![]() |
ZOO Chomutov 27.3.2010
Ahoj všichni, dohodli jsme se s majitelem jednoho našeho štěňátka (teď 15 měsíců) že si zopakujeme loňský výlet do ZOO do Chomutova a sice zase nějaký weekend v 2. polovině března. Snad by mělo být už i docela hezky a tou dobou není ještě tolik psích akcí. Když se k nám bude chtít někdo přidat budeme rádi! :) (termín upřesníme nebo navrhněte)
Jana. |
Co nejpozději. Teď jsme tam byla a všechna zviřátka jsou zalezlá. Brala bych nějaký hezký jarní den.
|
Já bych si taky představovala sluníčko a jaro, mužeme to nechat až na ten poslední weekend, 27-28.3. Ono snad prý už má být od začátku března tepleji.
|
No možná by sme se přidali. Uvidime podle financí
|
Super, čím víc, tím líp! :) No a aspoň vstupný je tam výrazně nižší než v Praze, ale zas ta doprava, no..
|
Poslední březnový zatím můžu, takže já a holky jedem...
:wolf |
Znamenám si do kalendáře:rock_3
|
27. jedou jako loni i lidi od Rudy z poradny a parta hovíků... my též nebudem chybět. ;-)
|
Zase hovíci? to bude přepsováno :o)
|
Že bychom vyhlásili soutěž koho bude víc? ;-)
No jestli dorezej všichni co byli loni se štěníkama tak bude taky o zábavu postaráno :lol:
|
No jasně, ty co byli loni štěníci právě dorůstaj do "fajn" věku! ;-)
Víc se hodí asi sobota, 27.3., což? (než neděle) |
Já jsem pro sobotu, neděle už je taková chaotická.
|
Jak sem řikal Jani :) určitě s Andíkem dorazíme ten poslední weekend je dobrej :) a vlastné minulej rok pro štěnda nebyl nutnej košík ale teď když už nám bude 15 měsíců tak asi bude potřeba zkusím zaslat mail a uvidíme :)
|
mě se spíše hodí neděle, v sobotu máme takovej mini dogtrek, náš první
|
Nemužeš dogtrek trochu "odklonit" přes Chomutov? ;) My bysme taky spíš byli pro sobotu.
|
JJJ sobota je i taková příznivější protože v neděli jsme vetšinou na cvičáku :)
|
Quote:
Quote:
|
jestli nám to vyjde, jsme taky pro sobotu
|
Quote:
|
No tak tenhle v plánu nemáme. A jakej plánuje Yzegrin? Kdybysme měli nějaký parťáky, tak bysme nějakej taky zkusili, (ale raději jen MID) a samotný se mi do toho nechce.
|
Quote:
|
Moje kondička je naprosto na nule, kor po zimě.. a závratné zlepšování se neočekává. :lol:
|
Quote:
|
Taky máme letos už treky v plánu, jen zatím nevím kdy a kam.
|
Jen pro info, kdybyste třeba nevěděli kde hledat: http://www.dogtrekking.info/ vlevo v nabídce - dogtrekovník. Když něco vyberete dejte vědět! :)
|
my chceme zkusit nas prvni trek chriby v dubnu.ale asi taky mid,objednala jsem postroj a amortizer a mozna bychom mohli zacit trenovat,protoze ja jsem usla v zivote nejvic 20 km v kuse.znami me premlouvali na long,kterej muzu kdyz tak vzdat kdykoliv,tak to mozna prehodnotim,ale musim si to promyslet. taky je tahani prej dobry na nasvaleni tech nestastnych dysplazkovych nohou.
|
Tak dej vědět jak se rozhodnete, s těma Chřibama, Carlos s Larou pojedou určitě a já s Kůží uvidim. Kdybyste se rozhodli pro Mid tak bysme se přidali. Nedělám si ambice na Long nebo aspoň ne hned jako první a taky myslim je lepší pocit dojít MID než nedojít. ;)
|
Quote:
Kondičku taky nemáme-resp. hlavně asi já. Ale určitě to chci zkusit a Sofa když má před sebou někoho, koho zná, tak táhne jako vůl. |
tak jsem nas prihlasila na mid na chriby.jsem na to zvedava,ale krajina vypada zajimave.
|
Je tam hezky, ale doufám že už nebude sníh! Tak to bysme to teda s Kůží taky měli zkusit! ;-)
|
Ohledne toho minidogtreku od ZKO Nymburk - spani jsem vyhodnotila take jako problem, protoze jsme nemotorizovani a spani uvnitr (resp. Dante zavreny v prepravce, kterou ani nemam, no..) uz vubec nepripada v uvahu.
Inu, protoze planujeme do budoucna (prcek na to zatim nema vek) "plnokrevne" dogtrekkove akce, pocitam, ze nas za nejaky cas dostihne i bivak na trati. Tak proc si to nezkusit uz na konci brezna, ze ;) :) Prijet brzy rano me napadlo taky, ale vzhledem k tomu, ze v propozicich je start prvnich ucastniku zapsan jiz na sedmou hodinu ranni, to neni moc realne. Tedy pokud se predpoklada i nejaky pohyb a ne jen plouzeni tak akorat do zombie horroru :lol: Takze nas plan je takovy, ze se v patecni vecer odplizime z tabora, zabivakujeme, pres noc nalomime sebevedomi nic netusicich konkurentu pripadnym desivym vytim a rano, posileni zajiste osvezujicim spankem a grogem (v Danteho pripade griotkou, tu ma radsi :lol:) vyrazime na trat. Jestli nekoho laka podobny prubeh, muze se mi ozvat :lol: Dalsi trek, kde budeme, bude Krusnohorsky DT, sice nam tesne nebude rok, ale jsme domluveni s organizatory, ze MID absolvovat muzeme. Takze kdo by mel zajem se nejak druzit, dalsi partaky uvitame ;-) |
Domluvili jsme už přesné datum? Zatím nejvíc ohlasů měla sobota 27. Mám si ji teda v kalendáři zaneprázdnit?
Jo myslim že nejvíc se líbila sobota 27/3, tak to tak necháme a sraz někdy mezi 10,30-11?? Vyhovuje to těm co by jeli nějakou hromadnou dopravou?
|
v chomutove jsme jeste nebyli a 27/3 a cas nam vyhovuje.jeste nevime,zda pojedeme autem nebo vlakem. jel by z prahy nekdo vlakem?
|
My bychom možná vlakem jeli, pokud najdem nějaký šikovný spoj. Ať netrčíme pořád v autě. Omrknu spoje a připíšu.
Co třeba tenhle? Jede až na Město, což je k Zoo nejblíž:
Praha hl.n. 9:31 R 608 Svatava Chomutov město 11:49 Jízdné z Prahy 220 (nebo 165, kdo má lítačku), mohli bychom se srazit už na hlaváku a udělat psí vlak. Průvodčí to mají rádi.... :wolf |
Nebo dřívější?
Praha hl.n. 7:31 R 606 Ohře Chomutov město 9:49 |
osobne si myslim,ze staci ten pozdejsi,ale je mi to jedno.jak se rozhodne vetsina.v ZOO asi nebudeme courat cely den pocitam,nam teda odpoledne bohate staci,nejaky ten obed a hura zase domu...:)
|
No mě je to taky fuk, takže sraz třeba až odpo: ve 12,30-13??
|
Quote:
|
Tak už příští sobotu, tj. 27.3. jedeme do Chomutova do ZOO. Těšíme se na všechny co se budou chtít přidat! :) Doufám, že sraz ve 12,30 bude vyhovovat všem.
|
Sraz ve 12:30 je na nádraží nebo u zoo? Vlak z Prahy přijíždí na Chomutov - město v 11:48.
Budeme čekat s Chilli před vchodem v sobotu ve 12:30 http://www.mapy.cz/#mm=ZP@sa=s@[email protected]@z=15
|
12,30 bylo myšleno u ZOO, stíháte z nádraží? nevim jak je to daleko..
|
Jo jo, v pohodě, od nádraží Chomutov - město je to procházkou podle tratě kousek.
Takže v půl tam. To je super, že dorazí i Chilli. Mimochodem, slečna má nádherné sourozence. Možná se nám podaří ukecat paničku jednoho bráchy, aby jeli s námi. :wolf |
To by bylo super. Už teť se moc těšíme na brášku.
|
Nevím jestli o tom víte, ale píšete tu o dvou různých vchodech, každý je na opačném konci. Ten od vlaku je u vlků. Ten druhý na obrázku s rybníkem je na druhém konci a je "hlavní". Tak by to asi mělo platit u toho "vlčího", ne? Tam dojedou i lidi s autem, ale ti "vlakoví" by se tam táhli zbytečně.
|
No jasně, myslela jsem ten hlavní a Jirka myslim taky, loni jsme tam parkovali. Mužeme zkusit letos ten vlčí, takže 12/30 u vlčího. Kdo nenajde vlčí, (což mužeme být i my) půjde hold hlavním a někde se budeme muset najít. Problém je jen v tom, že na silnici je značeno ZOO myslím jen na ten hlavní, loni jsme jeli podle toho a sama nevim kde ten vedlejší vlčí je. Na tý mapce, co poslal Jirka je to ta dvojka?
Quote:
|
Jo. Když si tu "dvojku" dostatečně přiblížíš, tak se ti tam objeví P jako parkoviště. K tomuhle vlčímu vchodu jsou taky cedulky ZOO, ale z centra města. Ne u té E13 jak po ní jede většina přespolních. Z té vás cedulky dovedou ke hlavnímu (ne vlčímu).
|
Přesně tak, u vlčího se dá taky parkovat a my tam dojdem od vlaku (ten druhý je daleko). Ale pokud budete parkovat na tom hlavním, tak to k vlkům vemte vnitřkem než to obcházet. Je to dálka.
GPS vlčího parkoviště: 50°28'22.37"N, 13°25'9.349"E :wolf |
Ještě připomínám, že pro vstup jsou nutné košíky. Minule jsme je měli jen na ten vstup, ale jde o to je nezapomenout vzít s sebou.
Tak zitra ve 12/30. :) |
Za chvíli vyrážíme. Přijedeme k hlavnímu vchodu a pak se spojíme telefonem s druhou partou ;-)
|
Prosím pošlete mi někdo fotky, nám se moc nevyvedly. Ale pošlu co mám .
Dík, Hanka [email protected] |
Ja je v průběhu tejdne hodim na svý stránky : www.andy-csv.webnode.cz :)
|
Mně se nejlíp povedla losí rodina...
|
Pokusím se taky dát co nejdřív na stránky a hodím sem odkaz, ale ode mně toho moc neni a Carlose pro změnu nejvíc zaujal ten neforemnej lesklej tuleň nebo lachtan, co se na každý fotce tváří stejně a neni skoro poznat ze který strany se na něj člk kouká! :lol:
|
Tak dneska teda hážu fotky na ten web :) www.andy-csv.webnode.cz takze kouknete popř. si to můžute stáhnout :)
|
Naše fotky, nakonec jich není tak málo. Také si můžete stáhnout. ;)
|
Taky přidávám pár foteček :-) http://lakotawin.rajce.idnes.cz/
|
Quote:
Díky! Jo, jsou to hold držky! :) Se soutěžema uvidíme..
|
All times are GMT +2. The time now is 10:36. |