![]() |
Gratulujemy i zazdroscimy, tez chcielismy z mlodym sie egzaminowac ale jakos nam sie odwleka takze super ze Wam sie tak szybko udalo.
|
jeszcze raz dzięki wszystkim za pochwały.
- tak jest już papier oficjalny papier-wysłałem do Shaluki ( tutaj mam jakieś / jeszcze problemy z załączaniem fotek :( ) - sędzia Tadeusz Roszkiewucz pit |
Quote:
Dzięki za odp:) |
Gaga, teraz w PT1 aportem mozna rozbawiac i zachecec do powrotu, a sedzia ma zabrac za to min. 1,5 pkt (tylko) ;) zniklo juz zerowanie za przemieszczanie przewodnika.
|
No wiec pewnie niektorzy stwierdza ze nie ma sie czym chwalic bo ocena tylko dobra, a i egzamin niby prosty, ale ja jestem dumna z Urcia ze zdal PT.
Od rana mielismy przygody bo kawaler postanowil wytarzac sie w jakims obrzydlistwie :|, wiec zdazylam sie na mende nawsciekac i potem bylo szorowanie. Stracilismy sporo punktow za glupoty (w tym 20ptk w plery za aport -Urciowy aportuje gdy obok jest inny pies, chec rywalizacji), niestety dla Urcia takie rzeczy sa szalenie nie interesujace, on chyba mysli ze skoro to wszystko umie to po co to powtarzac. Dla mnie wazne ze zdal a i tak bedziemy dalej chodzic na szkolenie i nad soba pracowac, moze kolejny egzamin pojdzie nam lepiej :p |
ważne, że papier jest:)
Gratki!:p |
Gratulacje!
Mi każdy zdany egzamin imponuje, więc macie moje pełne uznanie :) |
Dziekujemy, zapomnialam napisac ze to PT1, nie jestesmy jeszcze tacy odwazni na wiecej choc moze za jakis czas na pewno, w kazdym razie warowanie w marszu nam nie zawsze wychodzi ;)
|
Gratki i zdecydowanie popieramy kontynuację - niby nic nowego specjalnie, ale po dłuższym czasie nagle okazuje się, że pies zachowuje się przewidywalnie (ok, bardziej przewidywalnie, niż wcześniej:twisted:) i jest całkiem 'dobrym psem':)
Gdyby nie kontuzja - my dalej byśmy pracowali, a tak - brakuje nam tamtego grafika tygodniowego. Więc trzymamy kciuki za wytrwałość, bo pal sześc egzaminy-można mieć papierek, lub nie, a najlepszą nagrodą jest komunikacja na linii człowiek-pies:) |
Quote:
Ja tam na przyklad wiem, ze nie mam z czym isc do ludzi, bo mi konsekwecji w szkoleniu brakuje (zebyscie nie mysleli przypadkiem, ze Biesiak tępy, o nie :twisted:, raczej pańcia się nie spisuje w tej dziedzinie) |
Quote:
|
Quote:
|
Gratulacje!
|
Gratulacje!
Ale teraz to chyba już nie >Urcio< tylko >Pan Urobach<.... Szacun ma być ;-) Quote:
|
Gratulacje!!!!
|
Gratulacje !!!!!!!
|
Szanowne ukłony dla Pana Urobacha i jego Pańci :lol:
Brawo! |
Jeszcze raz dziekujemy, a "Pan Urobach" mnie szczerze rozbawil :roflmao , tym bardziej, ze teraz lata za swoja nowa pileczka i bawciusia sie nia jak szczeniak:lol:
|
No wiec jak wiadomo w maju zdalismy PT1, w sierpniu ZOP i jako ze zostalismy wciagnieci na kolejny egzamin to postanowilismy pojsc za ciosem i dzisiaj zdalismy BH, ciesze sie niezmiernie, tym bardziej ze w parze bylismy z samcem dobermana no i Urciowy jest jeszcze mlody szczyl i uwazalam ze jest jeszcze troche za mlody, widocznie znow go nie docenilam, choc zdal w typowym dla siebie stylu, totalnie na luzie majac w nosie wszystko :twisted:
|
No to burczący Urcio dał czadu wobec drugiego chłopaka. Brawo! Możesz opijać, jest co ;)
|
All times are GMT +2. The time now is 01:45. |