Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Reklama i prasa (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Wilczakowe koszulki - wersja 'kultowa' (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=5541)

Gaga 02-07-2007 17:34

OK, więc po kolei, kontakt miałam utrudniony z firma bo poleciały nam w pracy serwery i telefony więc dopiero teraz odebrałam wiadomości.
Zapytałam o projekt na jasnych koszulkach i dostałam 3 wersje. Mozna nadruj zrobic ciemniejszy ale niesttey na czarnych musiałby byc taki sam więc kicha:(
Załaczam więc ichprojekt z nałozonym nadrukiem w starej wersji (tylko głna sylwetka została zmieniona bo nie chce mi sie wszystkiego przerabiac ).
Do wyboru przy zamówieniach będą więc 4 kolory koszulek:
czarna ( taka sama jak poprzednio)
szara
biała bezowa
http://www.cheitan.zperonowki.com/bl...oads/biala.jpg

http://www.cheitan.zperonowki.com/bl...oads/szara.jpg

http://www.cheitan.zperonowki.com/blog/uploads/bez.jpg

POzostale kolory nadrikow to propozycje formy, jak wspomniala- na czarnym juz nie beda widoczne :(
Poniewaz aby realizacja zamówienia była na 20lipca musze zamówienie złożyc JUTRO. Sorry za pospiech ale sa urlopy i firma ma zawalone terminy.
Zamówienia slijcie na [email protected] - jak napisała Joasia- beda potwierdzane. NUmer konta podamy za moment :)

Gaga 02-07-2007 17:36

Acha! Nie mam jeszcze potwoerdzinej ceny, wiem że będzie ciut drozej niz poprzednio, ale chyba koszt pojedynczej koszulki nie powinien przekroczyc 35 zł ...:roll:

Agnieszka 02-07-2007 18:29

Romziary są takie same jak ostatnio?

Hmmm, białą czy beżową, nie wiem..... 8)

sssmok 02-07-2007 18:36

Bezowa z brazem jest fajna :)
Jakie w koncu beda kolory nadruku? Szare czy ich?

Gaga 02-07-2007 20:53

Jeszcze raz:
1. rozmiary jak poprzednio ( wersje unisex oraz damskie)
2. nadruk w kolorze takim jak poprzednio- dwa odcienie szarego.

Gaga 02-07-2007 20:56

Kochani, cudowac można jak się ma czas, W tej chwili zalezy nam aby :
1. Wojtek dostał wyczekana wieki koszulkę przed urlopem
2. koszulki dojechały na obóz

dlatego nie ma innych opcji nz te, które pokazałam.
Ania zajmuje sie nową wersją i tu nie ma deadline'u na złożenie zamówienia. Tam można kombinować.
:)

Sariel 02-07-2007 21:58

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 96958)
Kochani, cudowac można jak się ma czas, W tej chwili zalezy nam aby :
1. Wojtek dostał wyczekana wieki koszulkę przed urlopem
2. koszulki dojechały na obóz

dlatego nie ma innych opcji nz te, które pokazałam.
Ania zajmuje sie nową wersją i tu nie ma deadline'u na złożenie zamówienia. Tam można kombinować.
:)

NO NIE WIEM CO POWIEDZIEĆ :) ZATKAŁO MNIE

DZIEKI

W RAMACH REKLAMY OBWIESZE NIMI AUTO I ZROBIĘ KILKA TYSIĘCY KILOMETRÓW :) :oops:

Gaga 02-07-2007 22:03

Nie sądzisz, że za szybko się ubrudzą ? :D

Sariel 02-07-2007 22:10

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 96965)
Nie sądzisz, że za szybko się ubrudzą ? :D

powlekę je teflonem :) zresztą dziennie przejadę tysiąc kilkaset, a w międzyczasie można wyprać

zamówienie posłałem mailem, a propos nie wiesz nic o ocenie z K-kwa?

Narvana 03-07-2007 10:51

aha, czyli to sa te stare koszulki tylko inne kolor, a te co robi Ania to dopiero beda? (jak np. chce koszulke nr. 10 ktora wygrala w ankiecie)
sorry, nie ejstem za bardzo w temacie, imprezuje caly tydzien :)

Gaga 03-07-2007 11:06

Witam ponownie, mamy juz więcej danych:
na poczatek sprawa o kolorze bezowym, pani z firmy twierdzi, że kolor jest nieładny, taki "brudny". oczywiście de gustibus... :) ale na wszelki wypadek wklejam mozliwe kolory :
koszulki unisex:
http://cheitan.zperonowki.com/blog/uploads/kolory.JPG

i damskie :
http://cheitan.zperonowki.com/blog/u...orydamskie.JPG

osoby, które zamówieły bezowe - bardzo prosze sie jeszcze zastanowić nad ew. zmiana (jesli chcecie) :)

Mamy juz ustalone koszty: 29 zł /szt.
Koszty przesyłki wg cennika poczty :)

Numer konta- no jednak pozostaje ten sam :
INteligo 50102055581111117399000053

Niestety dzis do 14 musze dac gotowe zamówienie więc na decyzje macie mało czasu...
Decyzję- nie wpłaty ;) Wpłaty zaraz potem :)

Gaga 03-07-2007 13:59

No to zakończyliśmy przyjmowanie zamówień.
JAk beda jakiekolwiek kłopoty z kolorami - dam znac .
Teraz czekamy na realizacje i bede w kontakcie z osobami zamwiajacymi :)

maria_i_wilk 03-07-2007 15:31

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 97014)
Witam ponownie, mamy juz więcej danych:

a nie można zwięskzyć sylwetek? bo chociaż mnie to nie dotyczy, ale stare koszulki były całkiem unikatowe, tylko figurka wilczaka za mała, żeby była wyraźnie odczytywalna. a skoro w następnej serii będziecie mieć całkiem inne pomysły, to może ten stary po niewielkim liftingu też będzie wart uwagi? a może już teraz?
maria i wufi

Rona 03-07-2007 16:29

Jako osoba, której to dotyczy, serdecznie proszę o nie zwiększanie sylwetki psa i o nie wprowadzanie zmian w projekcie, który moim zdaniem jest wyjątkowo gustowny i niebanlny w swojej prostocie. (Gratulacje dla Wratha!)

Osobiście uważam stary projekt za najlepszy z wszystkich zaproponowanych i obawiam się, że "polepszanie" go przez grafików-amatorów może tylko spowodować, że do żadnego liftingu nie będzie się już nadawał. :lol:

PS Widzę Gaga, że Twoje prognozy zaczynają się sprawdzać ;):lol:

maria_i_wilk 03-07-2007 17:32

Quote:

Originally Posted by Rona (Bericht 97086)
Jako osoba, której to dotyczy, serdecznie proszę o nie zwiększanie sylwetki psa

a ja, jako osoba, która obejrzała koszulkę w realu, mówię, co mówię.
w końcu to ktoś ciebie ogląda dłużej niż ty siebie w lustrze.
maria i wufi
ps. wcale nie jestem grafikiem tylko malarzem.

igienator 03-07-2007 18:59

No i się nie załapałem - w domu mnie nie było :D Zresztą - wobec skrócenia terminów bym z wpłata nie zdążył. Poprostu - moich rodziców nie ma a ja należę do tego 1% ludzi którzy nie mają konta w banku - jestem jak nasz premier, wiecie. Korzystam z konta rodziców, taty najczęściej.

Gaga 03-07-2007 19:03

Wyjasniam: wielkosc sylwetki psa moze byc jedna na wszystkie rozmiary koszulek. Popatrzcie na fotki Alicji czy Narvany - na ich malych rozmiarach koszulek sylwetka jest calkiem spora. Na wiekszych- automatycznie zdaje sie mniejsza. Cos za cos :)
Poza tym, kazda zmiana to koszty nowej matrycy, i tak koszulki sa drozsze :( na starej matrycy - nowa podnioslaby koszta.
To mial byc tylko dodruk - nowe, doskonale w formie robi Ania- tam odsylam ze wszystkimi uwagami, ktore sa nieocenione na etapie projektowania :)

Rona 03-07-2007 19:03

Quote:

Originally Posted by maria_i_wilk (Bericht 97097)
a ja, jako osoba, która obejrzała koszulkę w realu, mówię, co mówię.
w końcu to ktoś ciebie ogląda dłużej niż ty siebie w lustrze.

Tak się składa, że te koszulki nosi moja rodzina, przyjaciele i znajomi, a ja akurat nie... :p Na spotkaniu w Krakowie sporo ich było w realu... i to w rożnych rozmiarach i fasonach...

O ile wiem, koszulki i tak poszły już do "produkcji", więc nie ma o czym mówić. Uważam, że to, czy sylwetka psa jest, czy nie jest za duża to żadna prawda objawiona, tylko indywidualne odczucie estetyczne. 8)

Jedni lubią na ubraniach wzory duże, a inni mniejsze i wcale nie jest powiedziane, że jedni z nich mają patent na dobry gust, a drudzy nie.
Naprawdę nie widzę problemu - wydaje mi się, że tym, którzy koszulki noszą i zamówili następne - projekt się podoba, a tym którym się nie podoba - wybiorą inny, który realizuje Ania, albo ....żaden.

Prawdą jest tylko to, że Gaga przewidywała marudzenie i ... sprawdza się :twisted:

Gia 03-07-2007 20:03

No to ja też pomarudzę :(
Wystarczyło, że 2 dni tu nie zajrzałam i koszulka przeleciała mi koło nosa... :( a że widziałam ją w realu i bardzo mi się podobała, to strasznie taką chciałam :(

I teraz jestem zła ... :evil:

Gaga 03-07-2007 20:21

Jeszcze sprawy porządkowe:
do przelewu for,ularz wymaga danych więc podaje :
Agnieszka Bartoszewska
Warszawa, ul. Puławska 230/2

Info dla spóźnialskich - tradycyjnie zostaliście wzięci pod uwage więc ci źli i uzaleznieni (finansowo) :P niech zgłaszają sie do mnie na prov (przypominam adres: [email protected]). Nie obiecuje, że dostanie to o czym marzyliście ale może cos sie uda dopasowac :)

All times are GMT +2. The time now is 02:14.