![]() |
Quote:
plius poros nemokamai :) tai kaip? ziuriu po 3 eurus nuo 2 suns-visi 6 susitaupo :) |
Quote:
Važiuojam. VIKE!!!!! Gal su Gierka, taip "tikriau", gi reproduktorius, ne brolis :lol: |
Quote:
Tai aišku, aš ir bestus tikiuosi laimėt, kiekvieną parodą tikiuosi :lol: Ale kaip nieko, taip nieko :lol: |
Ką Vike, ką Vike.. Aš galiu jumis Vaiva į Baltic winnerį paimt jei iki Klaipėdos atvažiuosit, kaip nors nuvarysim iki LV, o dėl Estijos atsiprašau, bet nieko nesupratau, kada, kur, kiek, kas?..
|
Quote:
|
Joa, žioplavota.. nemiegojus porą naktų, tai sunkoka suvokt viską kol kas..
O iš Šiaulių traukinukas į Klaipėdą važiuoja :p o jei rimtai, tai jei varytumėt su manim, galėčiau ir iki Šiaulių atvažiuot pasiimt jūsų. O Estijoj jau būtumėm nebe jaunime, taip? Ištiesų nežinau, labai greit registracija baigsis blem, o aš niekad neesu rėginus į parodas ne Lietuvoj, nieko kai visad nesuprantu kaip ten kas, ir šiaip nežinau ar norėsiu vairuot tiek iki Estijos.. Net nežinau ką čia dabar daryt.. |
Quote:
O dėl Estijos... Turi laiko per savaitgalį pagalvot ;) Daiva, o jei Vike į Estiją nevaro, kaip manai - rastumėm kaip nuvažiuot...? O ne jaunimo abiejose būtumėm, mums jaunimas gi jau tuoj baigias. |
O, būtų puiku, jei tu galėtum mumis užregistruot, nemėgstu, nemoku visokių tokių dalykų daryt, bet čia dar negreit, man rodos iki pat rugsėjo mėn pirminė registracija į LV..
|
Aha, palauksim kol Bruknė LT JCH susirinks ;)
Dar. Gal kas žinot kaip ten pvz gaut kažkokį popierą, kad esi LT JCH? Tipo reikia parodų tuos aprašus, tas geltonas špargalkes pateikt? :roll: |
pala Estija pirmine iki liepos pradzios ar ne?
reik galvot, nes kur 30 o kur 40 moket. tai ka darom? LT JCH pasitvirtini savo klube-nunesi kopijas tu sertifikatu uzpildai lapa sumoki babkes ir lauki kada padarys :) |
Blem, tai reik dar susižiūrėt, ar visas špargalkes turiu. Ot bajeris būtų, ne? :lol: Nu tai reik galvot, reik... Ką aš žinau, aš tai be transporto...
|
Sveiki,Kaip suzinoti kas teisejaus parodoje?Nes Vilniuje rugpjucio 25 d.vyks paroda i kuria planuojame eiti,teiseju sarase yra teisejos ir Baltarusijos pavarde,pas kuria mes jau buvom.Kiek zinau pas ta pati teiseja nereikia eiti,bet ar ji teisejaus mums mes nezinom.Jei teisejaus kitas teisejas,tai mes einam.
|
Man kažkaip atrodo kad turi būt du skirtingi teisėjai - jei neklystu, tada laisvai galit dar kartą pas Iriną Azen eit ;)
Mergos, ką darom su Tartu??????? |
Quote:
kas i TARTU regina? as? ir ka Gierka ir Brukne tiktais? sauliau jei tu pas ja esi buves ne jaunimo klaseje eik drasiai, esme teisejas negali kartotis toje klaseje : ziurek parasyta 3 JN nuo 2 skirtingu teiseju. vadinasi drasiai gali eit :) |
Man irgi atrodo, kad reikia dvejų skirtingų :)
O dėl Tartu.. aš tikrai nenuvažiuosiu, dabar įsitikinau, vos iš Šilutės grįžau po parodos, po naktinių alaus gėrimo varžybų ir viso kito.. o čia tik tiek km.. iki Estijos tikrai užsimušiu vairuodama :lol: |
Buvo jaunimo, Alytuj. Bet tai dar neai6ku ar ji I gr teisėjaus, bet ir taip galima. O kas mus į Tartu veš? Daiva, tu? 8)
|
Quote:
hmm jauciu kad as, nes daugiau niekam nebelieka :) |
Tai varom. Užreginsi? Pervest 30 eurų?
|
Quote:
|
Pervedžiau
|
All times are GMT +2. The time now is 07:18. |