![]() |
Quote:
Oceniała nas sędzina Barbara Brandys :) |
Quote:
Dziękujemy za gratulacje, miło było Was wszystkich poznać i spotkać Wasze świetne psy :). Ogromne wrażenie zrobił na mnie Bies. Jest piękny. Gratulacje dla Baldura i wszystkich pozostałych. Mamy kilka fotek Baldura na podium. Mistrali podaj maila to wyślemy. :) |
Quote:
|
Quote:
|
My również gratulujemy i dziękujemy za spotkanie :)
Aszczur niestety nie pokazała się od najlepszej strony, ale cóż, w końcu też mam wredną sukę :D Baldurek się super wyrabia :) Śmigał dzielnie pomimo braku Tamlnia :) Ogólnie maluchy bardzo dzielne nawet w takich ekstremalnych warunkach :) Witek porobił parę fotek, średnich jakościowo, ale i tak wrzucę jak doczekam się normalnego internetu, bo ten ma całą masę limitów... |
Quote:
Dawno się tak nie uśmiałam :lol::roflmao:roflmao Ale dziekuje za komplementy pod jego adresem, przekażę w przerwie między świńskim uchem a wołowym penisem :p |
Anula, no co tu dużo mówić... zakochaliśmy się w Biesie ;)
|
Quote:
|
Widzę, że wynikami się już pochwalono, tak więc OGROMNE GRATULACJE dla wszystkich, a zwłaszcza debiutujących! :happy
|
PSY:
Klasa baby: BALDUR Braterstwo Wilczaków - wyb. ob., 1., Best Baby, BIS 1 Baby LARSON Dar Wilka - wyb. ob., 2. Klasa młodzieży: BIES Welkoscyrz - V2 CELEB Jantarowa Wataha - V1, Zwycięzca Młodzieży Klasa pośrednia: WAŻNIAK Cwany Wilk - ? Klasa championów: CVAKO od Starkej - V1, CWC, CACIB, Zwycięzca DECLAN Wilk z Polskiego Dworu - V2, res. CACIB CZAMBOR z Vlciho Dubu - V3 Klasa weteranów: AMBER WOLF z Peronówki - V1, Najlepszy Weteran SUKI: Klasa baby: X-TROVERTIDA PRESTA Atropa Bella Donna - wyb. ob., 1. Klasa szczeniąt: CYMBARKA Galicyjski Wilk - wyb ob. 1, Najlepsze Szczenię CZAKRAM Galicyjski Wilk - wyb.ob. 2 Klasa młodzieży: CADETTE Jntarowa Wataha - V3 CELTHIEN Jantarowa Wataha - V4 CALL ME SEXI Srdcervac - V2 SCYLLA SELARIS Gorthan - V1, Zwycięztwo Młodzieży, Najlepszy Junior, BIS 4 JUNIOR WERWA Cwany Wilk - nieobecna (chyba) Klasa pośrednia: WONDERFULL WOLF Eden Severu - V1, CWC Klasa otwarta: ASTARTE Lupus Ardor - V2 BEA Jantarowa Wataha - ? CRYING PRINCESS CHANTAL Srdcervac - V1, CWC DACRE Wilk z Polskiego Dworu - VD4 DORREN Wilk z Polsoego Dworu - V3 Klasa użytkowa: K-LEE VORNJA z Peronówki - V1, CWC Klasa championów: CIRI Wilk z Polskiego Dworu - V2, res. CACIB GINGER Dakmat - V3 JADIEL z Peronówki - V4 UNI od Uhoste - V1, CWC, CACIB, Zwycięzca, BOB Proszę o uzupełnienie lub poprawienie wyników ;) |
A ja poproszę zdjęcia. :roll:
|
Ja tez byłam pod wrażeniem "dojrzałości" socjalnej maluchów. Było widac, ze są troszku przebodźcowane, ale i tak wykazywały wielki hart ducha:)) I oczywiscie graty dla Baldurka - to było prawdziwe wejście smoka:)
Ideologicznie to ja wystaw nie lubię, mają dla mnie jedynie wymiar towarzyski :) Tak więc, dziękuje wszystkim za fajne spotkanie:) |
Wybaczcie, że dopiero teraz ale... Wielkie gratulacje dla wszystkich (no i szczególnie dla Baldurka :D)!!! Widzę, że sama śmietanka brała udział :p
|
|
u nas podróżuje się podobnie :)
http://img535.imageshack.us/img535/9669/89037837.th.jpg |
Quote:
|
No, w końcu to siostry ;)
|
Quote:
|
No szkoda, bo wreszcie Biesa bym zobaczyla...
Ale moze towarzysko wpadniecie jednak z psem? :rock_3 |
Quote:
na glupote nie ma lekarstwa, niestety |
All times are GMT +2. The time now is 06:51. |