Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Setkání a cestování (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=112)
-   -   ČsV v okolí Frýdku-Místku? (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=11321)

Pája 09-02-2011 12:29

Quote:

Originally Posted by Drummer (Bericht 357335)
Jelikož je Spajna z Palkovic ( hezká vesnička dělala jsem tam trktoškolu) Tak bych byl pro vyrazit někam Vaším směrem, že by jsme my Ostraváci sedli na vlak a jeli kuknout Vaším směrem.

Raději bych to tentokrát nechala na tu Ostravu, už jsme se včera večer domluvili na výlet kolem Opavice směr Hlučín. Jde s náma 3měsíční štěndo, tak to pro něj budu možná méně náročné... A příště bysme naplánovali ty Beskydy:)???

Drummer 09-02-2011 12:34

Quote:

Originally Posted by Pája (Bericht 357419)
Raději bych to tentokrát nechala na tu Ostravu, už jsme se včera večer domluvili na výlet kolem Opavice směr Hlučín. Jde s náma 3měsíční štěndo, tak to pro něj budu možná méně náročné... A příště bysme naplánovali ty Beskydy:)???

No já hlavně musím teď o víkendu do práce. Takže bohužel se mnou nejde počítat mám volno až příští neděli :bigcry2:bigcry2

Pája 09-02-2011 12:48

Takže pro všechny Ostravské sraz v sobotu v 10h na ulici Martinovská (tram č. 4 zastávka Bedřicha Nikodéma - vedle hasičů) a pro mimoostraváky tady je na mě tel. 604 939 926 přijedu pro vás třeba na nádraží nebo počkám u Tesca, pokud na tu Martinovskou netrefíte.:)

Pája 09-02-2011 12:49

Quote:

Originally Posted by Drummer (Bericht 357422)
No já hlavně musím teď o víkendu do práce. Takže bohužel se mnou nejde počítat mám volno až příští neděli :bigcry2:bigcry2

škoda, tak kdyžtak příští víkend. my venčíme každý den 3x denně, tak není problém se domluvit kdykoliv jindy...

Spajna 10-02-2011 23:54

Tak nenecháme to na příští víkend? Ať nás je více ;)

Drummer 11-02-2011 14:38

Quote:

Originally Posted by Spajna (Bericht 357939)
Tak nenecháme to na příští víkend? Ať nás je více ;)

Já můžu na sto péro 20/02 v neděli a přijedeme kamkoliv.:evil:

Pája 12-02-2011 19:37

Quote:

Originally Posted by Drummer (Bericht 358004)
Já můžu na sto péro 20/02 v neděli a přijedeme kamkoliv.:evil:

S tou nedělí taky počítáme, dojedeme také kamkoliv, kliďo i do těch Beskyd. A přidají se asi ještě další dvě čévéčka z Ostravy.:lol:

Drummer 15-02-2011 09:17

Quote:

Originally Posted by Pája (Bericht 358285)
S tou nedělí taky počítáme, dojedeme také kamkoliv, kliďo i do těch Beskyd. A přidají se asi ještě další dvě čévéčka z Ostravy.:lol:

Tak co lidičky jak to teda vidíte :shock:

Spajna 15-02-2011 23:59

Ahoj,
tak my s nedělí taky počítáme, teď ještě vymyslet kam vyrazíme. Záleží jestli můžete třeba na celý den nebo jen na pár hodin. Na zhruba 4 hodky i s posezením v hospůdce, kde můžou psi, je výlet na Palkovské hůrky, nad přehradou Olešná, výhoda je, že tam je skoro liduprázdno, tudíž možnost nechat vlčouny poběhat po lese.
Nebo na většinu dne se může zajet někam na kraj beskyd, Prašivá, Kotař,Ondřejník,Pustevny....nebo má třeba někdo jiný zajímavý nápad.

Zdeněk

Drummer 16-02-2011 13:28

Quote:

Originally Posted by Spajna (Bericht 359276)
Ahoj,
tak my s nedělí taky počítáme, teď ještě vymyslet kam vyrazíme. Záleží jestli můžete třeba na celý den nebo jen na pár hodin. Na zhruba 4 hodky i s posezením v hospůdce, kde můžou psi, je výlet na Palkovské hůrky, nad přehradou Olešná, výhoda je, že tam je skoro liduprázdno, tudíž možnost nechat vlčouny poběhat po lese.
Nebo na většinu dne se může zajet někam na kraj beskyd, Prašivá, Kotař,Ondřejník,Pustevny....nebo má třeba někdo jiný zajímavý nápad.

Zdeněk

No já osobně jsem pro každou možnost líbí se mi i nápad s Olešnou. Akorát dneska je středa ne každý tady chodí denně. ( Jako já ) Tak jestli se stihnem domluvit do té neděle.

Pája 17-02-2011 11:32

Quote:

Originally Posted by Spajna (Bericht 359276)
Ahoj,

Zdeněk

Nám je to v celku jedno, půjdeme klidně i na celý den ať chlupatce pořádně utaháme:) Pája a Agi

Spajna 18-02-2011 00:08

Tak když je Vám to jedno, tak navrhnu tedy sraz v neděli v 10:30 na parkovišti před restaurací U Toma na Olešné přehradě. Kdo neví, kde to je, tak se můžeme srazit v 10:15 u Tesca v Místku (na hlavní cestě z Ostravy). Popřípadě kdo by se ztratil, tak tel. 724063019.

Zdeněk

Pokud můžete předejte tu zprávu i ostatním, kteří sem nechodí.

Drummer 18-02-2011 13:23

Quote:

Originally Posted by Spajna (Bericht 359921)
Tak když je Vám to jedno, tak navrhnu tedy sraz v neděli v 10:30 na parkovišti před restaurací U Toma na Olešné přehradě. Kdo neví, kde to je, tak se můžeme srazit v 10:15 u Tesca v Místku (na hlavní cestě z Ostravy). Popřípadě kdo by se ztratil, tak tel. 724063019.

Zdeněk

My se hlásíme na 100% Pojedeme vlakem, ale studovala jsem na SŠ Zemědělská takže vím kam máme dorazit

Pája 18-02-2011 16:41

Quote:

Originally Posted by Spajna (Bericht 359921)

Zdeněk

Tak my taky určo dorazíme, budeme čekat u té restaurace 10:30. Pavlína a Agi

Drummer 18-02-2011 18:48

Tak to vypadá, že v neděli pojede i Martin s Bengie II od Úhoště. Pokud jsem se správně orientovala podle jeho profilu. Psali jsem si meilem.

All times are GMT +2. The time now is 19:17.