![]() |
Quote:
|
Znaczy, że się skupił i poważnie podszedł do zadania, żeby nie dać plamy :)
Ale tez się wsypał, bo pokazał, że może nie burczeć, acha! Możesz to wykorzystać:D |
Noooo Asia, gratki! Garuda chetnie pogratuluje :)
|
Quote:
Quote:
|
Wielkie! gratulacje! To swietny egzamin. Mowiono cos o jego uznawaniu? Na GKSP wisi info ze jednak nie jest zatwierdzony :o
|
Quote:
EDIT: weszlam na strone, mowisz o tym komunikacie, prawda jest taka ze truja tylek tym egzaminem, ale chyba juz kaza wg niego zdawac bo wiem ze dzisiaj psy zdaja IPO i bez tego egzaminu nie chcieli ich dopuscic (no chyba ze mieli juz wczesniejszy poziom IPO zdany) W maju wystarczylo miec PT, od wakacji truja o BH. Aha a co do fajnosci egzaminu, nie wiem, takie duperele, lazisz i lazisz, czesc druga jest postepem ale w sumie kazdy pies mieszkajacy w miescie przejdzie spiewajaco, bardziej mi sie podobalo w ZOPce |
O tą druga czesc mi chodzi i wlasnie to ze jest taka zyciowa i kazdy pies zyjacy w spoleczenstwie powinien zdac spiewajaco tak mi sie podoba :)
|
Quote:
|
Ale to nie jest test charakteru tylko wyszkolenia wlasnie ;) I dzieki za odpowiedz na temat obowiazku BH przed IPO, bo kilku znajomych zastanawia sie co oni w koncu musza zdawac w tym dziwnym kraju ;)
|
Jeszcze jak zwykle my spóźnieni z gratulacjami :)
Gratulujemy i zazdrościmy :) |
Quote:
Quote:
|
Gratulacje dla Urcia
Quote:
Quote:
|
Ładna pogoda powoduje, że nas "wywiewa" z domu, więc dopiero teraz GRATULUJEMY!
Zwłaszcza niesłabnącego zapału! :ylsuper |
Quote:
A sędzia może Szutzhund wymienił?:) |
Bardzo mozliwe ze to schutzhund wymienil i w sumie by sie zgadzalo skoro to z tego co sprawdzilam w googlach ;) oznacza obrone :D
Czyli watpliwosci jefty rozwiane, bez BH nie ma co dalej :) wiec tym bardziej sie ciesze ze to juz za nami :lol: Quote:
Quote:
|
Wielkie gratulacje! Super!
|
Quote:
|
Huan to stary komunikat jakos z poczatku czerwca, nowszy z poczatku sierpnia jest taki
Quote:
|
Pierwszy nasz egzamin zdany.
BARUCH Wilczy Duch, PT1 ocena: doskonała, 197 punktów |
Gratulacje!
|
All times are GMT +2. The time now is 01:44. |