![]() |
XXII Zimowa WPR w Nowym Dworze Maz. 10-11 grudnia 2011
Kto jedzie? ;)
|
będziemy :)
|
My też :) super, poznamy się :)
|
my również będziemy:p
|
My tez, niestety
|
My będziemy towarzysko, ale nie chcemy tracić żadnych przywilejów spacerowych!!!
I będziemy potrzebowali "wejściówkę" :) |
Quote:
Moze w takim razie skoczyc na pobliska pustynie? Jesli chodzi o wejsciowke, nie damy Ci Marcin zginąć :) |
Ja miałam być z dwójką ale wciąż się waham czy jechać. Pewnie okaże się w niedzielę...:roll:
|
Czy czasem 10-11 nie ma wystawy w Legionowie? :?
|
Quote:
|
Quote:
Niedaleko, rzut beretem (nie wiem, czy moherowy leci tak samo daleko ;-)) to tak jak wystawa płocka, która odbyła się w Gostyninie |
Quote:
Zazdraszczam spotkania, zapowiada się super spacerowanie. Trzymam kciuki! Czy Narsil się czasem nie wybiera kibicować? :twisted: |
No z chęcią by się wybrał, tylko dojazd taki kijowy że szkoda gadać.
Chyba że jakaś dobra duszyczka by nas z Warszawki zabrała :twisted: bo do Warszawki dojechać to nie problem. |
Quote:
PS. dojrzewam do tego, zeby kiedyś pojechac na wystawe tak dla towarzystwa, a nie żeby wchodzic na ring - po ch... nam te piórka?!? |
No to Warszawa im nie po drodze...
|
Quote:
|
Quote:
My sie nie oferujemy z transportem, przed wystawa planujemy jeszcze nie opuscic szkolenia, wiec z Bemowa bedziemy jechac... |
Quote:
Nie ma problemu - zabierzemy Was :) |
Quote:
O której będziecie wyjeżdzać? Ja na centralnym mogę być o 10.20, 10.55, 11. Chyba że jeszcze wcześniej? |
Quote:
żeby je puszyć?:D |
Quote:
|
To Wonderfulia będzie miała dobre wejście na wystawę, od razu z facetem..mmmm....
|
Quote:
|
Jeżeli ta wystawa rzeczywiście jest w Nowym Dworze to dlaczego w internecie adres jest podany: Arena Legionowo ul. Bolesława Chrobrego?:rock_3
|
Quote:
Na zgłoszeniu dostałem: Nowodworski Ośrodek Sportu i Rekreacji ul. Sportowa 66, Nowy Dwór Mazowiecki, mapka też tak wskazuje dołączona do potwierdzenia :) Na plakacie na stronie też jest adres Nowodworski :) |
Quote:
|
Trzeba mu było nie puszczać za młodu "Grease" ;p
|
zgłoszone i będziemy. Nie tylko na wystawie, ale i po niej liczymy na wspólne bieganie :)
Jeśli logistycznie mogę się przydać to proszę o kontakt. Pozdrawiamy Paweł&Sharn |
Quote:
Bosko :) do szybkiego zatem! |
Dla przypomnienia: "
UWAGA! Ocena psów w ringach od godz. 9:00 Przyjmowanie psów na wystawę od godz. 7:30 |
Quote:
|
Quote:
wchodza ostatnie u tej sedziny O! czesc Paweł! |
Quote:
a ocena drugie. P.S. Bachuniu też zgłoszony |
Quote:
Powodzenia wszystkim! Nas w tym roku w Nowym Dworze niet niestety... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Orientujecie się czy ta wystawa będzie w hali czy na powietrzu?
O której chcecie być? Ja myślałam, żeby celować na 13stą. |
Przy takiej pogodzie to raczej na hali - tak jak w zeszlym roku.
Ja bede z Bruxa i Gaja. Mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos kto przez chwile zajmie Gaje, jak bedziemy biegac z Bru :roll: |
a niech spróbuje zacząć wcześniej.. :evil_2 ... my i tak będziemy prawie, że na styk!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mamy szkolenie od 11-13, zamierzam urwac sie po jednej godzinie, wiec pewnie tez dotrzemy na 13 :) |
My też tak na 13.
Marti, o której będziesz ????:p |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Ostatnia wystawa, na ktorej byla Gaja, byla dawno temu - spedzila ja spiac w wozku. A teraz STRACH SIE BAC!
Mam nadzieje, ze dojade kolo 12-12.30, zeby miec jeszcze troche czasu na ogarniecie wszystkiego. |
Towarzystwo jeszcze spaceruje i nadrabia idiotyczny pomysł wystawiania wilczaków w hali, przy słonecznej, pustej płycie boiska na zewnątrz, a ja jako kibic:
1. nadal trzymam kciuki za finały Baszti- najlepszej szczeniary:) 2. Gratuluję Bachuniowi występu w szczeniaczkach 3. GRATULUJE trzem nowym championom: Biesiakowi i Wonderfulji oraz Młodzieżowemu, ukończonemu w pięknym stylu- Jaskrowi - aż przyjemnie było się pogrzać przez chwile w blasku tylu championów:) I dziękujemy - super było spotkać i poznać resztę rodzinki (siostrzeńca:love i synusia :love). Gratulacje dla zwycięzców, fajna stawka była:) |
Dziekujemy, myśmy się ze spacerowania szybko zmyli - Bies od rana na głodniaka, bo wpierw szkoła (nie ma to tamto), a potem rzeczywiście masakrycznie ciężko i męcząco na tej hali (nigdy więcej NDM na hali :evil:)
Mam własną teorię na temat championatu mojego psa :rock_3, ale co papier, to papier :lol: Gratulujemy zwycięzcom z calego serca! Jaskier wpatrzony w Kubę, jak w obraz - miło popatrzeć - jak widać ciężka praca daje owoce :rock_3 Bruxa śliczności rośnie, ponoć ma piękny opis, ale należało się dziewczynie :) Dziekujemy wszystkim za kibicowanie i spotkanie, nie dało się w pełni go wykorzystać, ale może innym razem :) |
Quote:
|
Quote:
|
Kobieto, dobrze wiesz, że ani jedno, ani drugie :lol:
ale dziękujemy za kadzenie, dziękujemy, w myśl zasady, że trzeba myśleć pozytywnie i nigdy nie tracić nadziei :lol: |
Quote:
Kadzić Ci nie muszę, nie masz "suczki do pokrycia" :D :diablotinMam ten luz, że mogę mówić, co myślę ... |
Brawoooo brawooooo wszystkim zwycięzcom:klatsch:klatsch:klatsch a dla naszego Biesiaka szczególne uściski:sweetCyberM :cool3
|
My również gratulujemy wszystkim. Tym razem występowaliśmy w roli kobica co ma swoje dobry strony :)
Dziękujemy również za wspólny spacer i cieszymy się, że poznaliśmy nowych znajomych - "dużych znajomych" <lol> |
My również gratulujemy wszystkim!!!!!!! Nie tylko zwycięzcom. Moim skromnym zdaniem wygranym też jest Sharn, który wystawił się po prostu pięknie!! Sam też piękny jest :)
Dziękujemy serdecznie za spotkanie i spacer! Fotki do suczek szczeniąt można obejrzeć tutaj: https://picasaweb.google.com/1021587...eat=directlink Potem biegłem po czempionat 8) więc nie miałem jak robić zdjęć :p |
moje ulubione - 30/49 :twisted:
|
Paweł, wygraliśmy przede wszystkim super spotkanie z Wami wszystkimi :)
Gratulacje dla wszystkich Championów, dla zwycięzców, szczególne dla Brooksy i Ulwara za postępy. Dzięki za niezwykle przyjemny czas. Pozdrawiamy Paweł&Sharn PS. Ania, ja też nie kadzę, bo też nie muszę:) p. |
Nowym i starym znajomym dziękujemy za cudowne spotknie :):):):):):) Oczywiście najlepsze było afterparty na poligonie ;) (można liczyć na jakieś zdjęcia????) Ulv padł w samochodzie jak nieżywy i spał do samego domu, a my nie możemy doczekać się kolejnego spotkania:)
|
Quote:
Tylko ja na prawdę nie kumam co Ci sędziowie chcą od Sharna?! Quote:
https://picasaweb.google.com/1021587...CNucpI-5nenALg |
https://lh5.googleusercontent.com/-G.../s800/WiL7.JPG
Paweł, na angielskim forum jest wątek ze zdjęciami ruchu synchronicznego, czasem już mooocno naciąganych, w przeciwieństwie do tego - idealny synchron! dawaj to tam ! |
Quote:
Ale świetne :D |
Znalazłem, wrzuciłem - dzięki za sugestię :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
trochę mi głupio teraz w sumie bo tu Was trochę znam, a na żywo nie wiem kto jest kto :stupido |
Quote:
|
Quote:
|
no niezły plan... :mrgreen: jestem z pod znaku ryb więc ciapa ze mnie...
|
Quote:
|
Marcin, zmień na "wymienić się koszulkami" to Cię poprę... taki plan niecny :D
|
Quote:
|
Gratulacje!!!! Widzę, że wystawa udana, humorki dopisują :)
My szczególnie cieszymy się z Mł. Ch. naszego siostrzeńca Jaskierka!!! :) Ale Biesiakowi pięknemu również gratulujemy, także w imieniu Preścika i oczywiście Sukullesowi ;) I wszystkim pozostałym!!! :) |
Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie. :)
Wysyłam parę zdjęć: https://picasaweb.google.com/1025137...CKOGvL68jKPqLA Pozdrawiam;-) |
Quote:
przyznam, że do ostatniej chwili się wahaliśmy czy jechać, w końcu byliśmy mocno spóźnieniu ale udało się wpaść (dosłownie) na ostatnią chwilę, w tym momencie dziękuję i przepraszam wszystkich, których dopadłam znienacka:oops:, za pomoc :twisted: Co do sędziowania, to sędzina mnie zaskoczyła (po tym co o niej poczytałam...spodziewałam się czegoś innego, jedynie to, że dużą uwagę zwraca na ruch, się sprawdziło), bo co prawda nie ze wszystkim trafiła, jednak w większości, wadami, były rzeczywiste wady, a zaletami prawdziwe zalety, miła odmiana. Asystentka też ciekawa (co chyba oddają zdjęcia :rock_3). Ja jestem bardzo z burych dumna, miłe zaakcentowanie zakończenia wystawowego roku 2011 ;) i urodzin Gisa :rock_38) DZIĘKUJĘ MOIM CUDOWNYM B'eczkom ( ach jak to teraz do nich pasuje, ale wierzę, że właściciele to sobie przemyślą :rock_3 ) za spotkanie, mam nadzieję, że mikołaj się spisał mimo wszystko ;) Cudownie było patrzeć na ich tańce ;) Miło się 'potrenowało' i w ogóle.. DZIĘKI!!! Już nie mogę się doczekać kolejnego spotkania i wybaczcie znów moje zalatanie, ale liczę, że jak się wybierzemy na dwudniówkę to sobie to odbijemy ;) Moje wybitnie obiecujące wariaty!! Miło też było Was wszystkich spotkać i poznać nowych.. a psiaki... jej jak niektóre się pozmieniały to szok!! Paweł mamy nadzieję, że następnym razem i nam uda się dołączyć do spotkania. Super zdjęcia jak zwykle!8) Ja ciągle walczę z fotkami.. a raczej prędkością mojego internetu.. może za lata świetlne dodam wszystkie :evil: Mam też pytanie/prośbę, czy mogę wykorzystać zdjęcia w naszej galerii, naszych burasów (w tym i oczywiście burasów z naszej hodowli??), które zauważyłam w podesłanych linkach? Prosiłabym też tylko o napisanie (tych nie podpisanych) kto jest autorem, chyba, że komuś to wsio ryba. P.S. Choć przyznam, że oddział się nie popisał... a wręcz zakpił, bo jak nam już tak nie zależy na pucharkach, tak w tym roku za BOB'a było.. dentastix, pedigree jedna paczuszka z dołączonym tym czymś co ma niby zastępować monetę w wózkach, w marketach, a przecież to za darmo dostaje się na Słowacji i w Czechach.. Ciekawe co zrobili z tymi wszystkimi pieniędzmi od wystawców, bo medale też były symbolicznej wielkości ( uderzam do tego, bo spotkałam się z młodymi wystawcami i znajomymi co zdobyli swojego pierwszego BOB-a i było im zwyczajnie przykro..). Myślę,że to jest brak szacunku dla wystawcy, bo opłaty małe nie są. :evil::evil: P.S.1 Gaga, popieram, przy takie pogodzie, to aż grzechem było nie pokazywać burasów na dworzu, na pewno byłoby im tam bardziej komfortowo niż na hali i byłoby oooo wiele więcej miejsca... :| |
Quote:
Zobaczcie ceny medali jakie są onlie - no sorry, ale od razu można przeliczyć ile jeden wystawca "funduje" medali. Niech z dyplomów zrezygnują, to już taniej będzie, bo często na wystawach dostaję dyplom .... szkoda słów - a koszty druku są spore. Gratuluję ukończenia Championatów - duże brawka. Beatce dziękuję za pokazanie Bachunia -biedaczkowi w tak świetnym futrze musiało być bardzo gorąco:? |
Gratulacje dla wszystkich, a w szczególności dla nowych Championów i dla córeczki, ofc. :)
|
GRATULACJE DLA WSZYSTKICH! I dzieki za mile spotkanie :)
Ja wyjazd zaliczam do udanych. Tyle milych slow od sedziego dawno nie uslyszalam :) Podobno mamy krysztal wsrod wilczakow (za ktory w tym miejscu powinnam podziekowac hodowcy :rock_3). Ciesze sie, ze widac u Bruxy poprawe, ale nadal czeka nas multum pracy. Mam nadzieje, ze z czasem bedzie coraz lepiej. Panienka po wystawie troche wyluzowala i pobawila sie z Sharnem i Eurysiem. Ustawiala tez mlode, wiec praktycznie wrocila do normy :twisted: No i najwazniejsze: Bru w Nowym Dworze rozpoczela swoja droge do doroslego czempionatu, wystawiajac sie po raz pierwszy w prawie doroslej klasie ;) Beata, czy moge wam 'ukrasc' to zdjecie na moja strone? https://lh6.googleusercontent.com/-4...%252520079.jpg Jak ktos jeszcze ma jakas fote Bru, to ja sie w tej chwili do niego pieknie usmiecham :rock_3 |
Gratulacje dla wszystkich:p a szczególnie dla siostry Bru.duże brawa:klatsch:klatsch:klatsch ,Pozdrowionka Spiderka & Czakram team
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Noc, walentynki, wilczaki... jeszcze jakieś świece i muzyka, bo świerszczy w trawie w lutym nie uświadczymy. Mam nadzieję, że chociaż rozgwieżdżone niebo będzie :) |
Również chciałam bardzo podziękować za owocne spotkanie - szczególnie te "rodzinne" - tata, mama, siostry....:) Oczywiście jeszcze raz gratulacje dla wszystkich zwycięzców:) !!
|
Quote:
My też dziękujemy wszystkim za spotkanie i gratulujemy wygranym :) Mam nadzieję, że kolejna wystawa, na którą dojedziemy będzie na powietrzu to będzie więcej możliwości aby porozmawiać. |
Quote:
|
I romantyczne wilczakowe wycie ;)
|
Quote:
My tylko chcieliśmy z Pawłem wymienić się brudnymi, przepoconymi i śmierdzącymi koszulkami a widzę że powstaje jakieś LOVE STORY. Nie wiem jak Paweł, ale ja do tego świerszczy nie potrzebuje, choć zdjęcia mojego nagiego i wysportowanego torsu możecie śmiało robić... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Witam!
ja tak na szybko..... Dziekuję za miłe spotkanie i gratulacje dla WSZYSTKICH!!! Co do mojej oceny wystawy: organizatorom w skali od 0 do +10 daję -9. Jedyny + za godzinę - tak przez przypadek - o tej porze mało było już psów, wcześniejsze godziny wystawy przypominały pewnie to co zwykle = małe ludzko/psie piekiełko, brak szatni, duchotę, itp. Wandal otrzymał opis: "Głowa z dużym stopem, front wąski, sylwetka trochę długa i wypukła w grzbiecie, b. wąska akcja przodu" - ocena b. dobra." A ja myślałam w swej naiwności, że wiem już wszystko o moim psie... pozdrawiam IS:) |
Nie mogę się wypowiedzieć na temat zdolności sędziowskich tej pani bo się nie znam, ale jako człowiek to ogólnie jędza z niej.... :nonono2
|
Quote:
|
Quote:
|
dziękuję - teraz to do mnie dotarło (fotki / fotka bardzo realistyczne!!!)
IS:) |
Quote:
|
To jeszcze my! Spóźnione gratulacje dla wszystkich:):) Gratulacje za skończone championaty dla DOROSŁYCH Wonderki i Biesa:)Proszę bardzo, jakie dorosłe towarzystwo:):):)A najwieksze gratki dla Jaskra i Kuby za ekspresowo zrobionego Juniora i plotka głosi,ze fajnego się pokazania też powinnam gratulować:D:D
Gratulacje dla wszystkich!:) |
All times are GMT +2. The time now is 14:35. |