![]() |
Quote:
|
dziękuję Aniu :*
|
hej,a tak wogole to co bedzie z pozostalymi pomyslami na koszulki?
|
To nie w tym temacie , nowe sa w dziale "Koszulki-ankieta" :p
|
juŻ SĄ !!!
|
Gaga, a co z moimi??
|
Quote:
|
Jak wrócę z wypadu nad jezioro to Ci przelew puszczę :) Tzn ojciec mój pużci bo ja podobnie jak premier - nie mam konta w banku.
|
Gia-poczekasz do ok 21-22? No muuusisz poczekać ;)
Koszulki są u Sssmoka.. jadę je zaraz odebrać ;) |
SUUUUUUUPER :) będe wypatrywał listonosza
|
Quote:
Pewnie, że poczekam, przecież zależy mi na koszulkach, żeby móc się z Wami identyfikować :lol: Ale czy Ty Gaga poczekasz z przelewem?? Trochę u mnie teraz krucho, gości miałam ;) A w końcu nadal nie wiem, czy są dla mnie odpowiednie kolory i rozmiary :oops: |
A ja juz mam :P
|
GIa - masz
|
Gia, Shaluka - prosze o kontakt na priv : gaga @wolfdog.org
jutro wieczorem dopiero odbiore. Potem oddaje koszulki na oboz do Lazne i nie bedzie :) |
Gagus wiadomosc juz czeka :) :) Juz sie nie moge doczekac ich!!!
|
Kurcze! A ja dziś wyjeżdzam w góry i nie wiem, kiedy wrócę, a pewnie nie szybko, a miałam nadzieję zabrać koszulkę ze sobą...... :) I się nie uda, a szkoda ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
PS
Jeśli będzie to możliwe, to proszę Cię Rona o kontakt, bo już niedługo wychodzę i jadę na pociąg :). Także w razie czego-oto mój numer 693 474 089 (Ale Vargusia ze sobą nie zabieram;-)). |
Quote:
Gia.. nie ma od Ciebie wiadomości. Koszulki zaraz oddaję do Lazne Belohrad. Napisałam, że jest M-ka czarna i Xl-ka czarna. Teraz Twoja decyzja czy bierzesz i negocjacje z Joasia, która właśnie zrobiła za bank i załozyła kasę. Byc może poczeka ale nie wiem jakie ma oprocentowanie wiec zgłaszaj się do niej ;) |
All times are GMT +2. The time now is 05:02. |