-2009 22:21

Jů,a pro ty,co jedou autem,v kolik asi mají být u vchodu?A u kterého?Jsou tam dva...asi blíž nádraží,co? :twisted:

witwi 18-03-2009 07:19

U toho hlavního :) a né u toho od kámencového jezera :)... mi už tam budem kolem té 10 pořád lepší přijet o půl hodiny dřív než pozdějc :)

witwi 18-03-2009 07:22

tady jsem udělal mapku

http://www.mapy.cz/#x=130814976@y=13...20ZooParku%20:)

Irisdane 18-03-2009 08:06

Jop,takže ne rovnou u vlků :) To nejlepší na konec :D

witwi 18-03-2009 15:48

Marianka.W : Tak z nádraží půjdete ke vchodu ze strany kámencového jezera ??? nebo normálně od hl. vchodu ??? :-O prosím o odpoveď :)

Marianka.W 19-03-2009 14:52

Jo jo, do Brna se taky ráda mrknu. Tam maj vlci moc pěknou expozici (nebo aspoň měli, když jsem tam byla naposled). Jenže pro mě je to otázka na celý den, ale radši spíš víkend. Něco domluvíme.
Jinak v tom Chomutově se asi s autařema sejdem u hlavní brány. Já nevím přesně kde tam to parkoviště je. Ale i kdybychom se hned nenašli, tak se určitě potkáme uvnitř. My prostě půjdem od hlavního nádraží k hlavní bráně. Komu to vyhovuje, tak může klidně jít dovnitř dřív a najít nás pak uvnitř.. Žádné meze se nekladou.

witwi 20-03-2009 07:22

HáááLóóó prosím o urychlenou odpoveď kde se máme sejít ??? jestli u vchodu

1. : http://www.mapy.cz/#x=130815040@y=13...od@ad=tady%20?

nebo

2. : http://www.mapy.cz/#x=130811456@y=13...ebo%20tady%20?

Prosím odpovezte někdo ještě dnes však už zítra se máme setkat :(

Tisethor 20-03-2009 09:18

Quote:

Originally Posted by witwi (Bericht 199470)
HáááLóóó prosím o urychlenou odpoveď kde se máme sejít ??? jestli u vchodu

1. : http://www.mapy.cz/#x=130815040@y=13...od@ad=tady%20?

nebo

2. : http://www.mapy.cz/#x=130811456@y=13...ebo%20tady%20?

Prosím odpovezte někdo ještě dnes však už zítra se máme setkat :(

Zdravím,
mňo jestli správně čtu, pak Marianka.W píše, že u HLAVNÍHO vchodu, ale ve finále je to jedno, neb se meze nekladou ;-).

Marianka.W 20-03-2009 13:25

Přesně tak. Buď u hlavní brány nebo libovolně v prostoru zooparku.

witwi 20-03-2009 17:19

no tak já myslel že půjdeme všochni po hromadě ...

Hanka 20-03-2009 18:47

A co sraz přímo u vlků? je to blízko od vchodu který je u centra města. V kolik že? Ti co půjdou od hlavního vchodu (blíž ke kraji Chomutova) musí přejít celou ZOO.

Vezmu reprezentativní vzorek smečky :lol:

Marianka.W 20-03-2009 20:00

Já myslím, že kdo chce jít pohromadě, může jít s námi a kdo chce třeba jít dřív (nebo později), tak může. Hlavně když bude pohoda...

witwi 20-03-2009 20:20

Ok takže Marianko vi půjdete s ostatníma od hlaváku a obejdete to k hl. vchodu ? :)

Marianka.W 20-03-2009 20:58

Jo. Přesně tak. Akorát nevím, jak dlouho nám to bude trvat. Z hlaváku vyrážíme v deset.

Pro případ komplikací můj mobil: 777137943

witwi 20-03-2009 21:27

Jj ok :) tak kdyby náhle volalo nebo psalo tohle čístlo : 739 157 511 tak to jsem já :)

Lucan 21-03-2009 03:25

Tak v 10 u hlavního vchodu podle dohody, + cca 15 min podle vlaků, ať si všichni projdeme prochajdou zoopark. Budu tam, snad kdyby čert na koze jezdil to stihnu. Tato akce není jen vlci, ale jde o tu procházku, kde Nás všechny za odměnu čekají vlci. Těšíme se s Chilli na všechny, kteří přijdou k hlavnímu vchodu... http://www.mapy.cz/#x=130806400@y=13...od@ad=tady%20?

witwi 21-03-2009 06:51

Já si myslím že vlakaři přijdou tak o 30 min dýl ...

Hanka 21-03-2009 22:51

Ahoj, nějaké fotky z dnešního setkání v Chomutovském ZOOparku jsou v galerii "jiné psí akce" ne mém webu :o))

Irisdane 22-03-2009 10:30

Ze včerejšího výletu jsem nadšená,bylo to hrozně příjemný,hlavně to velké množství kutálejících se štěňátek a náádherný chlapák od Úhoště. Druhý důvod pro maximální nadšení je ten, že jsme přijeli domů,Balt vypil misku vody,sežral misku žrádla,lehnul si a usnul a spal a spal a spal...a pak už byla tma a noc,tak se ani nezvedal. :twisted: Sešla se nás pěkná smečka a bylo to fakt příjemné dopoledne. :p

Marianka.W 22-03-2009 12:24

Taky myslím, že se tentokrát sešla pěkná parta, zejména štěňátek. I počasí vyšlo. Bylo to super.
I já jsem si přivezla domů dvě mátohy.. Doma upadly a do rána nevstaly.
Do Brna bohužel nedorazím, protože tou dobou budu supět na kole, zatímco můj pes se bude vedla kola v mírném klusu kochat...

Romana Hajasova 23-03-2009 13:41

tady jsou fotky z Chomutovské zoo.Sešlo tam se dost pejsků :-) A počasí bylo nádherný. http://lakotawin.rajce.idnes.cz/

Janiz 25-03-2009 22:18

Pár fotek ze srazu můžete vidět i u nás. Jana

yzengrin 25-03-2009 22:36

Quote:

Originally Posted by Janiz (Bericht 200934)
Pár fotek ze srazu můžete vidět i u nás. Jana

Už jsem koukala:-) Moc pěkné..hlavně Opicokočka. Uplně stejně se tváří Ozrzlo, když ho něco naštve..když jde třeba kolem Sofi a jemu se to zrovna nehodí:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 20:14.