![]() |
Hejka:rock_3mam pytanko kontrolne hi hi ,dostałeś maila z adresem ,gdzie wysłać koszulki??? Pozdrawiam świątecznie... Spiderka;-)
|
calkiem mozliwe ze tak, jednak dobrze by bylo gdybys jednak mi tu priva wyslala, bo obecnie nie ma mnie w domu, trzeba troche wypoczac :-) jutro wszystko bede adresowal a we wtorek na poczcie wysle :)
|
Wysłałam priv wiad do Ciebie na wd ;). świętuj iiiii ŚLIJJJJ,Spiderka
|
Szkoda, że się nie da sms-em :)
|
Pierwsza partia koszulek została wysłana dziś, właśnie z poczty wróciłem :)
jednocześnie z tego miejsca chcę "pozdrowić" Pocztę Polską... Następną partię koszulek [Znaczy jak będziemy robić dla przyjaciół zza granicy :) oraz zapominalskich] będziemy wysyłać tylko za pobraniem, znaczy cena nie powinna ulec zmianie, jednak cena wysyłki owszem... Jeden pozytyw, że pierwsze koszulki dotrą pojutrze, tj w czwartek :-) |
Dotarła! :) Ukłony i podziękowania dla autora grafiki i pomysłodawców oraz realizatorów. Fantastyczny pomysł, super wykonanie - jednym słowem:Świetna robota!:gent
|
Do nas też dotarła :D I nawet brzuch mi się w niej mieści :D Mam tylko nadzieję, że Witkowa nie będzie dla niego za duża... Ale to się zobaczy jak przybędzie do domu :)
Ale fakt faktem są superowe! |
Ja dziś tez odebrałam i jest super:) Już się zastanawiam nad domowieniem jeszcze , ale poczekam aż mi podnieta opadnie:lol:.
|
Do nas dotarło awizo :P jutro będę śmigać na pocztę i na zawodach się zareklamujemy w sobotę ;)
Dzięki!!!! Ekspresowa realizacja!!!! |
Koszulki dotarły. Są super. Bardzo dziękujemy. :)
|
Koszulki dotarły i są świetne :grosscool Dzięki ;)
|
Do nas też dotarły. :)
Stwierdzam, że to BARDZO dobrze, iż byłyśmy TAK uparte przy obstawaniu przy damskich rozmiarach. :D Fajowe są! :p |
Odebrane, są świetne ;) Dzięki!!!
|
Do mnie tez wszystko dotarło :)
Dzieki bardzo ! Pozdrawiam |
Hejka:p,ale mamy zawodowe koszulki!!!!!!!!!!!!!! Bardzo duże DZIĘKI:rock_3.Pozdro.Spiderka
|
|
Jako, ze niemal wszyscy chetni juz odebrali swoje koszulki - zdjecia kochani, zdjecia, niech Was zobacze i ponapawam sie troche ;-)
|
Wstydzimy się :oops:
|
Oj tam oj tam, Ola moje zdjecie wrzucila, wiec Was tu nie moze tym bardziej zabraknac :)
|
Tak jest! Popieram (zwłaszcza TYMBARDZIEJ) :D
Wnioskowałabym jeszcze o pierwowzór:p |
All times are GMT +2. The time now is 02:18. |