![]() |
Quote:
http://www.wolfdog.org/php/modules.p...onitation&wid=numer psa |
:shock: tego nie próbowałam
Dzięki :) |
coś mi nie idzie :motz
|
a czyje kody chcesz sprawdzic? to ci napisze
|
Quote:
Jak już wcześniej pisałam te kody które mnie interesowały mam i czy one decydują o tym że mój szczeniak będzie taki jakiego chce - nie decydują, bo nie są obiektywne. |
oo moja mamuska, znaczy sie Kali oczywiscie ;)
to jest kod Esy: A62,5 E1 Of R1 P1P1 |
ta druga P1 przekierowuje cie do pelnego kodu, ale nie wiem czy u Ciebie sie pokaze
|
Rozumiem ze wiesz jak sie odczytuje kod, jesli nie sluze pomocą
|
nie pokazuje-spróbuj tu:
http://www.wolfdog.org/php/modules.p...ation&wid=5459 |
Quote:
|
No powaznie nic mi się nie pokazuje :cry:
Jest napisane tylko: Ta opcja jest dostępna wyłącznie dla zarejestrowanych użytkowników. Rejestracja jest łatwa i darmowa. By się zarejestrować kliknij tutaj Wszystkie rejestracje są akceptowane automatycznie. A cały proces nie będzie trwał dłużej niż 5 minut. Jeżeli jesteś zarejestrowanym użytkownikiem, wystarczy, że się zalogujesz Klikam w kliknij tutaj i nic pusta str, klikam w zalogujesz i pusto biała strony mi sie pokazuja |
Nie pelnego czyli co znacza literki i cyferki czyli A to wysokosc w klebie, E1 jasnobrazowe oko, Of charakter sangwinik - opanowany, R1 typ suchy ( czyli ten najbardziej pozadany) i P1 czyli ocena (podsumowujaca) doskonala
|
Za dużo pytań zadawałam, za bardzo drążyłam temat i mnie zablokowali :twisted: :lol:trzeba było siedzieć cicho :twisted::lol:
|
mi tez sie to nie pokazuje jak z innych komputerow sie loguje, na lapie mam zapamietane haslo i tylko dzieki temu mi wchodzi
|
Quote:
|
Quote:
Myślałam że o pełnym mówisz. |
to juz jest pelny w jej przypadku kod, u innych psow sa dodawane czasem inne literki oznaczajace jakies dodatkowe wady czy odstepstwa od wzorca ( zgryz, ogon itd.)
|
Quote:
ja jutro spróbuje z innego kompa, bo juz z Firefoxa próbowałam i explorera i nic. a jak na 2 kompie nie zadziała to ide do kafejki :twisted: |
mi tez dlugo potrwalo zeby sie zalogowalo tam w dalszej bazie.. Nie wiem od czego to zalezy, ja siedze cicho, bo mi jeszcze chodzi i lepiej, zeby chodzil bo w przyszlosci jest mi baardzo potrzebny wglad w dokladniejsze dane ;) ];->
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 06:28. |