![]() |
ČsV v okolí Frýdku-Místku?
Zdravím,
nenajde se někde v okolí Frýdku-Místku nějaký majitel ČsV? Rádi bysme seznámili naši Chelsea se svým druhem (nemyslím ženichem:lol:) a vyměnili zkušenosti s výchovou atd. |
Ahoj, my jsme z Opavska, v Ostravě máme ségru, připadá mi že na severu moravy nás moc není .....:cry:
|
V těch končinách je taky Sandy od Úhoště,ale opravdu nevím jak daleko od vás, nekoukala jsem na mapu.
|
V Kopřivnici je Aschar ArQeVa. Ale nemám mapu, tak nevím jestli to není na druhé straně Moravy:roll:
|
Tak se přidám ;-)
V Ostravě ( tedy Příbor ) je fenka Uncia Eden severu . A taky pes Eso Eden severu. ahoj Lucka |
Mam takove tuseni,ze sestricka Arwen, Aira Grey Stripek snu bydli v Petrovicich u Karvine. Pokud se pletu,tak se omlouvam...
|
Jak tak koukám, tak to není vůbec špatné, co do počtu vlčounů v okolí
F-M. To bysme mohli udělat nějaký jednodenní sraz i s nějakým výletem. Kdo by měl zájem, tak at tady napíše a pak už jen nějaký termín, kdy by mohla většina dorazit. |
Ve Staré Bělé je Baker z Údolí ticha. S tím srazem - jak jsem tak na to koukal, tak skoro všichni co se tady ozvali jsou chovatelé, nikoliv majitelé jmenovaných "vlků" (včetně mě), takže asi by to chtělo nějaký termín vypsat a uvidíš, kdo z nich se ozve.
Karel |
Ahoj, srdečně zdravíme kámošku z FM! Je nás tady i v okolí víc, především ale já :), tedy Kairo od Úhoště, trvale bytem FM. Dále co vím a vzpomínám, Brita (Dobrá) a Blanka (Skalice) z Vlčího dubu, Areta z Vlčího dubu (FM), Argo z Vlčího dubu (Dětmarovice). Dále Opava a Sauron z Litavské kotliny. OV, Havířov, jména už si teď nevybavím ...
|
Nebo Spajno napiš mejlík přímo všem majitelům- o srazu. Tady to ne každý čte :lol:
|
Zdravíme Arwen,
upřesnil bych to, jsme z Petřvaldu u Nového Jičína. |
Quote:
na přesněji jsme z Petřvaldu u Nového Jičína, na sraz bychom přišli rádi. |
Dostal jsem se k tomu trochu pozdě, ale Bask z deštné hory bydlí v Odrách.
|
Taky jsem tady i já Sandy od Uhoště bydlím v Kunčicich pod Ondřejníkem a rád bych poznal nějaké hravé kamarády -:)
|
Tak to je nás dost, co takhle výšlap s vlky za vlky do Beskyd?? Někdy na podzim??
|
Já jsem pro, jsme z Palkovic u Frýdku-Místku, kdyby měl někdo naplánovanou trasu okolo, tak dejte vědět [email protected] ;-)
|
Quote:
Ahoj, my jsme z Opavy :), kdyžtak stránky assyr-cswolfdog.wu.cz Pavel & Assyr :rock_3 |
Jéééééééé, tak to jsme od sebe kousek. Že jsme se nikde nepotkali, dneska jdeme k MVdr. Pepříkovi na DKK. Jinak cvičíme v Oticích, ale momentální situace je, že v nejbližších dnech budu rodit.... :lol::lol: Prý mohou dělat doprovod k porodu max. 2 osoby, takže Amee asi ani v papučích nepustí.... :shock:
|
taky je tady Aisha, jenž bydlí v Kuníně :)
|
Připomínám všem severomoravákům (a nejen jim), že 3. října 2009 se koná svod, bonitace a členská schůze moravské pobočky KCHČSV ve Frýdlantu nad Ostravicí. Více informací najdete na klubových stránkách (http://www.cswolfdog.cz/index.php?op...y=03&Itemid=54)
Tak ahoj ve Frýdlantu ;), Karel |
Quote:
Ahojky!To je dobry napad.Ja taky myslela,ze nas tu moc neni, ale jak koukam je nas hromada..... |
Já jsem taky pro, jen to někdo musí uspořádat a navrhnout termín ;-)
|
No to je fakt.Co takhle v nedeli 4.10. po svodech a bonitacich ve Frydlante???Ale v Beskydech se moc nevyznam, takze KAM necham na nekom jinem :-)))
|
Ta neděle by mohla být dobrá, tak snad se nás sejde co nejvíc. Chelsea ještě nikdy neviděla svoji rasu ;-) Já se tedy hlásím na tu neděli. V kolik to tak asi bude v tu neděli končit?
|
My se přidáme se Sanem taky .A máme další ČsV v Beskydech doufám že se přidá taky.:lol::lol::lol:
|
Ahojte, my se taky přidame s ajgou z datova raje,bydlime ve štramberku kousek od kopřivnice a radi se s kamaradime s dalšimi vlčouny s okoli
|
No, ona bonitace a svod se konaji v sobotu.Jen tak mne napadla ta nedele.Teda jestli bude pekne pocasi.....Ma nekdo napad kam vyrazit????
|
Nás napadlo sejit se v Kunčicich pod Ondřejníkem na nádraží je tady spoustu turystických tras (Pustevny,Ondřejník, Stolová,Kněhyně.......atd.) je tady opravdu kde jit .
|
Pro nás není problém dojet do Kunčic, takže jsem pro a podřídíme se většině ;)
|
Tak jo,Kuncice pod Ondrejnikem,nedele 4.10..........v kolik?Jak to vychazi ty ztezky?Myslim casove.
|
my taky souhlasime,do kunčic mame taky spoj!a časově se zkusime taky podřidit většině.
|
Určete si čas vy nám je to jedno třeba kolem 9.00 ?
|
Na hory je to zhruba 3hodky . Nebo okrajovky kolem hor.Záleži na vás co si zvolíte ,ale jestli vyjde počasí tak určitě nebudete litovat je tady krásně všude.:rock_3:rock_3
|
my mame akorat spoj přeně bud na 7 nebo 8 a potom až na 10 hod. ale nevime jak ostatni!když tak jsi klidně počkame! Hynek
|
Nam to frci porad.Tak snad kolem te devate,at toho co nejvic stihnem,ne ;-)?
|
Tak to dáme bud na 8h a nebo až na 10h, at tam Hynek nemusí s vlčounem hodinu čekat, když má příjezd v 7, 8 a 10h.....upřímně v neděli v 7h ráno bych rovnou zamítl;-)
|
Domluvte se mezy sebou nám je to jedno , je fakt že v neděli v 7:evil::evil::evil: není zrovna dobrý nápad.
|
vypada to ze my se tam objevime :) pocitam tak na tu 8 nebo 10 hodinu :)
|
Asi se domluvíme rovnou na tu 10h, co Vy na to? :) Někteří to nemají zrovna nejblíž.
|
my souhlasime!:)
|
Tak na 10 at nemáte v neděli ráno frmol:lol::lol::lol:
|
Tak na 10 at nemáme v neděli ráno frmol:lol::lol::lol:
|
Tak teda 04.10., v 10,00 ,Kuncice pod Ondrejnikem.Nebylo by mozna spatne se nejak domluvit na ucasti uz ted.Tak kdo se hlasi?My jo.
Dobrou. |
My se taky hlásíme
|
s náma taky počitej te!
|
Já taky :p:p:p a moc se těším na své vlčí kamarádky:lol::lol::lol:
|
Tak my se teda taky oficialne hlasime :-)
|
taky se hlasime, snad se do te doby nic nestane.
|
Ahojte tak s náma taky počítejte :-)
|
nabidka
Skromny dotaz na vase milacky, uvazovali jste ze si pejsky nechate pojistit?
pokud ano, muzu vam pomoci. Delam u Ceske pojistovny a nabizim vam pojisteni pejska ci kocky jak pro pripad smrti tak i veteinarni vysetreni (v ramci urazu) + odpovednost za pejska. kdyby jste nekdo mel zajem kontekatujte mne prosim a domluvime se. |
Já si ještě nejsem jistej, ale pokud to půjde, dorazíme taky.
|
díky za krásný výlet. :) fotky dodám během pár dní.
|
No a já si vesele ležím v posteli s blbou virozou.Kolik se vás sešlo?A byla tam i naše vyvolená :-) Aginka z Ostravy?
|
Ahoj, bylo to super. Sešlo se nás 6, 4 fenky a 2 rivalové přímo z Kunčic ;-)
Z holek byla Agi, Aisha, Ajga, Chelsea(Cary), a z kluků Kurt a Sandy. Snad jsem to dobře napsal a nepopletl to. Snad nás bude příště víc a kdybyste se chystali někam s vlčounama na výlet, tak dejte vědět, třeba se k Vám někdo přidá. zdraví Chelsea |
My taky zdravíme naše nové kamarády bylo super San se nám zamiloval do velmi pohledné CHelsea :love:love:love od te doby pořád vyje a celou noc jsme ho museli hlídat , opět vykousal par lati od plotu a chtěl utéct na nádraží kde mu jeho milovaná odešla :lol::lol::lol: Dnes to ještě pokračuje nevím jestli do rána nebudou mít v Palkovicich návštěvu:shock:
|
jojo,my taky zdravime nove vlči kamarady a byli jsme s ajgou oba nadšeni!doufam že to z opakujem a bude nas ještě vic!aby mohl San navštěvovat půl republiky:)!měj te se Hynek a Ajga
|
omlouvam se za zhorsenou kvalitu. zjistil jsem ze mam spinave skla.
http://www.edisk.cz/stahni/84239/pus...r_14.01MB.html |
Peťo fotky jsou super :shock:
|
Snad Vám San nezlikviduje celý plot :) Dávám taky odkaz na fotky, dost fotek je rozmazaných, vlčouni byli moc rychlí ;-)
http://www.edisk.cz/stahni/46130/pus...p_121.6MB.html |
pustevny
tak tady jsem dal veškere fotky s pusteven,at to nemusi každy stahovat když se chce podivat!fotky jsou ve složkach stejneho nazvu!dal jsem tam i svoje!Hynek a Ajga
|
pustevny
tak tady jsem dal veškere fotky s pusteven,at to nemusi každy stahovat když se chce podivat!fotky jsou ve složkach stejneho nazvu!dal jsem tam i svoje!Hynek a Ajga
http://picasaweb.google.cz/wolfe.cz.sk/ |
Quote:
Ahoj Jani, my jsme na výletě byli, škoda, že jste nedorazili. Tady je moje ICQ 226871720. Tak se ozvi a můžem vymyslet nějakou vycházku.:) |
Ahoj,
co takhle podniknout další výlet s vlčounama? Děti bysme tentokrát nechali doma, ať nezdržujeme:lol: |
čaute,my souhlasime!jen 5. a 6.12 nemužem ale jinak ten dalši vikend by jsme šli!moc se na to těšíme!
|
Jo my bychom byli taky pro , ale nevím jestli ted chytnem dobré počasí :lol: dejte návrh kdy a kde . My navrhujem Lysou horu jako tradice se tam chodí na ukončení roku.
|
s tou lysou horou souhlasíme je to vyborny napad,my jsme pro!!!
|
My se taky připojíme toho 12. nebo 13.12. ;)
|
Curt z Včího dubu se připojí taky
|
A co Agi , Aisha doufám že se přidají !!!!! A taky doufám že se přidají i ti co minule nedorazili:p. Kterou cestou by jste chtěli jít , přiznám se že z Ostravice mě to moc nebaví ale snesu to , ještě jsem nešla z Malenovic kolem Bezruče nebo znám fajn cestu z Krásné nikdo tam nechodí je tam klid v lese je obora kde na zimu zavírají vysokou je to hluboko v lese a hřebenem vede cesta na lysou , ale jestli napadne snih tak se to nedá. Jestli někdo zná jinou cestu at dá návrh. Hynka s Ajgou můžem přibrat , jestli se nemá jak dostat.
|
děkuji za to přibrani,byl bych moc rad!ještě skusim kontaktovat majitele bludičky srdcervač je s noveho jičína!nedavno jsme se potkali!a Aschar ArQeVa, je s kopřivnice!oni tady forum asi nečtou tak jestli někdo mate na ně kontakt tak jim dejte vědět jinak za paničkou od aschara bych zašel!
|
Quote:
|
Tak mě by se líbila ta klidná cesta s oborou, když bude sníh tak z Malenovic, a z Ostravice bych taky nešel, jdou tam mraky lidí.
|
Ta obora vypada hodně pěkně,taky bych byl pro!jinak jsem kontaktoval ty dva od srdcervače a dal jsem jim odkaz na toto forum!tak uvidime jestli se přidaji!
|
Bludicku zname, je to dominantni potvurka :) uvidime jestli Dusan vubec bude mit cas, ma toho docela dost. Hraje basket a treninky jsou urcite skoro kazdy den :)
A jestli se pridame s Aishou to vazne nevim :( zkuste domluvit presny termin. a snad se tam nejak vlezeme. tentokrat nemuzu nic zaruct :) |
Tak já bych to domluvil na sobotu 12.12. v 9-10h, kdyby někomu vyhovovala více neděle, tak i v neděli, záleží na ostatních, jak se tady k tomu vyjádří.
|
My souhlasíme , vychází mi volno .
|
Taky souhlasím
|
trošku OT: Cobain, můžeš mi prosím napsat? Dík
|
Nám se ta sobota taky zamlouva,tak že se přidavame!
Paniček od balua je mimo čr ale pojede s ním možna jeho druha panička!ještě se mi pry ozve! Hynek a Ajga |
A kde si teda dáme sraz?
|
Ahojte tady panička od Balua ;)
Nám moc sobota nevyhovuje, my bychom byli pro tu neděli, víc. Ale kdyby vyšla ta sobota, tak se pokusíme přizpůsobit, ale je to tak 50/50. |
Myslím že sraz si určíme během tydne , podle počasí když nebude sníh tak na Krásne u Krasenky (je to hospoda) kdo to nezná tak někde ve Frýdlantě a jestli půjdem z Malenovic tak u Bezruče.:pAle myslím že by jsme měli tento krát vyrazit dřív ve 4 se stmívá a na lysou to zrovna není kousek takže určitě kolem 7 nejpozdějí v 8.
|
My se přizpůsobíme jestli je pro většinu lepší neděle , at si každy napíše , každopádně budem rádi když nás bude co nejvíc.:lol::lol::lol:
|
Super, my s Agi se taky přidáme. No, pokud vyležím tu hnusnou chřpajznu, snad to bude za týden OK. :?
|
Tak teda v neděli 13.12. v 8h, možná to bude i lepší a bude méně lidí. My jsme pro.
|
tak my jsme taky přidavame,neděle je v pohodě a ten čas taky!
|
JO , neděle super , nečekaně musíme v sobotu do práce a ještě se zbavit te chřipky co nás taky neminula.
|
Hynku nevim jestli ti přišla odpověd , dej vědět .
|
ne nepřišla,aspon tu nic nemam!
|
Za jakého počasí se půjde?
|
Za dobrého:p.myslím že si to upřesníme až v sobotu předpovídají mráz :x:x:x
|
tak nam mraz nevadí:shock:,jen aby nepršelo nebo nepadaly trakaře:p!
|
No hlavně jde o ten déšť. Tak se tady nějak v sobotu odpoledne nebo k večeru domluvíme, záleží jak to komu vyjde. Vlčounům zima nebude a nám taky ne ;)
|
Myslím že za deště nemá cenu někam chodit a na Lysou už vůbec NE :cry::cry:,ale necháme se překvapit možná nám počasí bude přát:o
|
Dusan s Bludickou by sli v nedeli a mys Aishou snad taky. ted uvidime co na to pocasi .)
|
Kde přesně si dáme ten sraz? Navrhoval bych, že si dáme sraz v těch 8h za jakéhokoliv počasí a uvidíme jak bude a případně upravíme délku trasy a podobně. Takhle se totiž může stát, že tam dorazí třeba jen dva lidi, protože si ostatní budou myslet, že je hnusně a nikdo nepřijede.
|
Tak někde ve Frýdlantě ?
|
Tak my se nezúčastníme :( Chelsea má zraněnou tlapku, má ji ovázanou, tak musí být pár dní v klidu, bobek :( Je nám to moc líto, ale příště snad budeme zdraví. Snad se Vás sejde co nejvíce a už se těšíme na fotky ;-) Hezký výlet a hlavně počasí.
|
To je nám taky líto , snad bude brzy v pořádku.:cry:
Prosím všechny at potvrdí učast ,počítáme se Sanem , Curtem,Ajgou, Aishou,Balu a co Aigi ? |
Omlouvám se BALUA ta asi ne, myslela jsem Bludičku.:lol::lol:
|
All times are GMT +2. The time now is 13:28. |