![]() |
WAZNE: Slowacki oboz - Hrabušice
Jest zmiana terminu - oboz odbedzie sie o tydzien wczesniej niz planowano!
30.07. - 07.08.2011 Letný výcvikový tábor - Hrabušice, Podlesok |
OOOOO Troche pomieszało plany - ale jeszcze wszystko da sie zrobić :)
|
Quote:
|
Quote:
A my obozu nie odpuscimy - to nasz 5 obóz - bedziemy świętować:) |
Ja mam tylko nadzieje, ze w tym roku zadna czeweczka nie polakomi sie na moje udo ;-) Byle do lipca!
|
Quote:
|
ja? ja mam BARDZO pozytywne nastawienie ;-) zwlaszcza, ze tym razem mam zamiar troche wiecej po gorach polazic i potrenowac (mam nadzieje, ze wypali) przed czerwonym szlakiem ;-)
|
Seba, nie bój żaby, wezmę zestaw do szycia :)
|
mam cichą nadzieję, że nie trzeba będzie go używac :)
|
A mozna znalezc gdzies wiecej info o obozie?
Ja w tym roku bym sie chetnie wybrala z Lichami :lol: |
Przyłączam się do pytania powyżej. Gdzie można znaleźć informacje dla tzw. dziewic obozowych?
|
Na razie znamy tylko termin i miejsce obozu.
Jak tylko cos wiecej dowiemy sie o obozie to od razu w tym temacie o wszystkim poinformujemy. Myślę ze tak w maju będzei wiecej info na słowackiej stronie wolfdoga. Trzeba poczekac :) |
Ja o ile zebrałabym fundusze chętnie bym pojechała z Baldurem ale niestety ogranicza mnie brak czterech kółek :evil: Nie bardzo bym miała jak dojechać na Słowację :roll:
|
Pewnie znajdziesz kogoś, kto Cię zabierze po drodze :)
Ale to chyba bliżej obozu się takie rzeczy ustala... My jedziemy dużym autem- pewnie będziemy mogli kogoś zabrać, a myślę, że takich osób będzie dużo więcej :) |
Ja też wstępnie planuję ten obóz z moimi sukami. Czekam na dalsze info na temat obozu.
|
Quote:
|
eee... czy ja o czyms nie wiem? ]:-> :twisted::twisted::twisted: Nie wiem Asiu skad te pomowienia :twisted:
|
Właśnie pojawiło się info o noclegach.
Ktoś wie czy 5,5 Euro to cena za każdy domek czy tylko ten mały? Kto robi rezerwacje? Z tego co zrozumiałam to nie można namiotu ani kempingu. Jeżeli ktoś będzie składał rezerwację to proszę niech da znać. |
Cena 5,50 euro to cena za osobę za 1 dzień. Jak piszesz rezerwacje to piszesz gdzie chcesz mieszkać. Tu masz stronkę: http://www.stredisko-kosariska.eu/ubytovanie.html. My już zrobiliśmy rezerwację u Zuzy i wzięliśmy chatki Camp.
A rozkładanie namiotów jest zakazane :(. |
Rybka, jesli Wy jedziecie i my - domek razem jak gadalismy?
|
My na tą chwilę nie wiemy :(
Ale wszystko powinno się wykarować na początku lipca. Musimy ogarnąć samochód, mamy wesele 29 lipca w Lublinie i kilka spraw do wyjaśnienia. |
Z tego co widzę, to najmniejsze domki są dwuosobowe? :)
W tym roku może i my się pokusimy. No, nie może... raczej na pewno. ;) |
Quote:
|
Jak z jedzeniem? Bierzemy na stolowce, czy znow grill i wolna amerykanka?
|
Quote:
|
Margo - ameryka. Bez sensu brac zarcie...
Rybka - my tez nie wiemy na 100%, kasa kasa. Ale mowie teoretycznie, jesli my i Wy to razem. (?) |
Quote:
|
TAK TAK TAK! I ten makaron z kurczakiem... Mniam!
|
Quote:
No i jeszcze haluszki, vyprażeny syr i hranolki i moze utopence :) |
MISTRALI prosze o kontakt.Spiderka
|
Quote:
|
Ja już też nie mogę się doczekać .zaczynam sie pakować, cytrynówka już spakowana:evil: Spiderka
|
Quote:
Lato bez obozu na Słowacji to lato zmarnowane:twisted: Informacja z ostatniej chwili : chatki CAMP "sprzedają się jak ciepłe bułeczki". Zatem jak ktoś myśli o przyjeździe to już teraz trzeba rezerwować!!!!!! |
A kto przy okazji obozu myśli o wystawie klubowej w Hrabusice 31.07 ? Bo ja się tak zastanawiam czy warto się na nią wybrać ?? Mam dylemat ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
chcialam przypomniec ze jest mozliwosc jazdy do SK z nami w autobuse. Mozemi zabrac jescze maksimum 6 liudzi w Bialystoku albo w Warszawe. Na SK bedziemi rano 30-tego a do domu pojedziemi 7-ego sierpnia. ceny i inne info mozna dostac na priwa :)
|
Chcę zgłosić Baldura na wystawę klubową i na przegląd młodych. Wydrukowałam zgłoszenie na wystawę i mam zamiar jutro wysłać pocztą. Jutro też zapłacę za wystawę przekazem pocztowym. Moje pytanie brzmi czy potwierdzenie przekazu pocztowego mogę wkleić na zgłoszeniu, tam gdzie jest na to miejsce ? I czy gdyby zdarzyło się że zgłoszenie wysłane jutro priorytetem doszło jednak po 3 lipca ( z pocztą różnie bywa ) to Baldur zostanie przyjęty na wystawę ?
Moje kolejne pytanie brzmi do kiedy są przyjmowane zgłoszenia na przegląd młodych i do kiedy trzeba uiścić zapłatę ? Przepraszam że tyle pytam ale po raz pierwszy zgłaszam się gdzieś za granicę ;) |
|
Jestem w trakcie wypisywania zgłoszenia tyle że mam problem :? Nie wiem co wpisać w nastę pujące rubryczki -
Plemenna kniha : C.zapisu : Na drugiej kartce zgłoszenia też trzeba wypisać coś a ja nie wiem o co chodzi - Podl'a propozicii preukazujem tieto vystavne poplatky : ............. Pomóżcie ;-) |
Quote:
...i piwie:twisted: |
Quote:
Quote:
|
Dzięki wielkie :) A co mam zrobić jeśli jeszcze nie mam rodowodu ? Czy tak jak w Polsce mogę wpisać ''w przygotowaniu'' ?
|
Uff...Udało się :) Wysłałam zgłoszenie na wystawę klubową dziś rano mailem i chwilę temu dostałam potwierdzenie :) Czyli Baldur będzie biegał na słowackim ringu :lol:
|
Quote:
|
Super :) Tylko szkoda że będziecie jedynie na wystawie :( No ale już się cieszę na spotkanie :wolfie A czy to prawda że na wystawach na Słowacji w klasie baby i szczeniąt nie ma lokat, tylko same oceny ? Na klubówce też to obowiązuje ? :)
|
Quote:
|
Czy po zgłoszeniu psa na wystawę, dostaliście jakiegoś maila zwrotnego, potwierdzającego ...cokolwiek?
|
jest mozliwosc zyc w chate Betka (odzielny pokoj dla 4 person, chata z przysznycem i WC) cena za noc 5,50 euro. Jesli ktos potrzebuje miejsca dla spania to prosze mnie informowac jak mozna najszybczej :p
|
Quote:
|
Karneval
V piatok 5.8.11 bude KARNEVAL(karnawał), nezabudnite si priniesť masku, alebo kostým :rock_3
|
Super!!!:)
|
Ja sie przebiorę za PIWO!!!
|
Quote:
Kasia musimy koniecznie cos wmyslic ;)) A tak btw. ktos sie orientuje jak wyglada kwestia zagrozenia powodziowego etc.? |
Ty- piwo
Ja- hruszka Sławek- utopenec ktos chetny na korbacika?;) |
Quote:
|
eeee.... no inne formy tez dopuszczalne;) wedle uznania;))
|
mami jedno wolne miejsce w transporcie do slowakii ;-)
|
|
O K...A !!!!! Oplułam monitor kawą......heeehee:cool3:rofl3:rofl3
|
Quote:
|
secki, masz u mnie flachę jak się przebierzesz za Superbohatera!
|
Quote:
http://img600.imageshack.us/img600/2...efbed8ac42.jpg http://img121.imageshack.us/img121/2...56355017a4.jpg |
Quote:
|
hahhahhahahaa..............dobre!!! ale musimy sie spotkac wszyscy tuz przed brama obozowiska i przebrac, zeby zrobic wejscie;)))
|
Quote:
|
Ja już mam przebranie, ale jak będzie taki pomysł to na wejście idę z Wami, żeby był lepszy efekt (im więcej nas tym lepiej), a potem się przebiorę w to co zaplanowałam.
Tylko dajcie wcześniej znać, żebym kupiła dwie pary rajstop. Jakiś konkretny kolor wymagany czy totalna dowolność interpretacji? I piszę zupełnie serio :twisted: |
Ok.... Wy sie przebierajcie, a ja bede fotki robic :D
|
Quote:
|
Idea wspólnego stroju dobra, ale czy super bohater to dobry pomysł... :D:D:D
|
apel!!!!!!!!!
Koleżanki, koledzy........
Zwracam się do Was z błagalną prośbą, żebyście w tym przebraniu przybyli na klubówkę, tak bardzo chciałabym zobaczyć, to w realu:p:p:p |
Klubówka jest z rana czy wieczorem? Bo my w niedzielę po południu będziemy dopiero, a bardzo bym chciała pokibicować (to ponoć teraz takie modne :twisted:)
|
Klubówka chyba zacznie sie z rana - jest 70 wilczaków!!
Myślę że tak 9:00 lub 10;00. |
Quote:
Choć nie powiem- chętnie bym zobaczyła 70 wilczaków na ringu bo to w Polsce się nie zdarza nawet na klubowej :) |
Do tych co byli w zeszłym roku.... Czy podszkoliliście się w śpiewaniu biesiadnych piosenek ?
|
Niespecjalnie :rock_3:rock_3:rock_3 A będzie od nas ktoś kto gra na gitarze?????
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A ja ze swojej strony dodam - Ci, co posiadaja - brac wolfdogowe koszulki, na wystawie czy po niej trzeba bedzie walnac grupowke ;) |
Quote:
hm mysle ze bylo całkiem niezle w tamtym roku, mam nadzieje ze utrzymamy forme...;):twisted: a spiewnik o tej porze nocy ...i po tej stronie "mocy"...moze niewiele juz pomoc:lol::beerchug2:drinka |
Smalczyk bedzie niestety dopiero na Pozna :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Rany..... czy jest może jakaś lista wystawców? Niby dawno temu dostałam e-mail potwierdzający, ale czy bankowo Chantka jest zgłoszona?
|
Quote:
|
No to do zobaczenia wszystkim na obozie :hand
Baldur i ja wyruszamy już o 6:13 pociągiem do Krakowa, a stamtąd z Galicją i Spiderką ruszamy już prosto na Słowację :daysmile |
My za moment wyjeżdżamy, 4-5 godzin i na Słowacji. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
NO i PO OBOZIE!!!!! :(
BYŁO SUPER - świetne miejsce, duuuużo wilczaków, setki zdjęć.... :) Już dziś zapraszamy na obóz za rok!!!! Zwłaszcza nowych właścicieli!!!! |
Quote:
w tym samym miejscu, a "kierowca" wolnego nie będzie miał, to jakoś będzie musiał nas jechać tam zostawić:) Trochę fotek Danielkowych https://picasaweb.google.com/smecka1...odlesok201102# |
Obozy na Słowacji są zawsze rewelacyjne, i ten taki tez był, ale to tylko i wyłącznie dlatego że spotykają się tam tak wspaniali ludzie ;)
|
Ech... Poczekam na fotki... Juz mnie zal zzera i do tylka sie dobiera :(
|
My wyjechaliśmy jako jedni z ostatnich dziś rano. Właśnie wróciliśmy :)
A jak sobie pomyślę, że jeszcze rano piłam kawę siedząc na schodkach domku w Słowackim Raju... Ech... Dziękuję Wam za wspaniałe spotkanie i czekam na fotki. Zwłaszcza te z piątkowego wieczora :D |
My szczesliwie w domku .
Nałaziliśmy sie po górach, naskakalismy po drabinkach,Tajgula i Jotun szczesliwe i sporo odchudzone ( Jotun bardzo bo Tajga cieczkowac zaczela wiec zakochany powietrzem zyje i kazdego delikwenta skutecznie odgania) Japy nam sie usmiechały na wspomnienia piatkowego wieczora. Super Bohater pyta czy ma jeszcze jakas misje do spelnienia. Oczywiscie jak zwykle oboz super,bardzo dziekujemy i jesli tylko Słowacy beda chcieli nas jeszcze goscic to my bardzo chetnie sie pojawimy. Z niecierpliwoscia czekamy na fotki. Dzieki za wspolna zabawe,do zobaczenia w Peronowce. Co złego to nie my to Super Bohater;-) |
Ehhh tylko pozazdrościć ;)
I nie tylko Tajgula cieczkować zaczęła :lol: |
All times are GMT +2. The time now is 22:18. |